Gratis Cursussen cursussen

Maak een gratis account aan op Soofos en volg ruim 40 cursussen volledig gratis. Van fotografie en marketing tot astrologie en koken.

 • Masterclass: Side hustle Starten

  Gratis
  0
  28

  Wil je een sidehustle starten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Na het volgen van deze online masterclass (30 min) weet jij welke soort sidehustle bij jou past én welke stappen je als eerst moet zetten.

 • Gratis cursus: Basiscursus Excel

  Gratis
  13
  282

  Krijg de basis van Microsoft Excel onder de knie in deze gratis cursus. Van het gebruiken van functies, tot het opmaken en exporteren van je document.

 • Gratis cursus: Starten met Cinema 4D

  Gratis
  3
  31

  Leer de basis van Cinema 4D: navigatie, 3D-modellering, texturing, en geavanceerde tools zoals Sweep en Extrude Generators.

 • Gratis cursus: Premiere Pro Composer – Sneller en efficiënter werken

  Gratis
  2
  50

  Leer je video's sneller en eenvoudiger bewerken met behulp van Composer, een plugin voor Premiere Pro. Sleep gemakkelijk animaties, overgangen en effecten naar jouw video en pas deze aan op jouw behoefte.

 • Gratis cursus: Een icoon ontwerpen met Illustrator

  Gratis
  4
  72

  Leer documenten aanmaken, je werkruimte in te stellen en basisvormen te creëren zodat je een icoon kunt ontwerpen met Adobe Illustrator, in 6 korte lessen.

 • Gratis cursus: Modelling met Blender

  Gratis
  2
  67

  In deze gratis cursus maak je kennis met modelling, één van de basisonderdelen bij het ontwerpen en animeren in 3D met Blender.

 • Gratis cursus InDesign – Werken met tekstkaders

  Gratis
  4
  48

  In deze gratis cursus InDesign maak je kennis met één van de basisonderdelen van de DTP-tool van Adobe, namelijk het teken en bewerken van tekstkaders.

 • Gratis cursus: Smartphone fotografie

  Gratis
  30
  1012

  Ontdek de kunst van smartphone fotografie met deze gratis cursus van Martijn van Weeghel en transformeer je foto's in meesterwerken!

 • Gratis cursus: Beginnen met programmeren in JavaScript

  Gratis
  5
  103

  Wil jij er achter komen of programmeren iets voor jou is? Volg deze gratis JavaScript cursus en leer over variabelen, conditionals, types en leer werken met datastructuren als arrays en objecten.

 • Minicursus: Alles over Instagram Stories

  Gratis
  18
  226

  Wil je aan de slag met Instagram Stories en wil je alles uit deze functie halen? Deze minicursus is precies wat je nodig hebt. In slechts 3 videolessen leer je alle tips en tricks om boeiende en creatieve stories te maken.

 • Gratis PowerPoint 365 introductiecursus!

  Gratis
  4
  43

  In deze gratis training leer je de belangrijkste onderdelen van PowerPoint zodat je al gelijk een fraaie en effectieve presentatie kan maken!

 • Gratis online cursus: Leer selecties maken in Photoshop

  Gratis
  3
  114

  In deze gratis cursus maak jij kennis met Photoshop. In 18 lessen legt Martijn van Weeghel, gecertificeerd Adobe Instructeur, jou uit hoe je zelf de perfecte selectie maakt. Je krijgt volledig gratis toegang tot deze cursus en zit nergens aan vast!

Deze instructeurs geven les over Gratis Cursussen

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.