Apple cursussen

Ontdek de kracht van Apple producten met onze online cursussen. Leer optimaal gebruik te maken van macOS, iOS en apps zoals Keynote.

 • Online Procreate Cursus: Leer digitaal tekenen

  Oorspronkelijke prijs was: €30.Huidige prijs is: €19,99.
  13
  34

  Procreate is een app voor de iPad en is geliefd onder digitale kunstenaars. Met een goede reden: Het programma is gebruikersvriendelijk en echt gericht op het maken van digitale kunst. Ontdek het in deze cursus!

 • Snel op weg met Keynote – Maak prachtige presentaties

  49
  1
  15

  In Keynote maak je op eenvoudige wijze prachtige presentaties die iedereen zullen aanspreken! Wil jij snel en eenvoudig de mooiste presentaties leren maken? Volg dan nu deze cursus!

 • Starten met Apple – Leer werken met je Macbook

  Oorspronkelijke prijs was: €30.Huidige prijs is: €20.
  8
  105

  In deze cursus leer je de meest gewilde en praktische functies van jouw Macbook Air, Macbook Pro of iMac kennen. Wil je het werken met Apple snel onder de knie krijgen? Start dan vandaag met deze cursus!

Wat leer je met een cursus over Apple Software?

Apple staat bekend om zijn intuïtieve en gebruiksvriendelijke software, die perfect is geïntegreerd in hun hardware. Van het besturingssysteem macOS tot professionele applicaties zoals Keynote, de software van Apple maakt het dagelijkse leven makkelijker. In onze cursussen leer je alles over de uitgebreide mogelijkheden van Apple’s hard- en software.

Vind dé online cursus over Apple voor jou

Wil je specifiek iets leren over Apple? Kies dan voor het aanschaffen van een losse cursus. Wil jij onbeperkt toegang tot ál onze cursussen? Kies dan voor Soofos Plus.

Deze instructeurs geven les over Apple

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.