Sales Cursussen Online - Begin Direct

Ontdek de kunst van succesvol verkopen met onze online cursussen over sales. Leer klanten te overtuigen, relaties op te bouwen en je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Opleidingen over Sales

In deze opleiding op Soofos leer je hoe je ontspannen en zelfverzekerd kunt acquireren, en kunt zorgen voor een stabiele stroom opdrachten voor jouw bedrijf

Succesvol acquireren voor adviseurs

Alle niveaus
30 uur

Leer om te ontspannen en zelfverzekerd te zorgen voor een stabiele stroom adviesopdrachten voor jouw bedrijf. Geen gladde verkooppraatjes, wel praktisch en persoonlijk.

995
In deze opleiding leer je hoe je jouw kennis en expertise vertaalt naar een online cursus

Je eigen online cursus maken

Alle niveaus
70 uur
(3)

Vertaal jouw kennis en expertise naar een online cursus. Van het bepalen van de doelgroep en cursusonderwerp, tot het vermarkten ervan.

995

Wat leer je met een cursus over sales?

Sales draait om het begrijpen van klantbehoeften, het opbouwen van vertrouwen en het overbrengen van de waarde van je product of dienst. Ontdek in onze cursussen hoe je effectiever verkoopt, betere relaties opbouwt en je targets keer op keer haalt.

Diverse cursussen over sales en acquisitie

Leer in onze cursussen zelfverzekerd en ontspannen aan tafel te komen bij opdrachtgevers. Onze experts leren je alles over het doen van acquisitie, effectieve verkooptechnieken en hoe je LinkedIn kunt inzetten om klanten te werven.

Vind de perfect salescursus voor jou

Vind je sales spannend maar ben je er klaar voor om een echte salestijger te worden? Of wil je gewoon meer leren over sales en acquisitie? Kies voor een enkele cursus of volg onbeperkt álle cursussen met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Sales

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.