Profielfoto van

Laurens

Acquisitie, ondernemen, ontwikkeling

Instructeur

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Laurens

Hi, ik ben Laurens Roose. Ik ben ondernemer, adviseur en trainer. Ik help andere adviseurs om ontspannen en zelfverzekerd succesvol te worden in acquisitie.

De manier waarop ik mijn eigen adviesbureau binnen 1,5 jaar van een stabiele opdrachtenstroom van tussen de vier en vijf ton per jaar heb voorzien, is volledig geïntegreerd in mijn trainingen.

Mijn trainingen zijn praktisch en persoonlijk. Ik reken af met 'sluwe verkopers trucs' en maak van acquisitie een persoonlijk en overzichtelijk actieplan.

Naast trainingen gericht op zelfstandigen, geef ik ook incompany trainingen bij middelgrote adviesbureaus om specialistische adviseurs behalve inhoudelijk super sterk, ook commercieel succesvol te maken.

Laurens geeft les over deze onderwerpen

Sales Zakelijk

Cursussen

  • 59
    1
    29

    Leer in 6 lessen de basis om zelfverzekerd en ontspannen aan de tafel te komen bij opdrachtgevers. Werk toe naar een stabiele stroom aan toffe opdrachten en financiële onbezorgdheid. Geen gladde verkopers-skills, wel praktisch en persoonlijk.

Opleidingen

In deze opleiding op Soofos leer je hoe je ontspannen en zelfverzekerd kunt acquireren, en kunt zorgen voor een stabiele stroom opdrachten voor jouw bedrijf

Succesvol acquireren voor adviseurs

Alle niveaus
30 uur

Leer om te ontspannen en zelfverzekerd te zorgen voor een stabiele stroom adviesopdrachten voor jouw bedrijf. Geen gladde verkooppraatjes, wel praktisch en persoonlijk.

995

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.