Digitale Fotografie cursussen

Digitale fotografie omvat verschillende typen fotografie zoals basisfotografie, landschapsfotografie, macro fotografie en portretfotografie. Start vandaag nog met jouw online fotografie cursus.

Gerelateerd

Basisfotografie Drone Iphone Landschapsfotografie Lightroom Macrofotografie Natuurfotografie Objectfotografie Photoshop Straatfotografie Strobistfotografie Toon alle

Uitgelicht

Opleidingen over Digitale Fotografie

Productafbeelding complete fotografie opleiding op Soofos gegeven door Martijn van Weeghel

Complete fotografie opleiding

Alle niveaus
45 uur

Alles wat je moet weten om fotograaf te worden! Leer hoe je de mooiste foto's kunt maken, deze professioneel te bewerken en hoe je ze kunt publiceren op je eigen portfolio.

795

Wil je leren fotograferen?

Fotografie is meer dan alleen het indrukken van een knop; het is het vastleggen van emoties, verhalen en schoonheid door middel van beelden. En het goede nieuws is dat iedereen het kan leren! Ook de beste fotografen zijn ooit als beginner begonnen. Onze online fotografie cursussen zullen je niet alleen de basis van fotografie bijbrengen, maar ook hoe je je vaardigheden kunt blijven verbeteren en ontwikkelen.

Van een fotografie basiscursus tot aan specialisaties

Op Soofos vind je cursussen over het begrijpen van de functies van je camera, tot aan specifieke onderwerpen zoals natuurfotografie en macrofotografie. Onze instructeurs zijn ervaren professionals in hun vakgebied en zullen je begeleiden bij het begrijpen van de technische aspecten van fotografie én hoe je creatief kunt denken om het perfecte plaatje te creëren.

Vind dé online fotografiecursus voor jou

We begrijpen dat iedereen unieke leerdoelen heeft als het om fotografie gaat. Daarom hebben we een gevarieerd aanbod van cursussen samengesteld, zodat je de perfecte fotografiecursus kunt vinden die bij je niveau en je interesses past. Kies voor een enkele cursus of volg alle fotografiecursussen én meer met Soofos Plus.

Deze instructeurs geven les over Digitale Fotografie

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →