Digitale fotografie cursussen

Digitale fotografie omvat verschillende typen fotografie zoals basisfotografie, landschapsfotografie, macro fotografie en portretfotografie. Start vandaag nog met jouw digitale fotografie cursus.

Gerelateerd

Basisfotografie Drone Iphone Landschapsfotografie Lightroom Macrofotografie Natuurfotografie Objectfotografie Photoshop Straatfotografie Strobistfotografie Toon alle

Uitgelicht

 • Fotografie cursus – Van beginner naar pro

  Oorspronkelijke prijs was: €35.Huidige prijs is: €19.
  4
  14

  In vier modules leer je alles over de basis van fotografie en gaan we samen de diepte in. Je krijgt toegang tot exclusieve videocontent, illustrerende animaties met extra uitleg en individuele opdrachten om meteen jouw kennis toe te passen.

 • Online cursus fotografie

  Oorspronkelijke prijs was: €179.Huidige prijs is: €49.
  3
  63

  In deze complete fotografie cursus leer je alles over hoe je camera werkt, werken met verschillende soorten composities, en leer je van 13 experts uit verschillende vakgebieden alle fijne kneepjes van het vak fotografie.

 • Landschapsfotografie

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €59.
  7
  56

  Leer prachtige landschapsfoto's maken met deze complete online cursus. Van apparatuur tot beeldbewerking, alles wat je nodig hebt voor landschapsfotografie.

 • Basiscursus Fotografie

  37
  6
  132

  Leer prachtige foto's maken zonder dure camera. Ontdek licht, compositie en all functies van je camera's in deze basis fotografie cursus.

 • Foto-Analyse Macrofotografie

  Oorspronkelijke prijs was: €45.Huidige prijs is: €34.
  0
  8

  Volgde je de Macrofotografie-cursus? Stuur 3 van je eigen macrofoto's met opdracht en ik geef persoonlijk feedback. Leer beter kijken en maak nóg mooiere foto's.

 • Macrofotografie

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €59.
  3
  35

  Hou je van lekker bezig zijn met het fotograferen van kleine dieren en planten? Dan is deze online cursus iets voor jou. Je leert in deze cursus verder te komen met macrofotografie. Het is als het ware een Masterclass Macrofotografie.

 • iPhone fotografie – Maak de mooiste foto’s met jouw iPhone

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €14,99.
  34
  546

  De beste camera is de camera die je altijd bij je hebt: je iPhone. Als je jouw smartphone wilt gebruiken om betere foto's te maken dan de meeste mensen met een spiegelreflex camera voor elkaar krijgen, volg dan deze cursus!

 • Foto-Analyse Natuurfotografie

  Oorspronkelijke prijs was: €45.Huidige prijs is: €34.
  0
  13

  Aan de hand van een opdracht maak jij drie foto's die in analyseer en je voorziet van tips en trucs om je fotografie op een hoger niveau te tillen. Met het commentaar leer je beter naar je foto's kijken en hierdoor betere foto's te maken.

 • Basiscursus Natuurfotografie

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €59.
  7
  66

  Wil jij de natuur zo goed mogelijk vastleggen op beeld? Volg dan deze cursus Natuurfotografie!

 • Online Cursus Straatfotografie van Jeroen Swolfs

  Oorspronkelijke prijs was: €149.Huidige prijs is: €44.
  12
  169

  Leer straatfotografie van beroemde fotograaf Jeroen Swolfs, maker van Streets of the World. Ontdek het met je camera en smartphone in 4 modules.

 • Online Cursus Digitale Fotografie – Uitbreiding

  99
  14
  136

  Vanwege het succes van de Online Cursus Digitale Fotografie en de vele bijzonder positieve reacties en reviews, hebben we besloten de cursus uit te breiden met nog eens 18 video's en 18 lessen. Met deze uitbreiding leert u alles over soorten lichtbronnen, fotograferen met bestaand licht, werken met RAW-fotobestanden, sportfotografie, Photoshop Elements, inrichting van een geïmproviseerde studio, portretfotografie, scannen van oude foto's en negatieven, retoucheren, en zelfs hoe u huwelijksreportages maakt!

 • Online Cursus Digitale Fotografie

  99
  118
  1813

  Leer stap voor stap hoe je prachtige foto's maakt. Voor iedereen geschikt vanwege de leerzame video's en de aanvullende e-books met heldere uitleg in tekst en prachtige fotovoorbeelden. Dat geldt voor ieder behandeld onderwerp, waardoor je fotograferen tot op professioneel niveau onder de knie krijgt. De ideale fotocursus voor zowel hobbyfotografen als voor mensen die van fotografie hun beroep willen maken.

Opleidingen over Digitale Fotografie

Productafbeelding complete fotografie opleiding op Soofos gegeven door Martijn van Weeghel

Complete fotografie opleiding

Alle niveaus
45 uur

Alles wat je moet weten om fotograaf te worden! Leer hoe je de mooiste foto's kunt maken, deze professioneel te bewerken en hoe je ze kunt publiceren op je eigen portfolio.

795

Wil je leren fotograferen?

Fotografie is meer dan alleen het indrukken van een knop; het is het vastleggen van emoties, verhalen en schoonheid door middel van beelden. En het goede nieuws is dat iedereen het kan leren! Ook de beste fotografen zijn ooit als beginner begonnen. Onze online fotografie cursussen zullen je niet alleen de basis van fotografie bijbrengen, maar ook hoe je je vaardigheden kunt blijven verbeteren en ontwikkelen.

Van een fotografie basiscursus tot aan specialisaties

Op Soofos vind je cursussen over het begrijpen van de functies van je camera, tot aan specifieke onderwerpen zoals natuurfotografie en macrofotografie. Onze instructeurs zijn ervaren professionals in hun vakgebied en zullen je begeleiden bij het begrijpen van de technische aspecten van fotografie én hoe je creatief kunt denken om het perfecte plaatje te creëren.

Vind dé online fotografiecursus voor jou

We begrijpen dat iedereen unieke leerdoelen heeft als het om fotografie gaat. Daarom hebben we een gevarieerd aanbod van cursussen samengesteld, zodat je de perfecte fotografiecursus kunt vinden die bij je niveau en je interesses past. Kies voor een enkele cursus of volg alle fotografiecursussen én meer met Soofos Plus.

Deze instructeurs geven les over Digitale Fotografie

Blogs over Digitale Fotografie

landschapsfotografie

Basisbeginselen van landschapsfotografie leren

Volg een basiscursus landschapsfotografie op Soofos en maak van elke wandeling die je maakt een creatief moment.

21 februari 2024

betere smartphone foto's maken

Betere smartphone foto’s maken: 3 verborgen camera-instellingen die je moet kennen

Leer snel betere smartphone foto's maken met deze snelle en simpele camera-instellingen die je misschien nog niet kent.

9 februari 2024

soorten fotografie

Ontdek verschillende soorten fotografie in dit handige overzicht

Ontdek diverse soorten fotografie met hun eigen technieken en esthetiek. Dit overzicht geeft dieper inzicht in de wereld van fotografie.

8 februari 2024

fotografie accessoires

Onmisbare fotografie accessoires voor professionele foto’s

Met de juiste fotografie accessoires wordt een gewone camera een tool voor meesterwerken. Met deze accessoires worden jouw foto's nog mooier.

7 februari 2024

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.