Video's maken cursussen

Laat jouw creatieve verhalen tot leven komen en leer professionele video’s maken met behulp van deze online cursussen videografie.

Gerelateerd

Animeren Basisfotografie Cinemagraphs Communicatie Cursus Maken Film Iphone kinderen online instructeur Smartphone Storytelling Video Vloggen Toon alle

Opleidingen over Video's maken

In deze opleiding leer je hoe je jouw kennis en expertise vertaalt naar een online cursus

Je eigen online cursus maken

Alle niveaus
70 uur
(3)

Vertaal jouw kennis en expertise naar een online cursus. Van het bepalen van de doelgroep en cursusonderwerp, tot het vermarkten ervan.

995

Wat leer je met een cursus over video's maken?

‘Content is king’, en het maken van kwaliteitsvideo’s is tegenwoordig dan ook in sommige vakgebieden een onmisbare vaardigheid. Ook maken steeds meer mensen van videografie hun hobby. In onze cursussen leer je hoe je boeiende verhalen vertelt en de meest gave opnames maakt.

Diverse online cursussen over het maken van video's

Duik diep in elk aspect van het videoproductieproces met cursussen die alles behandelen, van de basisprincipes tot geavanceerde technieken. Ook vind je bij ons cursussen over filmen met je smartphone, het opnemen van een promotievideo of cursusvideo, en vloggen voor kinderen.

Vind dé online cursus over video's maken die bij je past

Waar jouw behoefte op het gebied van video’s maken en opnemen ook ligt, wij hebben een toffe cursus voor je. Schaf een enkele cursus aan of volg onbeperkt cursussen met ons Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Video's maken

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.