Video's maken cursussen

Laat jouw creatieve verhalen tot leven komen en leer professionele video’s maken met behulp van deze online cursussen videografie.

Gerelateerd

Animeren Basisfotografie Cinemagraphs Communicatie Cursus Maken Film Iphone kinderen online instructeur Smartphone Storytelling Video Vloggen Toon alle
 • Quickstart Geanimeerde video maken met Adobe Express

  9,99
  2
  16

  Leer in 34 min. hoe je met Adobe Express geanimeerde video's kunt maken. Pas sjablonen aan, animeer objecten, en voeg muziek/voice-over toe.

 • Cursus – Vakantievideo maken met je mobiel!

  Oorspronkelijke prijs was: €55.Huidige prijs is: €33.
  3
  56

  Krijg praktische tips en tricks van een echte videograaf en maak in een handomdraai toffe vakantievideo's met je mobiel. Zonder extra kosten voor apparatuur of editprogramma's!

 • Dé basiscursus filmen voor de beginnende videomaker

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €74.
  7
  59

  Veel organisaties willen graag werken met beeld. Jij ook. Je bent als communicatieprofessional of zelfstandig ondernemer enthousiast om aan de slag te gaan met video. Volg deze cursus om de eerste stappen te zetten op videogebied.

 • Creatieve in-camera overgangen

  Oorspronkelijke prijs was: €49,99.Huidige prijs is: €19,99.
  2
  26

  Heb jij geen of weinig ervaring met video’s bewerken? Maar wil je toch toffe video’s maken?In deze cursus leer ik je verschillende in-camera overgangen en hoe je ze moet uitvoeren. Ik laat zien hoe je de beelden knipt en ze samen voegt om het overgangseffect te zien.

 • Video’s maken met je smartphone

  37
  7
  66

  Maak indrukwekkende bedrijfs- en creatieve video's zonder dure camera. Alles zit in je broekzak en deze cursus! Leer met je smartphone professioneel filmen en bewerken.

 • Smartphone Videografie

  Oorspronkelijke prijs was: €149,99.Huidige prijs is: €49,99.
  6
  56

  Cinematische video's maken met je smartphone? Zoek dan niet verder, dit is de cursus voor jou! In deze cursus ga ik je stap voor stap uitleggen hoe je toffe video's maakt met je smartphone.

 • Basiscursus videografie

  37
  9
  52

  Leer professionele videografie in deze basiscursus: ontdek camera-instellingen en technieken voor het vastleggen van prachtige momenten.

 • Workshop vloggen voor kinderen

  Oorspronkelijke prijs was: €29.Huidige prijs is: €17.
  5
  117

  Vind je kind het ook zo leuk om filmpjes te maken? Of wil hij/zij zelfs wel een eigen YouTube account? De workshop Online Vlogfeest is een goede manier om hem/haar hierin te begeleiden.  Ook leuk voor een feestje!

 • Hoe maak ik een promotievideo?

  Oorspronkelijke prijs was: €157.Huidige prijs is: €67.
  6
  39

  Wil jij ook leren hoe je een goede promovideo maakt? In deze online cursus leer je op een praktische en toegankelijke manier van begin tot eind hoe je het maken van een video voorbereidt, maakt en tenslotte bewerkt. Alles wat je moet weten, komt in deze cursus aan bod!

 • Basiscursus video’s maken voor je cursus

  Oorspronkelijke prijs was: €127.Huidige prijs is: €67.
  12
  226

  Ready, set, action! Maar wacht even: hoe maak je nou eigenlijk goede instructievideo's? Samen met de Videomakers maakten we deze korte maar zeer krachtige cursus om de basis van video's voor je cursus maken onder de knie te krijgen.

 • Filmcursus ABCinema

  Oorspronkelijke prijs was: €149.Huidige prijs is: €29.
  6
  131

  Maak impact met je films door ABCinema. Leer professionele montage, camera en scenario schrijven aan de hand van filmfragmenten. Een leerzame en plezierige cursus voor sterke filmverhalen.

Opleidingen over Video's maken

In deze opleiding leer je hoe je jouw kennis en expertise vertaalt naar een online cursus

Je eigen online cursus maken

Alle niveaus
70 uur
3

Vertaal jouw kennis en expertise naar een online cursus. Van het bepalen van de doelgroep en cursusonderwerp, tot het vermarkten ervan.

995

Wat leer je met een cursus over video's maken?

‘Content is king’, en het maken van kwaliteitsvideo’s is tegenwoordig dan ook in sommige vakgebieden een onmisbare vaardigheid. Ook maken steeds meer mensen van videografie hun hobby. In onze cursussen leer je hoe je boeiende verhalen vertelt en de meest gave opnames maakt.

Diverse online cursussen over het maken van video's

Duik diep in elk aspect van het videoproductieproces met cursussen die alles behandelen, van de basisprincipes tot geavanceerde technieken. Ook vind je bij ons cursussen over filmen met je smartphone, het opnemen van een promotievideo of cursusvideo, en vloggen voor kinderen.

Vind dé online cursus over video's maken die bij je past

Waar jouw behoefte op het gebied van video’s maken en opnemen ook ligt, wij hebben een toffe cursus voor je. Schaf een enkele cursus aan of volg onbeperkt cursussen met ons Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Video's maken

Blogs over Video's maken

automatische ondertiteling

Hoe kan ik automatisch video’s ondertitelen? 5 tools, en tips!

Het is top voor de toegankelijkheid van je video's en cursussen, en AI maakt het je makkelijk. Lees over automatisch video’s ondertitelen!

6 november 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.