Creatieve in-camera overgangen

Stenificant · 20 Juli 2023

Heb jij geen of weinig ervaring met video’s bewerken? Maar wil je toch toffe video’s maken?
In deze cursus leer ik je verschillende in-camera overgangen en hoe je ze moet uitvoeren. Ik laat zien hoe je de beelden knipt en ze samen voegt om het overgangseffect te zien.

 • 12 Lessen
 • 20min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Creatief zijn met overgangen in je video's
 • Toffe video's bewerken met een simpele knip
 • Jouw video's meer stijl en karakter geven
 • Creatief denken

Creatieve in-camera overgangen

Je hoeft geen speciale film of video bewerkings skills te hebben om een toffe video te maken. Je ziet tegenwoordig al veel toffe video’s waar ze bepaalde camera bewegingen maken om overgangen tussen clips interessanter te maken. Deze cameraovergangen maken het makkelijker om professioneel uitziende video’s te maken, zonder dat er veel nabewerking nodig is.

Wat ga je leren in deze cursus?

In deze cursus leer je hoe je je video’s creatief schiet, zonder speciale videobewerkingseffecten te leren of überhaupt veel over videografie te weten. Je leert verschillende in-camera overgangen te maken door bepaalde camera bewegingen uit te voeren. En voor het eindresultaat hoef je alleen de clips te knippen en naast elkaar te plakken. Zo simpel is het!

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is voor iedereen die het leuk vindt om te experimenteren en video’s te maken en deze naar een wat hoger niveau te tillen.

Benodigdheden

In deze cursus gebruik ik een iPhone 11, maar de lessen zijn toe te passen op verschillende smartphone camera’s en video camera’s.

Het belangrijkste wat je nodig hebt om deze cursus te volgen is een smartphone met een camera die tenminste 720p kan filmen. De meeste smartphone camera’s kunnen hetzelfde, alleen zitten de knoppen vaak op een andere plek. Je kunt je eigen videobewerkingsprogramma of app gebruiken, zolang het maar een functie bevat om clips te knippen of in te korten.

Het eindresultaat

Na het volgen van de cursus kan jij video’s met verschillende in-camera overgangen maken. Zonder al te veel hoeven knippen en nabewerken zien jouw video’s er een stuk professioneler uit.

Waarom heb ik deze cursus gemaakt?

Deze cursus heb ik gemaakt omdat er veel mensen zijn die denken dat video’s bewerken moeilijk is en veel tijd kost en dat je zonder editen geen toffe video resultaten kan krijgen. Maar met deze cursus wil ik laten zien dat dat helemaal niet waar is. Tegenwoordig is het trending om pure camera overgangen te maken. Het is snel en makkelijk te maken en ook nog leuk!

Dus wil jij leren hoe je creatieve in-camera overgangen kunt maken met elke camera?
Schrijf je dan nu in voor deze cursus Creatieve in-camera overgangen en begin vandaag nog met leren!

Over de instructeur

Stenificant

2 Cursussen

Mijn naam is Stefan en ik heb geen filmopleiding gevolgd, ik heb alles geleerd van het internet en het bekijken van veel Youtube video's.  Ik ben zo'n 10 jaar geleden begonnen met het maken van dansvideo's en Youtube video's, en wanneer we gezellig met z'n allen wat gingen doen, ben ik de familie videograaf.
Ik heb veel tijd besteed aan videografie en ik heb veel fouten gemaakt. Maar uiteindelijk zagen mensen mijn werk en benaderde zij mij om video's te maken voor hun, en ik kreeg er ook nog voor betaald! Uiteindelijk gaat het erom dat je toepast wat je geleerd hebt. En ik ga jou helpen om gave video's te maken.

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

2 Beoordelingen

 • 5
  2
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Oorspronkelijke prijs was: €49,99.Huidige prijs is: €19,99.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 23 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.