Quickstart Motion Graphics in DaVinci Resolve

Harry · 2 Mei 2024
Leer hoe je met DaVinci Resolve's Fusion krachtige motion graphics maakt, van node-basics tot complexe keyframe-animaties.
 • Alle niveaus
 • 11 Lessen
 • 35min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Verken en beheers de Fusion interface van DaVinci Resolve voor geavanceerde motion graphics.
 • Leer nodes effectief te gebruiken om complexe visuele effecten te creëren.
 • Ontwikkel vaardigheden in het tekenen en maskeren van grafische elementen binnen Fusion.
 • Pas animaties aan en perfectioneer timing met behulp van de Keyframe en Splines editors.

Quickstart Motion Graphics in DaVinci Resolve

Motion graphics brengen jouw verhaal tot leven door tekst, afbeeldingen en geluid op een spannende manier te combineren. Ze worden vaak ingezet in reclames, films en online media. Met motion graphics kun jij jouw verhaal vertellen op een boeiende en visueel aantrekkelijke manier. Ze zijn dus onmisbaar voor creatievelingen die hun boodschap willen laten opvallen.

Waarom zou jij Motion Graphics willen leren?

In een wereld waar videocontent koning is, zijn motion graphics jouw troef om de aandacht van je publiek te grijpen. Of je nu marketingmateriaal maakt, YouTube-video’s produceert of gewoon jouw creatieve skills wilt uitbreiden, het leren van motion graphics geeft je de tools om visueel verbluffende content te creëren.

Wat is DaVinci Resolve?

DaVinci Resolve is een krachtig videobewerkingsprogramma dat bekend staat om zijn uitgebreide kleurcorrectiemogelijkheden. Maar wist je dat het ook een geweldig platform is voor het maken van motion graphics met zijn Fusion-module? Net als Adobe After Effects, biedt Fusion je de mogelijkheid om indrukwekkende animaties en visuele effecten te creëren, maar dan helemaal gratis!

Hoe kan deze cursus jou helpen?

Deze online cursus neemt je mee in de wereld van DaVinci Resolve en de Fusion-module. We beginnen bij de basis en werken toe naar complexere technieken. Je leert niet alleen hoe je animaties maakt, maar ook hoe je deze kunt integreren in jouw video’s voor een professioneel resultaat. Heb je ooit geworsteld met het toevoegen van animated graphics of special effects? Na deze cursus zijn die dagen voorbij!

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in videoproductie of motion graphics, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met programma’s als Adobe After Effects. Of je nu studeert, freelance werkt of bij een bedrijf in dienst bent, de vaardigheden die je hier leert, zullen direct bijdragen aan de kwaliteit van je werk. Voor het volgen van deze cursus heb je het liefst wel enige kennis en ervaring nodig met programma’s als Adobe Premiere, Adobe After Effects of Final Cut Pro. Hoewel deze cursus ook voor beginners toegankelijk zal zijn.

Ontdek de kracht van Motion Graphics in DaVinci Resolve

 • Kennismaken met de Fusion-interface: Ontdek hoe gebruiksvriendelijk Fusion kan zijn.
 • Werken met nodes: Leer de basis van node-editing om complexe effecten te creëren.
 • Grafische elementen en animated text: Maak en animeer teksten en afbeeldingen met gemak.
 • Exporteren voor gebruik: Leer hoe je jouw creaties exporteert en implementeert in andere projecten.

Waarom nu starten?

De vraag naar videocontent en dus naar mensen die professioneel video’s kunnen bewerken en verrijken met motion graphics, is enorm. Door deze vaardigheden nu te ontwikkelen, zet je een belangrijke stap in jouw carrière of hobby. Plus, je leert werken met een van de meest veelbelovende videobewerkingstools die er zijn.

Schrijf je in en transformeer jouw video’s!

Ben jij klaar om jouw video’s naar een hoger niveau te tillen? Wil je leren hoe je jouw creatieve ideeën tot leven kunt brengen met verbluffende motion graphics? Wacht dan niet langer. Schrijf je vandaag nog in voor de Quickstart Motion Graphics in DaVinci Resolve cursus en begin met het creëren van content die echt in het oog springt!

Over de instructeur

Harry

3 Cursussen

Harry is een bevlogen alleskunner. Hij heeft een grote liefde voor het bewerken van video en audio, maar ook voor het maken van animaties in diverse software draait hij z’n hand niet om. Een website bouwen met behulp van Wordpress doet hij met gemak en zelfs regels code schudt hij zo uit z’n mouw. In z’n vrije tijd is Harry een enthousiaste Deejay en Veejay, bekend en beroemd in Groningen City. Harry is, zoals wij dat noemen: een creatieve alleskunner!

9,99Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 1 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.