Programmeren cursussen

Leer met behulp van onze online cursussen over Programmeren programmeertalen zoals Python en PHP en leer je eigen websites en apps creëren. Volg de cursus op je eigen tempo.

Gerelateerd

Adobe XD CSS Elementor Github HTML iOS JavaScript Joomla PHP Python Unity Website Maken Webwinkel Woocommerce WordPress Toon alle

Opleidingen over Programmeren

Leer in deze opleiding op Soofos hoe je applicaties kunt maken in React

Hands-on React

Gevorderd
100 uur
(1)

React is een framework waarmee het makkelijk wordt gemaakt om user interfaces te bouwen voor het web. In deze opleiding leer je hands-on de ins-en-outs van React.

995
Leer hoe je kunt programmeren met Javascript in deze opleiding en leer een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld

Leren programmeren met JavaScript

Beginner
100 uur
(2)

Leer programmeren met JavaScript, een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld en leg de basis voor andere programmeertalen.

995

Waarom leren programmeren?

In de huidige tijd, waarin technologie ontzettend belangrijk is, zijn programmeervaardigheden enorm waardevol geworden. Bedrijven vinden het lastig om goede developers te vinden. Leren programmeren opent dan ook de deur naar eindeloze mogelijkheden, ongeacht of je nu een beginnende ontwikkelaar bent of gewoon wilt begrijpen hoe de digitale wereld werkt. Programmeervaardigheden zijn niet langer beperkt tot software-ingenieurs, ook jij kunt leren programmeren met onze online cursussen!

Cursussen over diverse aspecten van programmeren

We hebben een divers aanbod aan programmeercursussen die aansluiten bij verschillende niveaus en interesses. Of je nu een beginner bent die wil leren coderen of een ervaren programmeur die nieuwe programmeertalen en technologieën wil ontdekken, ons assortiment heeft voor ieder wat wils:

Vind dé online programmeer cursus voor jou!

Of je nu je eerste stappen wilt zetten in de wereld van coderen, nieuwe programmeertalen wilt leren of je bestaande vaardigheden wilt aanscherpen, onze programmeer cursussen bieden de kennis en tools die je nodig hebt. Kies voor het gemak van een Soofos Plus abonnement waarmee je toegang krijgt tot al onze cursussen, of neem een enkele cursus om specifieke vaardigheden aan te leren.

Deze instructeurs geven les over Programmeren

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →