Webwinkel Cursussen

Leer alles over E-commerce en Online Verkoop met de cursussen over webwinkel op Soofos. Start vandaag nog en vergroot je kennis en vaardigheden!

 • Jouw Webwinkel beginnen in 6 eenvoudige stappen met Woocommerce 2023

  Oorspronkelijke prijs was: €85.Huidige prijs is: €38.
  2
  42

  Een goed begin is het halve werk. In deze training leer je alles wat je minimaal nodig hebt om goed van start te kunnen gaan met jouw webwinkel. Alle aspecten komen aan bod van product fotografie tot opzetten van je wettelijke pagina's.

 • Online Cursus WooCommerce Webwinkels

  67
  21
  204

  Ook jij kunt een eigen webshop bouwen en onderhouden. Jij ja, zonder kennis van code, HTML, CSS en andere technische moeilijkheden. In deze online cursus WooCommerce ga je het leren. Wil je ook in WordPress eenvoudig zelf een webwinkel bouwen? Dan is dit het perfecte startpunt.

 • Basiscursus Webwinkel Marketing

  Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €47.
  6
  50

  In deze cursus Webwinkel Marketing leer je de essentiële ingrediënten die je minimaal nodig zult hebben om een succesvolle webwinkel te runnen en klaar te maken voor de verkoop (indien je dit wilt).

Webwinkel cursussen - Online leren | Soofos

Wil je meer leren over e-commerce en online verkoop? Dan zijn de webwinkel cursussen op Soofos perfect voor jou! Of je nu een beginnende webshop eigenaar bent of al ervaring hebt in online winkelen, onze cursussen bieden waardevolle kennis en praktische tips om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen. En het beste van alles is dat je deze cursussen gratis kunt volgen met een abonnement op Soofos Plus!

Leer alles over online winkelen en webshops

In onze webwinkel cursussen leer je alles wat je moet weten over online winkelen en het runnen van een succesvolle webshop. Van het opzetten van een webshop tot het optimaliseren van je online marketingstrategie, onze cursussen behandelen alle belangrijke aspecten van het runnen van een webwinkel.

Verbeter je online verkoop met online marketing

Een belangrijk onderdeel van het succesvol runnen van een webshop is het effectief inzetten van online marketing. Onze cursussen bieden uitgebreide informatie en praktische tips over hoe je jouw online marketingstrategie kunt verbeteren. Leer hoe je jouw webshop kunt promoten via sociale media, zoekmachineoptimalisatie en andere online kanalen. Ontdek hoe je jouw doelgroep kunt bereiken en hoe je jouw online verkoop kunt stimuleren.

Start vandaag nog met een webwinkel cursus op Soofos en ontdek hoe je jouw webshop naar een hoger niveau kunt tillen. Met een abonnement op Soofos Plus kun je gratis toegang krijgen tot al onze webwinkel cursussen en profiteren van nog veel meer voordelen. Waar wacht je nog op? Schrijf je in en begin met leren!

Deze instructeurs geven les over Webwinkel

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.