Online marketing cursussen

Trek de aandacht van jouw doelgroep en domineer de digitale wereld met behulp van onze Online Marketing cursussen. Leer over social media marketing, SEO, Google Ads en nog veel meer.

Gerelateerd

Adverteren Affiliate Marketing Bloggen ChatGPT Content Marketing Facebook Financieel Onafhankelijk Google Ads Google Analytics Instagram Photoshop Social Media Marketing Verkoop Funnels Webwinkel Toon alle

Uitgelicht

 • Meer klanten aantrekken door online marketing met ChatGPT

  97
  10
  104

  Dit is de meest complete Nederlandstalige videocursus over hoe je ChatGPT gebruikt voor je online marketing. Het is fantastisch hoeveel tijd je hierdoor bespaart aan je marketingtaken. Zo blijft er tijd over voor andere dingen die je graag wilt doen!

 • BLOG FORMULE: Geld verdienen met bloggen

  Oorspronkelijke prijs was: €297.Huidige prijs is: €197.
  9
  140

  Mijn blog ging van €0 naar €10.000 omzet per maand. In deze uitgebreide videocursus laat ik je stap voor stap zien hoe ik dat heb gedaan. Kijk mee over mijn schouder en kopieer mijn succes.

 • Photoshop voor online marketing

  Oorspronkelijke prijs was: €45.Huidige prijs is: €17.
  3
  45

  In mijn vak als docent zie ik steeds meer bedrijven het Creative Cloud ecosysteem volledig adopteren. Ze werken met Creative Cloud bibliotheken, clouddocumenten, en consequente beeldtaal die online wordt beheerd. Maar hoe kun je de Creative Cloud bibliotheken efficiënt beheren en inzetten bij het maken van Social Media campagnes? Dat leer ik je in deze cursus!

 • Online adverteren met Google Ads

  47
  5
  112

  Google Ads is een op het eerste gezicht ontzettend complexe tool. Het kan lastig zijn om een effectieve campagne in te richten, zoekwoorden onderzoek te doen of zelfs maar te weten waar je moet beginnen. Na het volgen van deze cursus heeft deze ontzettend flexibele en nuttige tool geen geheimen meer voor jou.

 • Mini-cursus effectief adverteren op Facebook

  Oorspronkelijke prijs was: €15.Huidige prijs is: €5.
  15
  90

  Een stap voor stap video uitleg over hoe jij op een goede manier begint met adverteren op Facebook. Ik zorg ervoor dat je exact ziet welke advertenties voor verkopen of leads zorgen (en je niet alleen maar weet of een advertentie clicks, bereik, weergaven of likes oplevert).

 • Facebook en Instagram advertentie fundamentals

  Oorspronkelijke prijs was: €299.Huidige prijs is: €149.
  10
  160

  De snelste manier om een Facebook marketing expert te worden en omzet te halen uit advertenties.

 • Leer alles over hoe je hoog converterende landingspagina’s maakt (van A t/m Z)

  Oorspronkelijke prijs was: €149.Huidige prijs is: €49.
  4
  62

  Leer hoe je het resultaat van een webpagina verdubbelt terwijl het aantal bezoekers gelijk blijft (zelfs als je nog nooit zelf een website of webpagina gemaakt hebt)

 • Content Marketing • Content Creatie voor ZZP’ers

  Oorspronkelijke prijs was: €89.Huidige prijs is: €53.
  34
  211

  Een laagdrempelige cursus over hoe je bezoekers naar jouw dienst of product haalt door bloggen, videomarketing, visuals of podcasts in te zetten.

 • Marketing voor Introverte Ondernemers

  Oorspronkelijke prijs was: €55.Huidige prijs is: €27.
  22
  163

  In deze videocursus leer je hoe je zichtbaarheid kunt creëren in de Aandachts-Economie. De tactieken en principes zijn speciaal toegespitst op bescheiden ondernemers en bevatten zowel online als offline marketing. Leer hoe je juist als 'niet-schreeuwerige ondernemer' toch kan winnen in marketing, zonder jezelf in de verzadigde Selfies en Social Media etalage te zetten.

 • Online Cursus Google Analytics 3

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €29.
  118
  456

  In deze uitgebreide cursus leer je welke inzichten je kunt verkrijgen met Google Analytics om nog meer uit jouw website te halen. Wil jij weten hoe Google Analytics jou hierbij kan helpen? Schrijf je dan in voor de cursus!

 • Basiscursus Webwinkel Marketing

  Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €47.
  6
  49

  In deze cursus Webwinkel Marketing leer je de essentiële ingrediënten die je minimaal nodig zult hebben om een succesvolle webwinkel te runnen en klaar te maken voor de verkoop (indien je dit wilt).

 • Basiscursus Content-Marketing

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €29.
  68
  302

  Leer hoe je waardevol wordt in jouw branche met content-marketing. Leer welke content je wanneer via welk kanaal moet delen. Begin meteen met leren!

Opleidingen over Online Marketing

Leer in deze opleiding hoe je meer klanten krijgt door online zichtbaar te worden met social media

Social media marketing – Meer klanten door online zichtbaarheid

Alle niveaus
45 uur

Dit is hoe je je marketing winstgevender maakt. Meer klanten door online zichtbaarheid: Zó doe je dat.

695
In deze opleiding leer je hoe je door SEO meer bezoekers en klanten krijgt op jouw website

SEO: Meer bezoekers en klanten met je website

Alle niveaus
15 uur
2

Leer alles over SEO en verbeter je website zodat je meer bezoekers en klanten krijgt.

595
Leer in deze opleiding de basis van online marketing, van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne

Online Marketeer

Alle niveaus
100 uur
5

Leer de basis van online marketing. Van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne en het schrijven van SEO teksten.

800

Wat leer je met een cursus over online marketing?

In de digitale wereld van vandaag is online marketing essentieel om zichtbaar te zijn en een merk of bedrijf te laten groeien. Het gaat niet alleen om het trekken van bezoekers, maar om het omzetten van die bezoekers in loyale klanten. Met onze online cursussen over online marketing verwerf je kennis over alles aspecten van digitale marketing, van zoekmachineoptimalisatie en social media strategieën tot betaalde advertenties en content creatie.

Online cursussen over alle onderdelen van online marketing

Soofos biedt een breed scala aan cursussen die de diverse aspecten van online marketing behandelen. Ontdek de basis van marketing, verken de ins en outs van content marketing of leer hoe je effectieve marketing funnels opzet. Elk onderwerp is voorzien van praktische opdrachten en diepgaande uitleg, begeleid door experts in het veld.

Vind dé online cursus over online marketing voor jou

De digitale marketingwereld is constant in beweging, en er is altijd een nieuwe vaardigheid om te leren of een trend om op te pikken. Schaf een enkele cursus aan of krijg onbeperkte toegang tot álle cursussen met een Soofos Plus abonnement, zodat jij jezelf constant kunt blijven ontwikkelen.

Deze instructeurs geven les over Online Marketing

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.