Cursussen Over Emoties

Ontdek de kracht van emoties en leer hoe je ze onder controle kunt houden, vergroten en uiten met onze cursussen over emotieregulatie, emoties

Gerelateerd

Breintraining Burn-out Coachen Communicatie Concentratie creativiteit Faalangst Gehechtheid kinderen Levensstijl Lichaam Mindset onderwijs Ouderschap Rouwverwerking Senioren Sociale Angst Stress Tarot Tekst Schrijven Voldoening Zelfvertrouwen Toon alle
 • Zelfvertrouwen en weerbaarheid bij kinderen

  Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €39,95.
  1
  7

  Ontdek hoe je zelfvertrouwen en weerbaarheid bij je kind kunt versterken. Deze cursus biedt praktische strategieën voor ouders van kinderen tussen 3 en 14 jaar.

 • Stress management: Tools voor het verminderen van stress en burn-out klachten

  Oorspronkelijke prijs was: €57.Huidige prijs is: €37.
  2
  12

  Deze cursus biedt effectieve technieken om stress en burn-out te beheersen, inclusief ademhalingsoefeningen en koudetraining. Verbeter je mentale en fysieke gezondheid.

 • Cursus hekserij en vrouwelijke kracht voor beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €35.Huidige prijs is: €25.
  1
  9

  In deze online cursus Hekserij verdiep je jezelf in de kunst van hekserij en de kracht van je vrouwelijkheid. Deze cursus biedt inzicht in het balanceren van donkere en lichte vrouwelijke energieën en het integreren van hekserijprincipes in je dagelijks leven, versterkt door de kracht van je menstruatiecyclus.

 • Je kind begeleiden bij rouw

  19,99
  0
  5

  Deze cursus biedt ouders inzichten en praktische tools om hun kind te begeleiden bij het rouwproces na het verlies van een dierbare. Inclusief interactieve opdrachten en oefeningen die helpen bij het verwerken van emoties.

 • Omgaan met emoties van kinderen

  39,99
  1
  8

  Praktische technieken voor het omgaan met kinderemoties, inclusief het herkennen van gevoelens, het toepassen van het 5-G Model en het gebruik van speelse methoden voor emotionele groei en zelfregulatie.

 • Je kind begeleiden bij faalangst

  59,99
  1
  7

  Ontdek hoe je faalangst bij je kind herkent en aanpakt met praktische oefeningen en strategieën. Deze cursus leert je effectieve technieken voor dagelijkse ondersteuning en zelfvertrouwen.

 • Stress management – Introductie tot zelfzorgtechnieken

  Oorspronkelijke prijs was: €57.Huidige prijs is: €37.
  4
  16

  Zelf afrekenen met stress? Leer hoe je zelfzorgtechnieken kunt toepassen en ervaar innerlijke rust en meer energie. Grijp deze kans om jezelf te herontdekken en te genieten van een leven met minder stress en meer voldoening!

 • Breng meer Flow in je leven!

  Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €14,95.
  4
  18

  Ik neem je mee in Flow via drie stappen en ik laat je ervaren hoe je daar zelf mee aan de slag kunt. Ik laat je voelen dat we alles in huis hebben om onze stroom van flow te activeren en zo een lichter en vrijer leven te leiden.

 • Energetisch leiderschap in de nieuwe wereld

  97
  10
  35

  Ontwaakt er iets krachtigs in jou en voel je dat je nu écht vrij wilt leven? Dat je keuzes moet maken die eng zijn maar waarvan je weet dat je ze moet maken? Ik neem je mee in het proces van spirtiueel ontwaken middels energetisch leiderschap.

 • Het levensverhaal als kracht: De narratieve methode

  149
  3
  20

  Ontdek de narratieve methode: Gebruik levensverhalen voor meer positiviteit, hoop en zelfvertrouwen. Verander het verhaal, verander het leven!

 • Aandacht voor verlies en rouw

  24,95
  6
  42

  Heb je in je omgeving of op je werk te maken met mensen die een rouwproces doormaken? Of heb je zelf een ingrijpend verlies meegemaakt? In deze cursus leer je over de impact van verlies en rouw en wat ondersteunend kan zijn in een rouwproces.

 • Detox Your Life. For a Better Life!

  55
  0
  14

  Wil jij graag gif vrij leven? Minder toxische belasting in je lijf en leefomgeving? Dan is deze cursus voor jou! Gif vrijer leven helpt jou gezonder te blijven. En je helpt daarbij ook nog mee aan een gezondere en schonere wereld.

Wat zijn emoties?

Emoties zijn een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Ze beïnvloeden hoe we ons voelen en hoe we reageren op verschillende situaties. Het begrijpen en beheersen van emoties is essentieel voor onze emotionele intelligentie en welzijn. Bij Soofos bieden we verschillende cursussen aan die je helpen om emoties te ontdekken en te begrijpen.

Emotieherkenning en -uitdrukking

Een van de cursussen die we aanbieden is gericht op emotieherkenning en -uitdrukking. In deze cursus leer je hoe je emoties bij jezelf en anderen kunt herkennen. Je leert ook hoe je emoties op een gezonde en effectieve manier kunt uiten. Door deze vaardigheden te ontwikkelen, kun je beter communiceren en relaties opbouwen met anderen.

Emotieregulatie en -beheersing

Een andere cursus die we aanbieden is gericht op emotieregulatie en -beheersing. Emotieregulatie verwijst naar het vermogen om emoties te begrijpen en te beheersen. In deze cursus leer je verschillende technieken en strategieën om je emoties op een gezonde manier te reguleren. Dit stelt je in staat om beter om te gaan met stressvolle situaties en je emotionele welzijn te verbeteren.

Start vandaag nog met het ontdekken en begrijpen van emoties

Wil je graag meer leren over emoties en hoe je ermee om kunt gaan? Start dan vandaag nog met een van onze cursussen op Soofos. Met een abonnement op Soofos Plus kun je deze cursussen zelfs gratis volgen. Ontdek de wereld van emotieregulatie, emotionele intelligentie en emotiebeheersing en verbeter je emotionele welzijn. Schrijf je nu in en begin met leren!

Deze instructeurs geven les over Emoties

Blogs over Emoties

praktijk ziz

Waar of niet waar? Vijf clichés rondom verlies en rouw 

Ga je het gesprek aan met iemand die met verlies en rouw te maken heeft? Dit is hoe je een goed gesprek voert, zonder clichés.

28 maart 2024

anneloes van hamburg

Verander je beperkende overtuigingen in 7 stappen!

In dit blog neemt Anneloes je mee in het proces van beperkende overtuigingen en hoe je ermee aan de slag kunt.

18 december 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.