Cursussen Over Mindset

Ontwikkel een positieve mindset en haal het beste uit jezelf met een mindset training op Soofos. Start vandaag nog en groei in alle aspecten van je leven!

Uitgelicht

 • Een optimaal brein voor productiviteit

  49
  2
  9

  Leer hoe je jouw hersenen optimaal kunt benutten om je productiviteit te verhogen. In deze cursus ontdek je slimme technieken voor het stellen van doelen, het optimaliseren van je aandacht en het effectief beheren van je tijd en energie.

 • WhatsNext Mindset cursus: Verbeter je focus

  47
  0
  5

  Reis mee door de wereld van biohacken. Door slimme tips en tricks leer je sneller gewoontes aan te nemen en ontdek je hoe je je beter kunt focussen voor een productiever en efficiënter leven.

 • Mindfulness bij adhd of autisme

  84
  1
  14

  Ontdek het effect van mindfulness op ADHD en autisme. Deze cursus helpt je bij het vinden van dagelijkse rust, het voorkomen van overprikkeling en het verminderen van stress.

 • Cursus hekserij en vrouwelijke kracht voor beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €35.Huidige prijs is: €25.
  1
  9

  In deze online cursus Hekserij verdiep je jezelf in de kunst van hekserij en de kracht van je vrouwelijkheid. Deze cursus biedt inzicht in het balanceren van donkere en lichte vrouwelijke energieën en het integreren van hekserijprincipes in je dagelijks leven, versterkt door de kracht van je menstruatiecyclus.

 • Remote Ready: Alles wat je moet weten over locatie-onafhankelijk werken

  Oorspronkelijke prijs was: €249.Huidige prijs is: €149.
  2
  16

  Steeds meer mensen kiezen ervoor om de saaie kantoortuin of het thuiskantoor even te verruilen voor een remote werkplek. Ontdek hoe je een workation goed voorbereid, waar je allemaal heen kunt en hoe je productief remote kunt werken.

 • Gezichtsfitness voor een mooi en stralend uiterlijk

  Oorspronkelijke prijs was: €77.Huidige prijs is: €47.
  7
  38

  In deze cursus leer jij hoe je de gezichtsspieren traint en daardoor er zolang mogelijk jong en stralend uit blijft zien.

 • De weg naar Jezelf: Versterk je innerlijke kracht!

  Oorspronkelijke prijs was: €87.Huidige prijs is: €27.
  8
  32

  Deze cursus richt zich op persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Een innerlijke reis naar zelfontdekking en het versterken van persoonlijke kracht. In 7 weken kun je jouw leven veranderen!

 • Afvallen zonder dieet – Kickstart je vetverbranding

  Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €33.
  2
  43

  Creëer moeiteloos een optimale vetverbranding, leer hoe jij nooit meer vet vasthoudt én ontdek hoe je jouw ideale gewicht bereikt. Deze cursus is de kickstart om jouw vetverbranding AAN te zetten.

 • Energetisch leiderschap in de nieuwe wereld

  97
  10
  36

  Ontwaakt er iets krachtigs in jou en voel je dat je nu écht vrij wilt leven? Dat je keuzes moet maken die eng zijn maar waarvan je weet dat je ze moet maken? Ik neem je mee in het proces van spirtiueel ontwaken middels energetisch leiderschap.

 • Leer de kunst van het leven lang leren

  89
  4
  23

  In deze cursus leer je hoe je met veel plezier je leven lang kunt leren. Zodat je op elke leeftijd je leven verder kunt verdiepen en meer zin kunt geven.

 • Cursus Human Design! Ontdek je life purpose met Human Design.

  59
  5
  47

  Wil jij op een duurzame wijze richting geven aan je leven? Heb je een sterk ‘missie-gevoel’? En wil je leven vanuit authenticiteit en passie? Volg dan nu de Online Cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design!

 • Hoofdpijn te lijf

  12,95
  2
  19

  Misschien doe je al veel tegen de hoofdpijn, alleen dat werkt NU nog niet. Er is een hele makkelijke manier om je hoofdpijn in 5-10 minuten te laten afnemen. Het is geen oplossing op lange termijn, WEL op de korte termijn.

Ontwikkel een positieve mindset met onze online cursussen

Wil jij graag een positieve mindset ontwikkelen? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Met onze online cursussen over mindset training helpen we jou om een positieve en groeiende mindset te creëren. Of je nu wilt leren omgaan met uitdagingen, je zelfvertrouwen wilt vergroten of je doelen wilt bereiken, onze cursussen bieden de tools en technieken die je nodig hebt.

Wat is een mindset en waarom is het belangrijk?

Een mindset is de manier waarop je denkt en je overtuigingen over jezelf en de wereld om je heen. Het beïnvloedt hoe je omgaat met uitdagingen, kansen en tegenslagen. Er zijn twee soorten mindsets: de growth mindset en de fixed mindset.

Met een growth mindset geloof je dat je capaciteiten en intelligentie kunnen groeien door inspanning en leren. Je ziet uitdagingen als kansen om te groeien en je bent niet bang om fouten te maken. Een fixed mindset daarentegen gelooft dat je capaciteiten vastliggen en niet kunnen veranderen. Je vermijdt uitdagingen en geeft snel op bij tegenslagen.

Hoe kun je je mindset veranderen?

Het goede nieuws is dat je je mindset kunt veranderen! Met onze online cursussen leer je technieken en strategieën om je mindset te transformeren naar een positieve mindset. Je leert hoe je negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve gedachten, hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten en hoe je doelen kunt stellen en bereiken.

Onze cursussen zijn ontwikkeld door experts op het gebied van mindset training en bieden praktische oefeningen en tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Of je nu net begint met het ontwikkelen van een positieve mindset of al ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Deze instructeurs geven les over Mindset

Blogs over Mindset

anneloes van hamburg

Verander je beperkende overtuigingen in 7 stappen!

In dit blog neemt Anneloes je mee in het proces van beperkende overtuigingen en hoe je ermee aan de slag kunt.

18 december 2023

goede voornemens 2024

Zo maak jij je goede voornemens in 2024 wél waar

Van valkuilen vermijden, tot eruit klimmen, en zelfs een groot succes boeken? Met deze tips wordt 2024 jouw jaar.

11 december 2023

smartphoneverslaving

Hoe kom je van je smartphoneverslaving af? Handige tips en eerlijk advies

Worstel je al een tijdje met je smartphoneverslaving? Je bent niet de enige. Cold turkey stoppen helpt niet. Deze tips misschien wel.

20 november 2023

Beginnen met mediteren? Dit is wat je moet weten.

Mediteren kun je leren! Maar waar begin je? In deze blog leggen we je alles uit over mediteren, inclusief cursussen!

28 januari 2022

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.