Cursussen Over Levensstijl

Ontdek de cursussen over Levensstijl op Soofos en leer alles over gezonde voeding, beweging voor een energiek leven, stressmanagement en zelfzorg.

Uitgelicht

 • Kennismakingscursus: Leer je menstruatiecyclus kennen

  Oorspronkelijke prijs was: €35.Huidige prijs is: €22,50.
  1
  4

  Ontdek de geheimen van je menstruatiecyclus. Leer je hormonen begrijpen, identificeer je vruchtbare dagen en verbeter je gezondheid. Een voorproefje op de complete cursus!

 • Stress management: Tools voor het verminderen van stress en burn-out klachten

  Oorspronkelijke prijs was: €57.Huidige prijs is: €37.
  2
  11

  Deze cursus biedt effectieve technieken om stress en burn-out te beheersen, inclusief ademhalingsoefeningen en koudetraining. Verbeter je mentale en fysieke gezondheid.

 • Cursus hekserij en vrouwelijke kracht voor beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €35.Huidige prijs is: €25.
  1
  7

  In deze online cursus Hekserij verdiep je jezelf in de kunst van hekserij en de kracht van je vrouwelijkheid. Deze cursus biedt inzicht in het balanceren van donkere en lichte vrouwelijke energieën en het integreren van hekserijprincipes in je dagelijks leven, versterkt door de kracht van je menstruatiecyclus.

 • Weerbaarheid en sociale vaardigheden van je kind vergroten

  49
  0
  3

  Deze cursus helpt ouders om hun kinderen te ondersteunen in het ontwikkelen van sociale weerbaarheid en vaardigheden. Leer over zelfexpressie, conflictoplossing, grenzen stellen en veilig social media gebruik.

 • Stress management – Introductie tot zelfzorgtechnieken

  Oorspronkelijke prijs was: €57.Huidige prijs is: €37.
  3
  13

  Zelf afrekenen met stress? Leer hoe je zelfzorgtechnieken kunt toepassen en ervaar innerlijke rust en meer energie. Grijp deze kans om jezelf te herontdekken en te genieten van een leven met minder stress en meer voldoening!

 • Plannen voor beginners

  69
  1
  29

  In deze cursus gaan we jouw activiteiten netjes op een rijtje zetten. We kijken wat voor jou belangrijk is en wat niet, zodat je aan het einde van de cursus een heldere blik hebt en rust in je hoofd!

 • Passief inkomen – Zet je geldsysteem op

  45
  3
  26

  Hoe start je met passief inkomen en welke vormen zijn er? In deze cursus leer je welke vorm van passief inkomen bij jou past en hoe je hier concreet mee kunt starten.

 • Remote Ready: Alles wat je moet weten over locatie-onafhankelijk werken

  Oorspronkelijke prijs was: €249.Huidige prijs is: €149.
  2
  14

  Steeds meer mensen kiezen ervoor om de saaie kantoortuin of het thuiskantoor even te verruilen voor een remote werkplek. Ontdek hoe je een workation goed voorbereid, waar je allemaal heen kunt en hoe je productief remote kunt werken.

 • Grip op je financiën: Weg met geldzorgen!

  45
  2
  15

  Veel mensen vinden het moeilijk om geld te sparen of komen regelmatig geld tekort. Dit komt omdat ze geen inzicht hebben in hun eigen geldzaken. Deze cursus leert je grip te krijgen op je geldzaken van A tot Z. Zeg jouw geldstress maar gedag!

 • Zacht met angst: Transformeer jouw leven met zachtheid en begrip

  89,95
  0
  14

  Wil jij minder angst en meer zelfvertrouwen en rust? Volg deze cursus vol praktische technieken, yoga, meditaties en opdrachten en start vandaag nog met jouw angstvrije leven.

 • Het Burn-out Herstelplan: Compleet én holistisch stappenplan bij burn-out

  69
  3
  16

  Compleet én holistisch stappenplan bij burn-out. Je gaat in deze leerzame cursus aan de slag op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Stap voor stap bouw je energie, vertrouwen en zelfinzicht op en werk je toe naar herstel.

 • Gezichtsfitness voor een mooi en stralend uiterlijk

  Oorspronkelijke prijs was: €77.Huidige prijs is: €47.
  7
  36

  In deze cursus leer jij hoe je de gezichtsspieren traint en daardoor er zolang mogelijk jong en stralend uit blijft zien.

Opleidingen over Levensstijl

Productafbeelding voor de opleiding Slaap expert op Soofos, gegeven door Leo van Woerden

Slaap expert opleiding – Optimaliseer je slaap, maximaliseer je leven

Alle niveaus
10 uur

Worstel je met slaapproblemen, of wil je gewoon meer uit je wakkere leven halen? Deze opleiding is jouw geheime wapen voor een energieker leven.

399

Levensstijl verbeteren met online cursussen

Wil je graag je levensstijl verbeteren op het gebied van gezondheid, voeding, beweging, stressmanagement en zelfzorg? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze online cursussen bieden jou de mogelijkheid om op een flexibele en toegankelijke manier te leren en je levensstijl te optimaliseren. Of je nu een beginner bent of al enige kennis hebt, er is altijd een cursus die bij jou past.

Gezondheid en voeding

Een gezonde levensstijl begint bij goede voeding en een gezond lichaam. In onze cursussen over gezondheid en voeding leer je alles over de juiste voedingsstoffen, het belang van een gebalanceerd dieet en hoe je gezonde keuzes kunt maken. Of je nu wilt afvallen, je energieniveau wilt verhogen of gewoon gezonder wilt leven, onze cursussen bieden jou de kennis en tools die je nodig hebt.

Beweging en stressmanagement

Naast gezonde voeding is beweging essentieel voor een gezonde levensstijl. Onze cursussen over beweging bieden jou de mogelijkheid om op een leuke en effectieve manier in beweging te komen. Of je nu wilt leren yogaën, dansen of krachttraining wilt doen, er is altijd een cursus die bij jou past. Daarnaast bieden we ook cursussen over stressmanagement, waarin je leert hoe je beter kunt omgaan met stress en meer balans kunt vinden in je leven.

Start vandaag nog met het verbeteren van je levensstijl!

Wil jij graag je levensstijl verbeteren op het gebied van gezondheid, voeding, beweging, stressmanagement en zelfzorg? Wacht dan niet langer en start vandaag nog met een cursus op Soofos! Met ons abonnement Soofos Plus kun je alle cursussen gratis volgen.

Deze instructeurs geven les over Levensstijl

Blogs over Levensstijl

Leuke manieren om je schermtijd te verminderen (die echt werken)

Ben je al maanden op zoek naar manieren om je schermtijd te verminderen? In dit artikel geven we je leuke en praktische tips.

12 april 2024

nieuwe hobby starten

Een nieuwe hobby starten? 5 online cursussen onder de 20 euro

Wil je aan maanden een nieuwe hobby starten maar weet je niet hoe je moet beginnen? Een online cursus geeft je de structuur die je zoekt!

8 februari 2024

femke feel free with food

Ontmoet je instructeurs: Femke helpt je emotie-eten aan te pakken

Je vrij voelen met voeding: dat is wat Femke je leert! Wij vroegen haar alles over haar verhaal en cursus.

8 september 2022

Beginnen met mediteren? Dit is wat je moet weten.

Mediteren kun je leren! Maar waar begin je? In deze blog leggen we je alles uit over mediteren, inclusief cursussen!

28 januari 2022

Erica Cacciuolo leert jou alles over intermittent vasten in haar online cursus op Soofos

De instructeur voor intermittent fasting: maak kennis met Erica!

Vitaler leven? Vasten zou wel eens het antwoord kunnen zijn! Wij spraken instructeur Erica hierover, en over hoe ze expert is geworden.

17 januari 2022

Leroy Naarden, instructeur op Soofos, helpt je via zijn online cursus om jezelf beter te leren kennen

Ontmoet onze online instructeurs: Leroy Naarden

Ga jij voor succesvol zijn, of voldoening uit je leven halen? Leroy leert je beiden door jezelf echt te leren kennen. Tijd om hem ook beter te leren kennen.

10 maart 2021

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.