Profielfoto van
Instructeur

Christa

Reiki, mediteren

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Christa

Ik ben Christa, geboren als Schorpioen in 1986, en ik heb mijn hart verloren aan het helpen en begeleiden van mensen door hun persoonlijke veranderingsprocessen. Als moeder, partner, en voormalig onderwijzer, heb ik een rijk leven vol diverse ervaringen. Van het lesgeven aan jonge geesten tot het navigeren door de uitdagingen van long-covid.

Mijn pad heeft mij geleid naar een diepere passie: holistische therapie. Door mijn eigen strijd heb ik geleerd te luisteren naar wat mijn lichaam mij probeert te vertellen, een reis die uiteindelijk mijn roeping werd. Met mijn achtergrond in onderwijs en mijn ervaring in HR en recruitment, heb ik een unieke kijk op persoonlijke ontwikkeling.

Nu, als een trotse Reiki Master en holistisch therapeut, combineer ik mijn liefde voor onderwijs met mijn passie voor heling en groei. Mijn missie? Jou begeleiden naar een leven waarin je volledig voor jezelf kiest, luistert naar je innerlijke stem, en je hart volgt. Welkom bij HolisMetime – het is tijd voor jou!

Christa geeft les over deze onderwerpen

Algemene Gezondheid Gezondheid

Cursussen

  • Online Reiki cursus – In 21 dagen meer in contact met jezelf

    Oorspronkelijke prijs was: €199.Huidige prijs is: €66.
    0
    26

    Een cursus vol zelfbehandelingen, meditaties en meer. Neem elke dag een moment voor jezelf en ontdek wat jouw lijf jou te vertellen heeft.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.