Financiële cursussen

Leer essentiële vaardigheden om je financiën te beheren en neem de controle over je geldzaken voor een stabiele toekomst. Ontdek alles over beleggen, crypto en boekhouden.

Gerelateerd

Affiliate Marketing Automatiseren Bitcoin Cryptocurrency Financieel Onafhankelijk Investeren Levensstijl Loopbaan Mindset Moneybird Passief Inkomen Technische Analyse Toon alle

Uitgelicht

 • Financieel Fundament: Jouw financiële basiskennis

  Oorspronkelijke prijs was: €189.Huidige prijs is: €100.
  8
  16

  Ontgrendel financieel succes met onze online cursus! Leer beleggen, belastingen optimaliseren en bouw aan een solide financiële toekomst.

 • Passief inkomen – Zet je geldsysteem op

  45
  3
  27

  Hoe start je met passief inkomen en welke vormen zijn er? In deze cursus leer je welke vorm van passief inkomen bij jou past en hoe je hier concreet mee kunt starten.

 • Grip op je financiën: Weg met geldzorgen!

  45
  2
  16

  Veel mensen vinden het moeilijk om geld te sparen of komen regelmatig geld tekort. Dit komt omdat ze geen inzicht hebben in hun eigen geldzaken. Deze cursus leert je grip te krijgen op je geldzaken van A tot Z. Zeg jouw geldstress maar gedag!

 • Leer automatisch cryptotraden met gridbots

  Oorspronkelijke prijs was: €150.Huidige prijs is: €125.
  6
  43

  In deze cursus leer je van A tot Z hoe je goedkoop euro’s omzet in cryptomunten en hoe je deze aan het werk zet met automatische trades door middel van bots. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om een passief inkomen te creëren.

 • Auto Aankoop Cursus

  Oorspronkelijke prijs was: €100.Huidige prijs is: €80.
  1
  24

  Dé All-In Aankoop Cursus waarmee jij zelfstandig én verantwoord een auto aankoopt. Met een bespaar potentie van meer dan €1.000!

 • Bitcoin voor beginners

  29
  4
  39

  In deze praktijkgerichte stoomcursus leg ik je uit wat je absoluut moet weten over Bitcoin, in normale-mensen taal. Na het voltooien van deze cursus snap je het helemaal en weet je alles wat je nodig hebt om in de wereld van Bitcoin te stappen.

 • The Millionaire Mindset Casestudy’s

  Oorspronkelijke prijs was: €77.Huidige prijs is: €37.
  1
  70

  “Belachelijk krachtige en no-nonsense casestudy's voor meer rendement, dividend en een extra inkomen via het beleggen”

 • Fundamental Investors Guide

  Oorspronkelijke prijs was: €197.Huidige prijs is: €147.
  0
  29

  Grootste beleggers delen één strategie: fundamentele analyse. Temidden van diverse aanpakken biedt deze methode structuur en potentieel voor vermogensgroei. Durf jij ook deze weg te bewandelen? Leer nu selecteren voor succesvol beleggen!

 • Starten met Moneybird inrichten

  69
  6
  78

  Bespaar op onverwacht hoge boekhoudkosten en krijg grip op je financiën met deze cursus. Leer categoriseren, begrijp btw-tarieven en beheer klant- en leveranciersgegevens zelf.

 • Online Cursus | Kennismaking met Bitcoin Lightning Netwerk – hoe werkt het?

  Oorspronkelijke prijs was: €34.Huidige prijs is: €28.
  1
  18

  Kritiek op Bitcoin: traag en duur. Maar er is hoop: het Lightning Network. Ontdek in deze cursus hoe dit bovenop Bitcoin is gebouwd voor snelle, goedkope betalingen en nieuwe kansen.

 • Online Bitcoin Cursus | Kennismaking met Bitcoin – hoe werkt het?

  Oorspronkelijke prijs was: €59.Huidige prijs is: €49.
  11
  81

  Bitcoin voor de beginner, uitgelegd op een beknopte, begrijpelijke en conceptuele manier. Weet jij nog niet wat Bitcoin precies is? En hoe het werkt met nodes, miners en dit soort aspecten? Dan is deze cursus dé manier om alle onderdelen stap voor stap door te nemen aan de hand van een visuele handleiding en presentatie. In het laatste hoofdstuk leer je tot slot ook hoe je Bitcoin kunt kopen en hoe je deze in eigen beheer kunt opslaan. Let op: je leert in deze cursus NIETS over trading, technische analyse en het lezen van grafiekjes. Het gaat puur over de unieke eigenschappen van decentraal geld en hoe Bitcoin werkt.

 • De kilometervergoeding in Moneybird

  28
  1
  15

  Ondernemer onderweg met eigen vervoer? Leer de kilometervergoeding benutten. In deze cursus ontdek je wanneer je er recht op hebt, leer over administratieve trucs en alles over btw-teruggave.

Opleidingen over Financieel

Leer alles over Microsoft Excel in deze opleiding, van formules en functies toepassen, tot uitgebreide data-analyses

Professioneel werken met Microsoft Excel

Alle niveaus
45 uur

Leer alles over Microsoft Excel. Van het toepassen van formules en functies tot uitgebreide data-analyses.

795

Wat leer je met een financiële cursus?

In een tijd waarin persoonlijke financiën, investeringen en ondernemerschap hoog op de agenda staan, kunnen financiële vaardigheden je helpen om slimme beslissingen te nemen en je financiële doelen te bereiken. Leer om je financiën te beheren en neem de controle over je geldzaken voor een stabiele toekomst.

Een divers aanbod aan financiële cursussen

Bij Soofos hebben we een gevarieerd aanbod aan financiële cursussen die aansluiten bij verschillende doelstellingen. Of je nu wilt leren hoe je slimme budgettering kunt doen, beleggingsstrategieën wilt begrijpen of alles wilt weten over cryptocurrency, ons assortiment heeft voor elk wat wils. Onze diverse financiële cursussen bieden je de kennis en praktische vaardigheden om financieel bewust te worden.

Vind dé financiële cursus voor jou!

Start vandaag nog met een financiële cursus. Hoe eerder je begint met investeren, hoe meer dit in de toekomst zal opleveren. Kies voor het gemak van een Soofos Plus abonnement waarmee je toegang krijgt tot al onze financiële cursussen, of koop een enkele cursus om specifieke vaardigheden te leren of verbeteren.

Deze instructeurs geven les over Financieel

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.