Profielfoto van

Renato

Fitness, CrossFit, meditatie, persoonlijk leiderschap, (online) ondernemen

Instructeur

6

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Renato

Aloha, ik ben Renato van Bloemenhuis, 49 jaar en trotse Brabander. In mijn dagelijks leven werk ik als fulltime coach, personal trainer, content creator  en ondernemer. Het helpen van mensen om zichzelf te kunnen helpen is al jaren mijn passie en mijn missie. Via mijn werk in de gym, succesvolle Youtube kanalen (5+ miljoen views) en online coaching heb ik al duizenden mensen mogen helpen. Hier op Soofos deel ik mijn kennis en ervaring in scherp geprijsde, beknopte, praktijk gerichte cursussen zonder poespas. Meer weten? Check mijn Facebook pagina.

Cursussen

 • 3 Hoofdstukken

  Bitcoin voor beginners

  3
  De waarde van de Bitcoin stijgt gestaag en doet dit al 10 jaar sinds 2010. Tot nu toe werd het vooral gezien als een vaag fenomeen met een echte “nerd” fanbase maar dat is sinds dit jaar aan het veranderen. Grote instutionele investeerders stappen in de Bitcoin trein en kopen massaal in. IEDEREEN kan investeren in Bitcoin. In deze praktijkgerichte stoomcursus leg ik je uit wat je absoluut moet weten over Bitcoin. In normale-mensen taal. De voor- en nadelen van deze asset zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Na het voltooien van mijn cursus snap je het helemaal en weet je alles wat je nodig hebt om in de wereld van Bitcoin te stappen.
 • 3 Hoofdstukken

  Gratis cursus verleiding weerstaan in voeding

  3
  Er mogen wel wat kilo's af en je wil "gezonder eten". Top. Maar hoe weersta je de verleiding om steeds weer te grijpen naar ongezonde tussendoortjes? Om je te houden aan je voedingsschema en voedingsplannen? In deze gratis mini-cursus bied ik je de module "hoe zorg je ervoor dat je je houdt aan je voedingsplan" aan uit mijn cursus "Word je eigen voedingscoach!". Deze module wijdt zich geheel aan het psychologische en mentale aspect van weerstand bieden aan verleiding en het versterken van je wilskracht. Met praktische tips en handvatten die je in het dagelijkse leven kunt gebruiken.
 • 5 Hoofdstukken

  Soft tissue therapie: maak je lichaam weer gezond!

  1
  Zit je de hele dag aan een bureau? Last van je onderrug? Stijve spieren? Kun je bepaalde bewegingen moeilijk maken? Dan is deze cursus voor jou!In deze cursus ga je leren hoe je zélf aan je lichaam kunt werken door middel van soft tissue therapie. We gaan specifiek kijken naar rekken en strekken, self myofascial release (ook wel bekend als foam rollen en triggerpoint massage). Zo voel jij je weer lekker en energiek en kun je onbeperkt bewegen!
 • 4 Hoofdstukken

  Verbrand razendsnel lichaamsvet met het keto dieet

  1
  Afvallen lukt niet echt en áls het dan lukt nooit op de plaatsen die jij wil: vetrolletjes rondom de buik en billen. En trouwens: je houdt ook te veel van lekker bbq-en en uit eten dus dat maakt het lastig, zeker in deze hete zomer. Gelukkig is er het keto dieet waarbij je volop vette speklappen en eieren kunt eten en toch snel en effectief lichaamsvet verbrandt! Na het volgen van deze cursus weet je alles over het keto dieet en zit je volop in ketose: het proces dat het keto dieet mogelijk maakt.
 • 7 Hoofdstukken

  Word je eigen voedingscoach!

  8
  Je hebt verschillende diëten geprobeerd. Sommige werkten even en andere helemaal niet. Uiteindelijk leidt het tot niks en ben je nog steeds niet tevreden. Je hebt voedingsschema’s en apps gebruikt maar uiteindelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Je bent niet de enige: ik hoor dit élke dag! Na het voltooien van deze cursus weet je wat wel en niet werkt, krijg je eindelijk greep op je voeding en kun je met een rotsvast vertrouwen de keuzes maken die jij wilt!
 • 6 Hoofdstukken

  Tabata Challenge: fit en vitaal in 30 dagen!

  1
  Thuis trainen zonder materialen? Afvallen? Werken aan je vitaliteit? In minder dan 10 minuten per dag? Kan dat? Jazeker! Je gezond en energiek voelen is belangrijk. Zeker nu! Welkom bij de tabata challenge. Een wetenschappelijk bewezen concept dat jou in 30 dagen fit en vitaal maakt én houdt!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.