Kleding en styling cursussen

Ontdek je eigen stijl met onze online kleding & styling cursussen. Alle cursussen zijn direct te starten en volg je op jouw eigen tempo.

Gerelateerd

Duurzaamheid Illustrator Interieur Kleding Levensstijl Lichaam Mode online instructeur Verzorging Vlechten Zelfvertrouwen Toon alle
 • Shoppen in je eigen kast: Leer duurzaam kleding combineren

  99,95
  2
  17

  In deze cursus ontdek en leer je nieuwe kledingcombinaties maken met je bestaande garderobe. Je leert alles over het combineren van kleding, hoe je jouw basisgarderobe compleet maakt en je gaat aan de slag met het shoppen in je eigen kast. Daardoor ontstaan verrassende combinaties met je eigen kledingstukken.

 • Ontdek jouw unieke kledingstijl

  79,95
  2
  18

  Als je klaar bent om de frustratie van kledingkeuzes achter je te laten, je zelfvertrouwen te vergroten en jouw unieke stijl te omarmen, schrijf je dan nu in voor deze cursus. Transformeer je kledingervaring en laat de wereld zien wie je echt bent!

 • Ontcijfer je eigen stijl van kleding tot woonkamer!

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €24,50.
  1
  11

  Zeg gedag tegen eindeloze garderobetwijfels terwijl je leert hoe je moeiteloos je dagelijkse outfit kiest. Na deze leuke cursus kent stijl geen geheimen meer voor jou! Leer slimmer shoppen, je persoonlijke stijl vinden, van kledingkast tot woonkamer.

 • (Be)leef je kleur: Ontdek welke kleuren kleding je staan en bij jou passen!

  99,95
  7
  42

  Een cursus voor beginners en gevorderden over kleur en hoe je kleur voor je laat werken. Voel je goed in je kleding en straal zelfvertrouwen en professionaliteit uit.

 • CAD patroontekenen in Illustrator CC

  179
  1
  22

  Wil je je naaipatronen digitaal tekenen op je eigen computer in je eigen patroontekenmethode? In deze cursus leer je hoe je nauwkeurig en efficiënt patronen tekent en deze verwerkt tot professionele pdf-patronen in je eigen huisstijl in Illustrator.

 • CAD patroontekenen in Adobe Illustrator CS6

  179
  0
  6

  Wil je je naaipatronen digitaal tekenen op je eigen computer in je eigen patroontekenmethode? In deze cursus leer je hoe je nauwkeurig en efficiënt patronen tekent en deze verwerkt tot professionele pdf-patronen in je eigen huisstijl in Illustrator.

 • CAD patroontekenen in Valentina

  149
  4
  17

  Wil je je naaipatronen digitaal tekenen op je eigen computer in je eigen patroontekenmethode? In deze cursus leer je hoe je nauwkeurig en efficiënt patronen tekent en deze in een handomdraai in een andere maat zet in patroontekensoftware Valentina.

 • Elegant Online – krachtig in beeld in online meetings

  79
  2
  14

  Wist je dat je met een paar eenvoudige stappen blij kunt zijn met hoe je in beeld bent in online meetings? In deze training wijs ik je de weg hoe je goed zichtbaar en elegant meedoet met online meetings, webinars en andersoortige bijeenkomsten.

 • Cursus vlechten voor Papa

  Oorspronkelijke prijs was: €25.Huidige prijs is: €17,50.
  1
  47

  In je eigen tijd en op je eigen tempo online lessen volgen. Want als vader met een drukke baan zit je er toch ook niet op te wachten om in een kapsalon een workshop te volgen. De cursus is daarom kort, duidelijk en neemt weinig tijd in beslag. Een leuk cadeautje voor Vaderdag, verjaardag, Sinterklaas en Kerst, of gewoon voor jezelf als je niet meer kan maken dan een paardenstaart. ;-)

 • Kledingadvies voor Vrouwen – Zelfvertrouwen, Gemak en Plezier

  Oorspronkelijke prijs was: €60.Huidige prijs is: €30.
  19
  161

  Met een kleuradvies leer je welke kleuren jou het beste staan. In deze online cursus kledingadvies voor vrouwen leer je hoe je deze kleuren optimaal kunt gebruiken en zo goed mogelijk voor de dag kunt komen. Ontdek de kracht van kleur in deze cursus!

 • Kledingadvies voor Mannen – Krachtige Look

  30
  3
  18

  Leer hoe je je uitstraling versterkt door bewust kleurgebruik in deze korte maar effectieve online cursus.

Opleidingen over Kleding & styling

In deze opleiding leer je hoe je jouw naaipatronen in Illustrator of Valentina kunt tekenen en deze verwerkt tot professionele pdf patronen die je kunt delen

Digitale naaipatronen tekenen

Gevorderd
50 uur
1

Leer hoe je jouw naaipatronen tekent in Illustrator of Valentina en hoe je deze verwerkt tot professionele pdf-patronen in je eigen huisstijl.

895

Wat leer je in onze cursussen over kleding en styling?

Mode is veel meer dan alleen kleding; het is een manier om jezelf uit te drukken, je zelfvertrouwen te versterken en je unieke stijl te omarmen. Of je nu een passie hebt voor de laatste modetrends of gewoon je garderobe wilt opfrissen, in onze praktische online cursussen ontdek je de geheimen van styling, kleurcoördinatie en zelfs kledingontwerp.

Cursussen over mode en persoonlijke stijl

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Soofos terecht voor kledingadvies. Onze enthousiaste instructeurs laten je o.a. ontdekken welke kleuren jou het beste staan, hoe je je uitstraling versterkt, jouw unieke kledingstijl ontdekt en hoe je jezelf het beste kunt presenteren.

Vind dé online cursus over kleding en styling voor jou

Verdiep je in de wereld van mode, leer shoppen in je eigen kast, maak betere kledingkeuzes of duik in de details van kledingontwerp. En vergeet niet: met het Soofos Plus abonnement krijg je onbeperkte toegang tot álle cursussen over kleding en styling, evenals vele andere onderwerpen.

Deze instructeurs geven les over Kleding & styling

Blogs over Kleding & styling

capsule wardrobe

Hoe creëer je een Capsule Wardrobe? (En waarom zou je?)

Worstel je met een volle kledingkast, maar weinig inspiratie? Dan is een capsule wardrobe de oplossing. Chanine legt het concept uit!

18 januari 2024

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.