Leer alles over kleding met onze online cursussen

Leer alles over mode, ontwikkel je eigen stijl en word een expert in de kledingindustrie. Start vandaag nog met een cursus op Soofos!

Opleidingen over Kleding

In deze opleiding leer je hoe je jouw naaipatronen in Illustrator of Valentina kunt tekenen en deze verwerkt tot professionele pdf patronen die je kunt delen

Digitale naaipatronen tekenen

Gevorderd
50 uur

Leer hoe je jouw naaipatronen tekent in Illustrator of Valentina en hoe je deze verwerkt tot professionele pdf-patronen in je eigen huisstijl.

895

Leer alles over mode en stijl met onze online cursussen

Wil je graag meer weten over mode en stijl? Ben je geïnteresseerd in het ontwerpen van je eigen kledingstukken of wil je op de hoogte blijven van de laatste trends in de kledingindustrie? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Met onze online cursussen kun je op een flexibele manier leren en je kennis vergroten op het gebied van mode en stijl.

Ontdek de wereld van mode en stijl

In onze cursussen leer je alles over mode, stijl en de verschillende aspecten van de kledingindustrie. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen. Je leert niet alleen over de nieuwste trends, maar ook over het ontwerpen en maken van kledingstukken. Onze ervaren docenten delen graag hun kennis en passie met jou, zodat je zelf aan de slag kunt gaan en je eigen stijl kunt ontwikkelen.

Volg een cursus en word een mode-expert

Met onze online cursussen kun je op je eigen tempo leren en je kennis over mode en stijl vergroten. Je leert niet alleen over de verschillende kledingstukken en trends, maar ook over het combineren van kleding en het creëren van een persoonlijke stijl. Of je nu wilt leren hoe je een perfecte outfit samenstelt of hoe je je eigen kleding kunt ontwerpen, onze cursussen bieden voor ieder wat wils.

Wil je direct aan de slag en starten met een cursus? Word dan lid van Soofos Plus en volg onze cursussen gratis! Met een abonnement op Soofos Plus heb je toegang tot al onze cursussen, inclusief de cursussen over mode en stijl. Wacht niet langer en ontdek de wereld van mode en stijl met Soofos!

Deze instructeurs geven les over Kleding

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →