Cursussen Over Kleding

Leer alles over mode, ontwikkel je eigen stijl en word een expert in de kledingindustrie. Start vandaag nog met een cursus op Soofos!

 • Shoppen in je eigen kast: Leer duurzaam kleding combineren

  99,95
  2
  17

  In deze cursus ontdek en leer je nieuwe kledingcombinaties maken met je bestaande garderobe. Je leert alles over het combineren van kleding, hoe je jouw basisgarderobe compleet maakt en je gaat aan de slag met het shoppen in je eigen kast. Daardoor ontstaan verrassende combinaties met je eigen kledingstukken.

 • Ontdek jouw unieke kledingstijl

  79,95
  2
  18

  Als je klaar bent om de frustratie van kledingkeuzes achter je te laten, je zelfvertrouwen te vergroten en jouw unieke stijl te omarmen, schrijf je dan nu in voor deze cursus. Transformeer je kledingervaring en laat de wereld zien wie je echt bent!

 • Ontcijfer je eigen stijl van kleding tot woonkamer!

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €24,50.
  1
  11

  Zeg gedag tegen eindeloze garderobetwijfels terwijl je leert hoe je moeiteloos je dagelijkse outfit kiest. Na deze leuke cursus kent stijl geen geheimen meer voor jou! Leer slimmer shoppen, je persoonlijke stijl vinden, van kledingkast tot woonkamer.

 • (Be)leef je kleur: Ontdek welke kleuren kleding je staan en bij jou passen!

  99,95
  7
  42

  Een cursus voor beginners en gevorderden over kleur en hoe je kleur voor je laat werken. Voel je goed in je kleding en straal zelfvertrouwen en professionaliteit uit.

 • CAD patroontekenen in Illustrator CC

  179
  1
  22

  Wil je je naaipatronen digitaal tekenen op je eigen computer in je eigen patroontekenmethode? In deze cursus leer je hoe je nauwkeurig en efficiënt patronen tekent en deze verwerkt tot professionele pdf-patronen in je eigen huisstijl in Illustrator.

 • CAD patroontekenen in Adobe Illustrator CS6

  179
  0
  6

  Wil je je naaipatronen digitaal tekenen op je eigen computer in je eigen patroontekenmethode? In deze cursus leer je hoe je nauwkeurig en efficiënt patronen tekent en deze verwerkt tot professionele pdf-patronen in je eigen huisstijl in Illustrator.

 • CAD patroontekenen in Valentina

  149
  4
  17

  Wil je je naaipatronen digitaal tekenen op je eigen computer in je eigen patroontekenmethode? In deze cursus leer je hoe je nauwkeurig en efficiënt patronen tekent en deze in een handomdraai in een andere maat zet in patroontekensoftware Valentina.

 • Elegant Online – krachtig in beeld in online meetings

  79
  2
  14

  Wist je dat je met een paar eenvoudige stappen blij kunt zijn met hoe je in beeld bent in online meetings? In deze training wijs ik je de weg hoe je goed zichtbaar en elegant meedoet met online meetings, webinars en andersoortige bijeenkomsten.

 • Kledingadvies voor Vrouwen – Zelfvertrouwen, Gemak en Plezier

  Oorspronkelijke prijs was: €60.Huidige prijs is: €30.
  19
  161

  Met een kleuradvies leer je welke kleuren jou het beste staan. In deze online cursus kledingadvies voor vrouwen leer je hoe je deze kleuren optimaal kunt gebruiken en zo goed mogelijk voor de dag kunt komen. Ontdek de kracht van kleur in deze cursus!

 • Kledingadvies voor Mannen – Krachtige Look

  30
  3
  18

  Leer hoe je je uitstraling versterkt door bewust kleurgebruik in deze korte maar effectieve online cursus.

Opleidingen over Kleding

In deze opleiding leer je hoe je jouw naaipatronen in Illustrator of Valentina kunt tekenen en deze verwerkt tot professionele pdf patronen die je kunt delen

Digitale naaipatronen tekenen

Gevorderd
50 uur
1

Leer hoe je jouw naaipatronen tekent in Illustrator of Valentina en hoe je deze verwerkt tot professionele pdf-patronen in je eigen huisstijl.

895

Leer alles over mode en stijl met onze online cursussen

Wil je graag meer weten over mode en stijl? Ben je geïnteresseerd in het ontwerpen van je eigen kledingstukken of wil je op de hoogte blijven van de laatste trends in de kledingindustrie? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Met onze online cursussen kun je op een flexibele manier leren en je kennis vergroten op het gebied van mode en stijl.

Ontdek de wereld van mode en stijl

In onze cursussen leer je alles over mode, stijl en de verschillende aspecten van de kledingindustrie. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen. Je leert niet alleen over de nieuwste trends, maar ook over het ontwerpen en maken van kledingstukken. Onze ervaren docenten delen graag hun kennis en passie met jou, zodat je zelf aan de slag kunt gaan en je eigen stijl kunt ontwikkelen.

Volg een cursus en word een mode-expert

Met onze online cursussen kun je op je eigen tempo leren en je kennis over mode en stijl vergroten. Je leert niet alleen over de verschillende kledingstukken en trends, maar ook over het combineren van kleding en het creëren van een persoonlijke stijl. Of je nu wilt leren hoe je een perfecte outfit samenstelt of hoe je je eigen kleding kunt ontwerpen, onze cursussen bieden voor ieder wat wils.

Wil je direct aan de slag en starten met een cursus? Word dan lid van Soofos Plus en volg onze cursussen gratis! Met een abonnement op Soofos Plus heb je toegang tot al onze cursussen, inclusief de cursussen over mode en stijl. Wacht niet langer en ontdek de wereld van mode en stijl met Soofos!

Deze instructeurs geven les over Kleding

Blogs over Kleding

capsule wardrobe

Hoe creëer je een Capsule Wardrobe? (En waarom zou je?)

Worstel je met een volle kledingkast, maar weinig inspiratie? Dan is een capsule wardrobe de oplossing. Chanine legt het concept uit!

18 januari 2024

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.