Duurzaamheid Cursussen

Leer alles over duurzaamheid en groene technologieën met de cursussen op Soofos. Start vandaag nog en draag bij aan een betere toekomst voor onze planeet.

 • Ontwerp je eigen droomtuin

  Oorspronkelijke prijs was: €44,95.Huidige prijs is: €29,95.
  0
  7

  Maak stap voor stap je eigen tuinontwerp. Je maakt een ontwerp waarin plek is voor jouzelf en allerlei nuttige en leuke dieren. Zodat jij heerlijk kunt genieten van je tuin.

 • Shoppen in je eigen kast: Leer duurzaam kleding combineren

  99,95
  2
  17

  In deze cursus ontdek en leer je nieuwe kledingcombinaties maken met je bestaande garderobe. Je leert alles over het combineren van kleding, hoe je jouw basisgarderobe compleet maakt en je gaat aan de slag met het shoppen in je eigen kast. Daardoor ontstaan verrassende combinaties met je eigen kledingstukken.

 • Start je eigen moestuin

  Oorspronkelijke prijs was: €59.Huidige prijs is: €39.
  3
  40

  In deze cursus leer je alles wat je moet weten over moestuinieren. Van A tot Z laten we makkelijk en overzichtelijk zien hoe jij jouw eigen moestuin kunt maken. Zo geniet je binnen enkele weken van jouw eigen oogst.

 • Schets je tuin

  Oorspronkelijke prijs was: €69.Huidige prijs is: €29.
  2
  48

  In deze cursus leer je snel en eenvoudig een fraaie ontwerp-tekening te maken voor een creatieve, ecologische tuin.

Leer online over een groenere toekomst met cursussen over Duurzaamheid

Wil je graag meer leren over duurzaamheid en hoe je kunt bijdragen aan een groenere toekomst? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze online cursussen bieden jou de mogelijkheid om op een flexibele en toegankelijke manier kennis op te doen over duurzaamheidsprincipes, milieuvriendelijkheid, de circulaire economie, duurzame ontwikkeling en groene technologieën.

Ontdek de wereld van duurzaamheid

Met onze cursussen over duurzaamheid kun je op je eigen tempo en vanuit het comfort van je eigen huis leren. Of je nu een beginner bent op het gebied van duurzaamheid of al enige kennis hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen. We bieden een breed scala aan onderwerpen aan, variërend van het verminderen van je ecologische voetafdruk tot het implementeren van duurzame praktijken in je dagelijks leven.

Leer over de circulaire economie en groene technologieën

Een van de belangrijkste onderwerpen die aan bod komen in onze cursussen is de circulaire economie. Hier leer je hoe je producten en materialen kunt hergebruiken, recyclen en upcyclen, zodat er minder afval wordt geproduceerd en grondstoffen efficiënter worden gebruikt. Daarnaast bieden we ook cursussen aan over groene technologieën, zoals zonne-energie, windenergie en elektrische mobiliteit. Je leert hoe deze technologieën werken en hoe je ze kunt toepassen in je eigen leven.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos en draag bij aan een groenere toekomst! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen. Wacht niet langer en neem de eerste stap naar een duurzamere levensstijl.

Deze instructeurs geven les over Duurzaamheid

Blogs over Duurzaamheid

local matters duurzaamheid cursus

Local Matters leert je alles over échte duurzaamheid

Hilda en Sietske van Local Matters stellen duurzaamheid in een praktisch daglicht: hoe ga je op de werk nou écht duurzamer aan de slag? WIj interviewden ze!

7 maart 2022

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.