Leer tekenen met onze online cursussen - Ontdek je creatieve talent

Ontdek je creatieve talent en ontwikkel je eigen stijl met onze teken cursussen. Leer de basisprincipes, verbeter je vaardigheden en ga zelf lekker aan de slag!

Uitgelicht

Opleidingen over Tekenen

In deze opleiding leer je alles over grafische vormgeving, van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking

Grafisch Vormgever worden

Gevorderd
85 uur
(14)

Leer alles over grafische vormgeving. Van het ontwerpen van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking.

995
Leer in deze opleiding op Soofos hoe je met Adobe Illustrator je eigen logo of huisstijl kunt ontwerpen

Ontwerpen met Adobe Illustrator

Alle niveaus
85 uur
(4)

Leer alles over vormgeving, grafisch ontwerp, typografie, en het gebruik van kleuren met Adobe Illustrator en ontwerp jouw eigen logo en huisstijl.

800

Tekenen voor beginners: Leer tekenen als een pro

Wil je graag leren tekenen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, bij Soofos hebben we de perfecte cursussen voor jou! Of je nu een absolute beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen over tekenen zullen je helpen om je tekentechnieken naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek de wereld van kunst en tekenen

Kunst en tekenen zijn een geweldige manier om je creativiteit te uiten en jezelf uit te dagen. Met onze cursussen kun je de wereld van kunst en tekenen verkennen en je vaardigheden verbeteren. Of je nu geïnteresseerd bent in potloodtekenen, digitale tekenvaardigheden of beide, we hebben cursussen die aan al je behoeften voldoen.

Leer potloodtekenen en digitale tekenvaardigheden

Onze cursussen bieden een uitgebreide introductie tot potloodtekenen en digitale tekenvaardigheden. Je leert stap voor stap hoe je verschillende technieken kunt toepassen om realistische en expressieve tekeningen te maken. Van het schetsen van basisvormen tot het toevoegen van details en schaduwen, onze instructeurs begeleiden je door het hele proces.

Of je nu graag portretten, landschappen of abstracte kunst wilt tekenen, onze cursussen bieden een breed scala aan onderwerpen om uit te kiezen. Je kunt op je eigen tempo leren en oefenen, en je krijgt waardevolle feedback van onze instructeurs om je te helpen groeien als tekenaar.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos

Ben je klaar om je tekenvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en start vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen.

Deze instructeurs geven les over Tekenen

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.