Game Ontwikkeling Cursussen

Leer de spannende wereld van Game Ontwikkeling kennen met Soofos! Ontdek Game Design, Programming en Mechanics en start vandaag nog met een cursus.

 • Kennismaken met Blender 3D

  99
  2
  13

  In iets meer dan 4 uur leer je de complete basis van het programma Blender. Van het downloaden en installeren van het programma, tot het modelleren, animeren, renderen en exporteren van je video's.

 • Quickstart (mens)figuren tekenen

  9,99
  0
  36

  Leer snel en zelfverzekerd (mens)figuren tekenen in Krita. Begrijp verhoudingen, gebruik grids, ontwikkel schetsvaardigheden, en teken diverse poses. Voor beginners en gevorderden. Start nu!

Game Ontwikkeling Cursussen - Online leren | Soofos

Wil je graag je eigen games leren ontwikkelen? Bij Soofos bieden we een breed scala aan cursussen over game ontwikkeling, waar je alles kunt leren over game design, game programming, game mechanics en nog veel meer. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de game industry.

Game Development: Leer hoe je je eigen games kunt maken

Met onze game development cursussen leer je stap voor stap hoe je je eigen games kunt maken. Van het bedenken van een concept tot het ontwerpen van de personages en omgevingen, onze cursussen bieden een uitgebreide introductie tot game design. Je leert hoe je de juiste tools en software kunt gebruiken om je ideeën tot leven te brengen en hoe je de game mechanics kunt implementeren om een boeiende gameplay-ervaring te creëren.

Game Programming: Word een meester in code

Als je geïnteresseerd bent in de technische kant van game ontwikkeling, dan zijn onze game programming cursussen perfect voor jou. Je leert hoe je games kunt programmeren met behulp van populaire programmeertalen zoals C# en Unity. Van het schrijven van code voor beweging en interactie tot het implementeren van AI en physics engines, onze cursussen zullen je helpen om een solide basis te leggen in game programming.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos

Wil je graag je passie voor game ontwikkeling omzetten in een carrière? Begin dan vandaag nog met een cursus op Soofos. Met ons abonnement op Soofos Plus kun je al onze cursussen gratis volgen. Of je nu wilt leren over game design, game programming of game mechanics, wij hebben de perfecte cursus voor jou. Wacht niet langer en start vandaag nog met het leren van de vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te worden in de game industry.

Deze instructeurs geven les over Game Ontwikkeling

Blogs over Game Ontwikkeling

Als instructeur op Soofos maakte Hans Wichman een cursus over hoe je je eigen games kunt ontwikkelen

Ontmoet onze online instructeurs: Hans Wichman

Altijd al je eigen game willen ontwikkelen? Hans laat je met zijn zijn cursus Unity zien hoe je zelf een game maakt, zonder jarenlange opleidingen.

30 juli 2021

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.