Video Cursussen

Ontdek de wereld van video met onze cursussen over videoproductie, videobewerking en de nieuwste videotechnieken. Start vandaag nog op Soofos!

Uitgelicht

 • Quickstart Motion Graphics in DaVinci Resolve

  9,99
  0
  4

  Leer hoe je met DaVinci Resolve's Fusion krachtige motion graphics maakt, van node-basics tot complexe keyframe-animaties.

 • Animaties maken met Procreate Dreams

  Oorspronkelijke prijs was: €30.Huidige prijs is: €14,99.
  0
  16

  Procreate dreams maakt het super gemakkelijk om jouw statische tekeningen tot leven te brengen met animaties. Of je nu sociale media posts wilt laten opvallen, indrukwekkende presentaties wilt maken, of gewoon je artistieke horizon wilt verbreden!

 • Kennismaken met Blender 3D

  99
  2
  13

  In iets meer dan 4 uur leer je de complete basis van het programma Blender. Van het downloaden en installeren van het programma, tot het modelleren, animeren, renderen en exporteren van je video's.

 • Sneller monteren met Adobe Premiere Pro 2024 & AI

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €54.
  4
  25

  "Hoe kan ik sneller monteren?" Die vraag krijgen we heel vaak. Daarom is deze cursus volledig ingericht om sneller te kunnen monteren met Adobe Premiere Pro 2024. We behandelen tips, tricks, technieken en AI zodat jij ook sneller wordt in monteren.

 • Gratis cursus: Premiere Pro Composer – Sneller en efficiënter werken

  Gratis
  2
  46

  Leer je video's sneller en eenvoudiger bewerken met behulp van Composer, een plugin voor Premiere Pro. Sleep gemakkelijk animaties, overgangen en effecten naar jouw video en pas deze aan op jouw behoefte.

 • Quickstart Geanimeerde video maken met Adobe Express

  9,99
  2
  16

  Leer in 34 min. hoe je met Adobe Express geanimeerde video's kunt maken. Pas sjablonen aan, animeer objecten, en voeg muziek/voice-over toe.

 • Gratis cursus: Modelling met Blender

  Gratis
  2
  62

  In deze gratis cursus maak je kennis met modelling, één van de basisonderdelen bij het ontwerpen en animeren in 3D met Blender.

 • Professionele videobewerking met Premiere Pro

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €79.
  2
  60

  Word expert in videobewerking met Adobe Premiere Pro. Van basis tot geavanceerd; voor beginners en professionals. Duik in ruim 9 uur videomateriaal, 114 lessen en maak binnen de kortste keren zelf de meest indrukwekkende video's.

 • Cursus – Vakantievideo maken met je mobiel!

  Oorspronkelijke prijs was: €55.Huidige prijs is: €33.
  3
  56

  Krijg praktische tips en tricks van een echte videograaf en maak in een handomdraai toffe vakantievideo's met je mobiel. Zonder extra kosten voor apparatuur of editprogramma's!

 • Videoproducties met DaVinci Resolve

  35
  5
  56

  Wil je video’s maken met beeld, audio, afbeeldingen, tekst en overgangen, maar wil je geen dure software kopen? Volg deze cursus en maak binnen de kortste tijd je eigen films, clips, en bedrijfsvideo’s, met het gratis programma DaVinci Resolve.

 • Dé basiscursus filmen voor de beginnende videomaker

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €74.
  7
  60

  Veel organisaties willen graag werken met beeld. Jij ook. Je bent als communicatieprofessional of zelfstandig ondernemer enthousiast om aan de slag te gaan met video. Volg deze cursus om de eerste stappen te zetten op videogebied.

 • LinkedIn Video – Klanten werven en opvallen op LinkedIn

  Oorspronkelijke prijs was: €149.Huidige prijs is: €99.
  1
  12

  Leer hoe je opvalt met LinkedIn Video: maak pakkende content, presenteer met zelfvertrouwen en boost je bereik! Vergroot je kansen op nieuwe klanten en val op in je netwerk.

Leer alles over videoproductie met onze video cursussen

Wil je graag leren hoe je professionele video’s kunt maken? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Met onze video cursussen kun je alles leren over videoproductie, videobewerking, videotechnieken, videomontage en nog veel meer. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Ontdek de wereld van videobewerking

Met onze videobewerking cursussen leer je hoe je jouw ruwe beelden kunt omzetten in prachtige video’s. Leer de basisprincipes van videobewerking, zoals het knippen en plakken van beelden, het toevoegen van overgangen en effecten, en het verbeteren van de kleuren en belichting. Daarnaast kun je ook meer geavanceerde technieken leren, zoals het toevoegen van titels en ondertitels, het synchroniseren van audio en het gebruik van groene schermen. Met de kennis die je opdoet in onze videobewerking cursussen, kun je jouw video’s naar een hoger niveau tillen.

Leer alles over videotechnieken en videomontage

Wil je graag leren hoe je de beste shots kunt maken en hoe je deze vervolgens kunt monteren tot een professionele video? Dan zijn onze cursussen over videotechnieken en videomontage perfect voor jou. Leer hoe je de juiste compositie kunt creëren, hoe je de belichting kunt optimaliseren en hoe je de beste camerabewegingen kunt maken. Daarnaast leer je ook hoe je jouw beelden kunt monteren tot een vloeiende en boeiende video. Met de kennis die je opdoet in onze cursussen, kun je jouw videoprojecten naar een hoger niveau tillen.

Wil je graag starten met een cursus over videoproductie, videobewerking, videotechnieken, videomontage of het gebruik van een videocamera? Meld je dan nu aan bij Soofos.

Deze instructeurs geven les over Video

Blogs over Video

Dit zijn de beste tools om zelf animaties te maken

Animaties maken kan een saaie of levenloze video nieuw leven inblazen. Of je nu het centraal stelt in je video of het als een ondersteunende…

24 april 2024

Maak je eigen instructievideo's voor een online cursus of youtube kanaal

Zo start je met instructievideo’s maken: tips en stappenplan

Video is een onmisbaar onderdeel van een online cursus. Als jij een online cursus wilt gaan maken, is het maken van een instructievideo dus altijd…

12 maart 2024

martij van weeghel fotografie

Soofos Story: Martijn van Weeghel maakte 70 online cursussen

Een creatieve duizendpoot die ook goed is in het maken van online cursussen: Martijn van Weeghel! Zijn nieuwste cursus is een plaatje...

1 februari 2024

automatische ondertiteling

Hoe kan ik automatisch video’s ondertitelen? 5 tools, en tips!

Het is top voor de toegankelijkheid van je video's en cursussen, en AI maakt het je makkelijk. Lees over automatisch video’s ondertitelen!

6 november 2023

Maak je eigen online cursus dankzij dit stappenplan

10-stappenplan om een online cursus te maken

Ga aan de slag met dit 10-stappenplan om een online cursus te maken. Binnen no-time zet je je eigen online training op en plaats je deze online!

16 oktober 2023

video verkleinen op Mac, Windows en online

Video verkleinen zonder kwaliteitsverlies

Soms mag het even wat minder: de bestandsgrootte van je video’s. Omdat je ze ergens wilt uploaden bijvoorbeeld, of wilt doorsturen via e-mail. Dan wil…

18 april 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.