Procreate Cursussen

Droom je ervan om unieke digitale kunstwerken te creëren, je eigen designs te maken of je tekenvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Met onze online Procreate cursussen voor de iPad kun je zelf aan de slag. Wij bieden je de tools, technieken en uitleg die je nodig hebt om goed aan de slag te gaan met Procreate. Of je nu een beginner bent of een ervaren artiest, onze cursussen zijn ontworpen om je vaardigheden te versterken en je te helpen jouw unieke stijl te ontwikkelen.

 • Animaties maken met Procreate Dreams

  Oorspronkelijke prijs was: €30.Huidige prijs is: €14,99.
  0
  16

  Procreate dreams maakt het super gemakkelijk om jouw statische tekeningen tot leven te brengen met animaties. Of je nu sociale media posts wilt laten opvallen, indrukwekkende presentaties wilt maken, of gewoon je artistieke horizon wilt verbreden!

 • Online Procreate Cursus: Leer digitaal tekenen

  Oorspronkelijke prijs was: €30.Huidige prijs is: €19,99.
  13
  34

  Procreate is een app voor de iPad en is geliefd onder digitale kunstenaars. Met een goede reden: Het programma is gebruikersvriendelijk en echt gericht op het maken van digitale kunst. Ontdek het in deze cursus!

Wat is Procreate?

Procreate is een krachtige illustratie-, schets- en schilderapp exclusief beschikbaar voor de iPad. Het staat bekend om zijn intuïtieve interface, hoge resolutie canvassen, en de uitgebreide bibliotheek van penselen en tools. Kunstenaars en ontwerpers over de hele wereld gebruiken Procreate voor alles van snelle schetsen tot uitgebreide kunstwerken. Als jij zelf digitaal wilt gaan tekenen is dit een van de beste programma’s om dit te doen.

Zo begin je zelf met procreate

Beginnen met Procreate is eenvoudiger dan je denkt. Volg deze eenvoudige stappen om aan de slag te gaan:

 1. Download de App: Installeer Procreate vanuit de App Store op je iPad.
 2. Verken de Interface: Open de app en maak jezelf vertrouwd met de gebruikersinterface en de beschikbare tools.
 3. Oefen met Basisgereedschappen: Experimenteer met verschillende penselen en gebruik de undo-functie om fouten gemakkelijk te corrigeren.
 4. Volg Tutorials: Bekijk online tutorials of schrijf je in voor een van onze cursussen om snel te leren en te verbeteren.

Om Procreate te gebruiken heb je een iPad nodig. Ook een Apple Pencil wordt aanbevolen om écht het maximale uit jouw ervaring te halen.

Voor wie zijn onze Procreate cursussen?

Onze Procreate-cursussen zijn ontworpen voor een breed scala aan gebruikers:

 • Beginners: Als je nieuw bent met digitale kunst of Procreate, zullen onze cursussen je helpen de basis te begrijpen en snel aan de slag te gaan.
 • Hobbyisten: Ontdek nieuwe technieken en stijlen om je hobby naar een hoger niveau te tillen.
 • Professionele Kunstenaars: Verfijn je vaardigheden, leer nieuwe workflows en blijf up-to-date met de nieuwste digitale kunsttechnieken.
 • Ontwerpers: Integreer Procreate in je professionele workflow om verbluffende designs en illustraties te creëren.

Ongeacht je niveau of ervaring, onze Procreate-cursussen bieden waardevolle inzichten en technieken. Schrijf je vandaag nog in en leer goed werken met Procreate voor de iPad!

Deze instructeurs geven les over procreate

Blogs over procreate

designer worden

Designer worden – wat moet je leren en weten?

Altijd al een creatief beroep willen hebben? Dan is het tijd om erachter te komen wat voor soort designer jij zou kunnen zijn.

30 mei 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.