Zoek je een Online Fotografie Cursus? Dit is ons aanbod.

Van portretfotografie tot landschapsfotografie, laat je creativiteit de vrije loop. Leer werken met jouw camera, maak betere composities en foto’s, en leer hoe je jouw foto’s kunt nabewerken. Start nu met een online cursus fotografie op Soofos.

Uitgelicht

Opleidingen over Fotografie

Productafbeelding complete fotografie opleiding op Soofos gegeven door Martijn van Weeghel

Complete fotografie opleiding

Alle niveaus
45 uur

Alles wat je moet weten om fotograaf te worden! Leer hoe je de mooiste foto's kunt maken, deze professioneel te bewerken en hoe je ze kunt publiceren op je eigen portfolio.

795
Leer in deze opleiding alle gereedschappen van Photoshop onder de knie te krijgen om professioneel fotos te kunnen bewerken

Professioneel Photoshoppen

Alle niveaus
85 uur
(4)

Krijg alle gereedschappen van Adobe Photoshop onder de knie om professioneel afbeeldingen en foto's te bewerken.

995

Wil jij leren fotograferen?

Wil jij meer uit jouw camera halen? Je fotografie skills naar een hoger niveau brengen? Professioneel aan de slag als fotograaf? Met onze online fotografie cursussen zet je de belangrijkste eerste stappen. Of je nou professioneel aan de slag wilt als fotograaf of gewoon graag betere plaatjes schiet, met onze online fotocursussen is het mogelijk. 

Fotografie cursus voor beginners: waar moet je op letten?

In een basiscursus fotografie moet je vooral gemotiveerd worden om zelf aan de slag te gaan. Niemand maakt betere foto’s door niet zelf een foto te nemen toch? Wat belangrijk is, is dat jij comfortabel wordt met jouw apparaat. Of dat nou een iPhone is of een DSLR-camera. Je moet begrijpen hoe deze werkt en welke instellingen er zijn. Dit moet allemaal aan bod komen in een goede online fotografie cursus.

Wat is essentieel in een goede fotografie cursus?

Je wilt natuurlijk gemotiveerd worden om zelf betere foto’s te maken. En de beste manier om dit te doen, is door veel te oefenen. Het is dus belangrijk dat een fotograaf je niet alleen goed kan laten zien hoe je dingen doet, maar ook jou motiveert om zelf betere foto’s te gaan maken. In de beste fotografie cursussen op Soofos zul je dan ook hands-on aan de slag gaan en veel oefenen met het maken van foto’s.

Online Fotografie Cursussen gemaakt door echte fotografen

Op Soofos vind je Nederlandstalige online cursussen gegeven door authentieke experts. In het geval van de fotografie cursussen vind je diverse beroepsfotografen die jou meer leren over dit mooie vak. Door hun jarenlange ervaring als fotograaf weten ze vaak de fijne kneepjes van het vak op een leuke manier over te brengen.

Voor wie zijn de online fotografie cursussen?

We hebben online cursussen die aansluiten op elk niveau. Of je nou betere vakantiefoto’s wilt maken, of professioneel aan de slag wilt als fotograaf – het is mogelijk met onze online cursussen.

Leer de meest uiteenlopende fotografie onderdelen

Op Soofos hebben we een divers aanbod aan online fotografie cursussen. Zo vind je cursussen over bijvoorbeeld Smartphone fotografie, natuurfotografie en macrofotografie. Ook als je liever start met een bredere aanpak, hebben we bijvoorbeeld de complete fotografie cursus. Daarin leer je de verschillende takken en komen fotografen en experts aan het woord, die laten zien hoe ze zelf tot dit niveau zijn gekomen. Wist je al dat je, naast het los aanschaffen van een cursus, ook toegang kunt krijgen tot ál onze cursussen, voor een vast bedrag per maand? Zoek jij dus een online cursus fotografie? Bij Soofos zit je goed.

Deze instructeurs geven les over Fotografie

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.