Fotografie cursussen

Van portretten tot landschappen en experimentele fotografie, laat je creativiteit de vrije loop en begin je eigen verhalen te vertellen met behulp van deze cursussen over fotografie en fotobewerking.

Gerelateerd

Affinity Affinity Photo Basisfotografie Cinemagraphs creativiteit Geschiedenis GIMP Iphone Landschapsfotografie Lightroom Luminar Macrofotografie Natuurfotografie Objectfotografie Photoshop Photoshop Elements Straatfotografie Strobistfotografie Toon alle

Wil je leren fotograferen?

Benieuwd hoe je het meeste uit jouw camera kunt halen en je fotografie skills kunt verbeteren? Ontdek de wereld van fotografie en leer bijvoorbeeld hoe je de verschillende functies van je camera optimaal kunt gebruiken. Camerafuncties goed begrijpen en toepassen kan een wereld van verschil maken in de kwaliteit van je foto’s. In onze fotografie cursussen komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: belichting en diafragma, sluitertijd en beweging, ISO-instellingen en witbalans, scherpstelling technieken en compositie.

Van een fotografie basiscursus tot fotobewerking

Op Soofos vind je een breed scala aan fotografie cursussen die aansluiten bij verschillende interesses en niveaus. Of je nu een beginner bent, of een ervaren fotograaf die zijn of haar technieken wil verfijnen, we hebben voor ieder wat wils. Van de basisprincipes van fotograferen met een spiegelreflex camera, tot gespecialiseerde cursussen zoals fotograferen met een iPhone, macrofotografie, en landschapsfotografie. Met onze fotobewerking cursussen tover je jouw foto’s bovendien om tot het perfecte plaatje.

Vind dé online fotografie cursus voor jou!

Klaar om jouw fotografie skills naar een hoger niveau te tillen? Aarzel niet langer en ontdek de wereld van fotografie en fotobewerking met de online cursussen op Soofos. Of je nu alle fotografie cursussen wilt ontdekken d.m.v. een Soofos Plus abonnement, of liever een enkele fotografie cursus wilt uitproberen, de keuze is aan jou!

Deze instructeurs geven les over Fotografie

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →