Profielfoto van
Instructeur

Martijn

Video, animatie, design

53

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Martijn

Martijn is een expert als het aankomt op skills voor grafische vormgeving en videoproductie. Van Photoshop tot After Effects, in no-time leert hij je de kneepjes van het vak. Dankzij zijn leergierigheid en ondernemende geest weet hij ook alles over marketingtools als MailChimp, en webdesign met WordPress. Benieuwd naar alle cursussen van Martijn? Bekijk hier zijn aanbod.

Cursussen

 • Gratis cursus: Canva voor Social Media

  Gratis
  5
  93

  Leer in deze gratis Canva cursus hoe je verbluffende Instagram stories en carrousels ontwerpt en post. Leer snel en effectief visuele content maken en delen!

 • Complete Canva cursus: Grafische vormgeving in een handomdraai

  Oorspronkelijke prijs was: €74.Huidige prijs is: €34.
  1
  52

  Wil je je grafische design vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ontdek de kracht van visuele creatie met deze uitgebreide online Canva cursus, verzorgd door de ervaren grafisch ontwerper Martijn van Weeghel.

 • Gratis cursus: Premiere Pro Composer – Sneller en efficiënter werken

  Gratis
  2
  42

  Leer je video's sneller en eenvoudiger bewerken met behulp van Composer, een plugin voor Premiere Pro. Sleep gemakkelijk animaties, overgangen en effecten naar jouw video en pas deze aan op jouw behoefte.

 • AI in Photoshop CC

  39
  8
  102

  Ontdek de kracht van AI in Photoshop 2024 met onze baanbrekende online cursus! In 24 diepgaande lessen onthul ik de geheimen van geavanceerde AI-functies in Photoshop 2024.

 • Gratis cursus: Modelling met Blender

  Gratis
  2
  57

  In deze gratis cursus maak je kennis met modelling, één van de basisonderdelen bij het ontwerpen en animeren in 3D met Blender.

 • Gratis cursus InDesign – Werken met tekstkaders

  Gratis
  4
  45

  In deze gratis cursus InDesign maak je kennis met één van de basisonderdelen van de DTP-tool van Adobe, namelijk het teken en bewerken van tekstkaders.

Opleidingen

Productafbeelding complete fotografie opleiding op Soofos gegeven door Martijn van Weeghel

Complete fotografie opleiding

Alle niveaus
45 uur

Alles wat je moet weten om fotograaf te worden! Leer hoe je de mooiste foto's kunt maken, deze professioneel te bewerken en hoe je ze kunt publiceren op je eigen portfolio.

795
Leer in deze opleiding op Soofos hoe je je eigen publicaties zoals brochures, flyers en magazines kunt maken met Adobe InDesign

Maak professionele publicaties met InDesign

Alle niveaus
45 uur
2

Leer alles over InDesign zodat je jouw eigen brochures, flyers en magazines kunt ontwerpen.

795
Leer alles over Adobe After Effects in deze opleiding en leer hoe je animaties, flitsende video-overgangen, animaties in 3D en special effects kunt toevoegen aan jouw videos

After Effects

Alle niveaus
60 uur
4

Leer alles over animaties, flitsende video-overgangen, animeren in 3D, karakteranimatie en special effects.

995
Leer in deze opleiding hoe je 3D scenes ontwerpt, beelden animeert, werkt met simulations en nog veel meer met het programma Blender

Leer ontwerpen en animeren in 3D met Blender

Alle niveaus
60 uur
4

Leer hoe je 3D scenes ontwerpt, realistische materials toepast op je video-ontwerpen, je beelden animeert, werkt met simulations en nog veel meer.

995
Leer in deze opleiding de basis van online marketing, van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne

Online Marketeer

Alle niveaus
100 uur
5

Leer de basis van online marketing. Van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne en het schrijven van SEO teksten.

800

Blogs

martij van weeghel fotografie

Soofos Story: Martijn van Weeghel maakte 70 online cursussen

Een creatieve duizendpoot die ook goed is in het maken van online cursussen: Martijn van Weeghel! Zijn nieuwste cursus is een plaatje...

1 februari 2024

ai kunst maken

AI art: hoe maak je kunst met artificial intelligence?

Je ziet het opeens overal: AI art, kunst gemaakt door computers. Hoe werkt deze technologie en hoe maak je zelf AI kunst?

13 augustus 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.