Ontspanning cursussen

Kom tot rust met de cursussen over Ontspanning. Direct te beginnen en op jouw eigen tempo te volgen. Start direct met jouw nieuwe online cursus.

Gerelateerd

Assertiviteit Breintraining Burn-out Dieet EFT Kindermassage Levensstijl Lichaam Mindset Slaap Stoelyoga Stress Yin Yoga Zelfvertrouwen Zwangerschap Toon alle
 • Stoelyoga Relax & Restore – Pilates & Yoga mix in 3 minuten

  57
  3
  30

  Pijnlijke schouders? Je bovenrug is gemaakt om in alle richtingen te bewegen. Deze zeven korte video's van 3 tot 4 min helpen je de spierspanning verminderen door simpele bewegingen. Krijg meer grip op pijnlijke spieren in je schouders, rug en nek.

 • Yin yoga, meditatie en restorative yoga

  35,95
  6
  26

  In deze cursus beoefenen we ruim 4 uur Yin Yoga en meditatie, en sluiten we af met een uur lang rustende Restorative houdingen. Want juist door het te beoefenen leren we het meest.

 • Het Burn-out Herstelplan: Compleet én holistisch stappenplan bij burn-out

  69
  3
  17

  Compleet én holistisch stappenplan bij burn-out. Je gaat in deze leerzame cursus aan de slag op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Stap voor stap bouw je energie, vertrouwen en zelfinzicht op en werk je toe naar herstel.

 • Voel je fit en stralend door beter te slapen

  Oorspronkelijke prijs was: €19,85.Huidige prijs is: €6,95.
  1
  50

  Voel je Fit & Stralend door beter te slapen met de beste technieken die je op een praktische manier leert.

 • Russst in je hoofd…

  120
  5
  86

  Welk effect heeft jouw mindset op jouw leven? Negatieve gedachten, piekeren en stress. Leer waarom je het doet, waarom het niet nuttig is en hoe je het anders kunt doen om meer rust, positiviteit, plezier en voldoening in je leven te hebben.

 • Grip op stress en emoties met EFT (Emotional Freedom Techniques)

  79
  85
  763

  Leer online in je eigen tempo grip te krijgen op je emoties en stress door EFT (Emotional Freedom Techniques) bij jezelf toe te passen. Een zeer effectieve en snelle methode waarmee je rust krijgt in je hoofd en hart. Het effect merk je direct! Deze methode krijgt ook uit wetenschappelijke hoek steeds meer aandacht en het goede nieuws is dat de basis vrij eenvoudig te leren is. Je kunt een aantal lessen gratis inzien om een eerste indruk te krijgen.

 • Meer jezelf worden met EFT (Emotional Freedom Techniques)

  249
  9
  93

  - 75 min extra lesmateriaal én twee persoonlijke consulten!- Met deze cursus ga je je gedrag en reacties beïnvloeden met een eenvoudige methode. Minder stress en meer rust in je hoofd en hart. Zodat jij nog meer jezelf kunt zijn; ook als je uitdagingen tegenkomt. Er zitten twee uitgebreide persoonlijke (online of offline) consulten van 75 minuten inbegrepen bij deze cursus. Je kunt dit volgen als vervolg op de cursus Grip op stress en emoties met EFT, maar je kunt ook meteen hier beginnen. De lessen uit 'Grip op stress en emoties' zitten namelijk ook in deze cursus. Heb je de cursus Grip op stress gevolgd? Dan kan ik je voor deze uitgebreidere cursus een korting aanbieden. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden! Ook voor mensen die al persoonlijke consulten afnemen, en daarnaast deze cursus willen doen, zijn er kortingsmogelijkheden. Ben je Soofos Plus abonnee? Dan kun je deze online cursus volgen binnen je abonnement. Als je gebruik wilt maken van de persoonlijke (online) consulten, ontvang je daarvoor een factuur of betaalverzoek van Prakijk EFT-Aalten à € 95,- per consult.

 • Online Training: Stress de Baas!

  Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €12.
  22
  105

  Krijg de overhand op stress! Deze training onthult jouw stressbronnen en leert je de balans tussen draagkracht en last te beheren. Ontdek wat je energie geeft en neemt, en transformeer hoe je met stress omgaat. Beheers stress, begin nu!

 • Online Cursus Yoga voor Beginners

  65
  5
  251

  Na deze online cursus yoga voor beginners heb je een basis opgebouwd om op terug te vallen. Je kan dan zelf yoga uitoefenen en aanpassen voor jezelf.

 • 21 Dagen Ontspannen

  139
  10
  306

  Wat goed dat jij je rust serieus neemt. Met deze cursus hoef je niets anders dan elke dag even te gaan liggen.De helft van de Nederlanders ervaart lichamelijke klachten door stress. Leer NU de gewoonte aan om iedere dag rust te nemen. Superzelfzorg!

 • Cursus Stress Release Exercises

  Oorspronkelijke prijs was: €25.Huidige prijs is: €9,95.
  4
  57

  Stress Release Exercises helpen je spanning in je lijf los te bewegen. De rest van je leven toegang tot stress-reducerende series. Laat je energie weer ongehinderd door je lijf stromen, los blokkades op zodat je lichaam weer vrij kan bewegen. 

 • Onderlinge kindermassage

  Oorspronkelijke prijs was: €69.Huidige prijs is: €41.
  7
  35

  Een inspirerende massagecursus voor in het gezin! In deze cursus leer je wat het effect is van aanraking en hoe je samen kunt ontspannen. De cursus is ook heel erg geschikt voor leerkrachten die onderlinge kindermassage willen toepassen in de klas om rust en verbondenheid te creëren.

Wat leer je met een cursus over ontspannen?

In deze cursuscategorie ontdek je een wereld van mogelijkheden om je geest te ontspannen, je stressniveaus te verlagen en je algehele welzijn te verbeteren. Onze instructeurs bieden je de begeleiding en inspiratie om helemaal tot rust te komen.

Vind dé ontspanningscursus voor jou

Onze ervaren instructeurs delen hun expertise en begeleiden je bij het verkennen van verschillende methoden om te ontspannen en stress te verminderen. Dit is het moment om tijd voor jezelf te nemen en te investeren in je eigen welzijn. Kies voor een enkele cursussen of volg onbeperkt cursussen over ontspanning én meer met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Ontspanning

Blogs over Ontspanning

burn-out

Burn-out en bore-out, en de rol van persoonlijke ontwikkeling

Steeds meer mensen ervaren een burn-out of bore-out, of zelfs een combinatie van de twee. In dit artikel leggen we het verschil uit.

21 maart 2024

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.