De cursus in het kort:

Stap voor stap (be)grip op negatieve gedachten, piekeren en een positieve mindset.
Bewustwording. Jij doet wat je doet met een reden… Juist door je bewust te worden van wát en wáárom je iets doet, kun je dit veranderen.
In een notendop: negatieve gedachten, stress, piekeren, controle, perceptie, mindset, focus, vertrouwen, intuïtie, mindfulness, energie, balans, positiviteit, plezier, rust, vrijheid.
Boordevol uitleg, inzichten, voorbeelden, tips en tricks, oefeningen en opdrachten van een enthousiaste coach!

Waarom deze cursus en wat kun je hier mee leren/bereiken:

Per dag hebben we duizenden gedachten, en vaak besteden we er in alle drukte nauwelijks aandacht aan. Zonder dat we echt het doorhebben laten we onze gedachten de vrije loop en stiekem zoveel controle over ons hebben. We onderschatten hierbij het enorme effect van onze (negatieve) gedachten en mindset op hoe we ons voelen, op onrust en stress, op hoe wij gebeurtenissen en het leven ervaren, en hoe deze gedachten onze omstandigheden zelfs kunnen creëren!

Maar waarom doen we dat dan, waarom geven we zoveel macht aan onze gedachten? Waarom kunnen we zo in ons hoofd zitten en ons zo laten meesleuren door al ons gepieker? En hoe wáár zijn deze gedachten eigenlijk en hoe ‘verstandig’ zijn dan eigenlijk de keuzes en het gedrag wat hieruit voortkomt? Weet jij eigenlijk waarom je denkt wat je denkt en doet wat je doet? Wat jouw negatieve gedachten en mindset zijn, en het effect hiervan op jouw leven? En net zo belangrijk, hoe zouden we het dan anders kunnen doen, om er het beste uit kunnen halen? Hoe kunnen we meer rust, balans, groei, positiviteit en plezier creëren?

Dit alles bespreken we in deze cursus. Met andere woorden; “in ons hoofd zitten… waarom doen we het, waarom is het niet zo nuttig, en hoe zouden we het anders kunnen doen om meer rust, positiviteit, plezier en voldoening in ons leven te kunnen hebben?”

 

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Ben je ook toe aan wat meer bewustwording en groei? Ben je ook benieuwd of jouw brein eigenlijk je vriend of vijand is? Moe van je eigen gepieker? Klaar met dat drukke hoofd? Genoeg van die zelf-saboterende gedachten? Toe aan meer rust, balans, groei, vrijheid, positiviteit en plezier? Dan zit je hier juist! Dan is deze cursus voor jou!
Uitermate geschikt ook voor mensen die zich erg druk kunnen maken wat anderen van hen vinden, of ze het allemaal wel ‘goed’ doen, zich zorgen maken over verkeerde keuzes. Veel in hun hoofd zitten, piekeren, neiging tot controledrang hebben en perfectionisme, moeite hebben met grenzen aangeven en sterke neiging tot aanpassen hebben.

 

Wat maakt deze cursus bijzonder en wat kun je van deze cursus verwachten?

Jij doet wat je doet met een reden… juist door je bewust te worden van wát en wáárom je iets doet, kun je dit veranderen. Hardnekkig gedrag verandert dus niet zomaar door enkel te weten hoe je het wél zou moeten doen. Bewustzijn is de eerste stap voor verandering, hier ligt de kracht van mijn cursus. In deze unieke cursus deel ik met jou mijn ideeën, creaties, kennis en ervaringen over deze cursusonderwerpen, zodat ook jij je bewuster wordt van de invloed van ‘je hoofd’, en meer ruimte en rust in je hoofd krijgt voor mooie dingen.

In deze cursus komen veel verschillende onderwerpen aan bod die allemaal verband met elkaar houden, zodat jij in korte tijd een mooi compleet overzicht krijgt waar je grote stappen mee kunt zetten. Dit doe ik dmv video’s, audio’s, tekst, tips en tools, voorbeelden, oefeningen en opdrachten. De inhoud/boodschappen zijn compact en to the point, zodat jij hier niet ellenlang tijd aan hoeft te besteden. Ik geef hier voorbeelden bij zodat het meteen heel concreet, duidelijk en herkenbaar wordt. De cursus wordt (gezien het serieuze onderwerp) op een luchtige manier en met wat humor gebracht, juist om het hoofd geen overload aan droge nieuwe informatie te geven, maar wél ruim genoeg bewustwording om er meteen mee aan de slag te kunnen!

 

Wie ben ik?

Ik ben Nathalie, 37 jaar. Transformatie coach en energetisch therapeute, en nu ook course creator bij mijn mooie bedrijf Be You. Dol op dansen, dieren, natuur, reizen, feestjes. Oorspronkelijk heb ik een wetenschappelijke achtergrond waardoor ik nuchterheid en spiritualiteit (bewustwording) op een goede manier kan combineren. Mijn missie in het heel kort; mensen helpen om bewuster en gelukkiger te zijn zodat de wereld een mooiere plek wordt!

 

Tenslotte

Top dat je in deze cursus duikt, de beste investering blijft toch die in jezelf… je bent het waard! Verandering begint bij jezelf. Tijd om de touwtjes terug in handen te nemen en weer de baas over je gedachten te worden! Tijd voor Russst in je hoofd! Zet ‘m op en veel plezier!

 

 

Leer onbeperkt met Soofos Plus

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees van Soofos Plus.
 • Toegang tot deze én alle andere online cursussen
 • Blijf jezelf ontwikkelen en leer nieuwe vaardigheden
 • Leer onbeperkt vanaf €8,25 p/m
Direct aanmelden
soofos plus cursussen op laptop

Over de Instructeur

Profielfoto

Nathalie Passmann

Ik ben Nathalie, 37 jaar. Transformatie coach en energetisch therapeute, en nu ook course creator bij mijn mooie bedrijf Be You. Dol op dansen, dieren, natuur, reizen, feestjes. Oorspronkelijk heb ik een wetenschappelijke achtergrond waardoor ik nuchterheid en spiritualiteit (bewustwording) op een goede manier kan combineren. Mijn missie in het heel kort: mensen helpen om bewuster en gelukkiger te zijn zodat de wereld een mooiere plek wordt!

Bekijk meer cursussen van Nathalie Passmann →

Cursusoverzicht

Cursus opbouw en instructiesPROEFLES 00:05:00
Hoofdstuk 1; In je hoofd… Je brein; vriend of vijand?
Het nut van ons gezonde brein, het gevaar van onze perceptie 00:38:00
Piekeren; controle willen houden en loslaten 00:41:00
Keuzeprocessen; gebruik je verstand maar zeker óók je gevoel 00:18:00
Veranderen van focus, acceptatie en loslaten 00:19:00
Het monster achter de gedachten 00:20:00
De kracht van je gedachten 00:36:00
Hoofdstuk 2; Uit je hoofd, ja maar hoe dan?!
Het piekerproces afkappen en ‘uit je hoofd’ komen 00:30:00
Meer genieten en minder stress met Mindfulness 01:09:00
Steviger in je schoenen met een goede gronding 00:34:00
Een goede ademhaling lucht op 00:18:00
Kortom… 00:05:00
Bonusoefening hypnose 00:14:00

Reviews

5

5
3 beoordelingen
 • 5 Sterren3
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Aanrader!

  5

  Ik heb me aardig in dit soort onderwerpen verdiept dus sommige dingen kende ik al wel maar fijn om dit op te frissen. Ook veel mooie nieuwe inzichten en invalshoeken gekregen waar ik mee verder kan. Intelligente vrouw, leuke uitstraling. Erg complete cursus, Interessante oefeningen ook. Die ontspanningsoefeningen (dat uit hoofdstuk 2) waren nooit zo m’n ding, toch beviel het me beter dan ik had verwacht.

 2. Bedankt Nathalie ❤️

  5

  Een prettige cursus met veel basisinformatie over mindset, mindfulness en bewustwording. Hele fijne stem, rustige uitleg en mooie inzichten. Goede oefeningen om je hoofd tot rust te laten komen. 🙏🏻

 3. Heel goede cursus, veel inzichten

  5

  Fijn om mezelf beter te kunnen begrijpen. Had ik deze cursus maar jaren eerder gedaan. Dankjewel voor deze mooie informatie en inzichten. Heeft me wel geraakt. Moet het wel allemaal even laten bezinken.

Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.