Spiritualiteit cursussen

Ontdek alles over spiritualiteit met onze inspirerende online cursussen. Leer essentiële inzichten, verbind met je innerlijke zelf en vind rust en vervulling in een betekenisvol leven.

Gerelateerd

Astrologie Breintraining Burn-out Coachen Emoties Faalangst Levensstijl Lichaam Mindset Orakel Kaarten Tarot Voldoening Yin Yoga Toon alle
 • Cursus hekserij en vrouwelijke kracht voor beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €35.Huidige prijs is: €25.
  1
  9

  In deze online cursus Hekserij verdiep je jezelf in de kunst van hekserij en de kracht van je vrouwelijkheid. Deze cursus biedt inzicht in het balanceren van donkere en lichte vrouwelijke energieën en het integreren van hekserijprincipes in je dagelijks leven, versterkt door de kracht van je menstruatiecyclus.

 • Yin yoga, meditatie en restorative yoga

  35,95
  6
  27

  In deze cursus beoefenen we ruim 4 uur Yin Yoga en meditatie, en sluiten we af met een uur lang rustende Restorative houdingen. Want juist door het te beoefenen leren we het meest.

 • Energetisch leiderschap in de nieuwe wereld

  97
  10
  36

  Ontwaakt er iets krachtigs in jou en voel je dat je nu écht vrij wilt leven? Dat je keuzes moet maken die eng zijn maar waarvan je weet dat je ze moet maken? Ik neem je mee in het proces van spirtiueel ontwaken middels energetisch leiderschap.

 • Vrij en licht in het leven staan

  249
  6
  44

  Vanuit jouw essentie met innerlijke vrijheid licht in het leven staan. Maak zelf met deze bewustwordingsreis op vernieuwende wijze de omslag: omgaan met jezelf vanuit het licht dat je bent en leven naar wie je in wezen bent.

 • Introductiecursus Leer werken met Engelen/Orakel kaarten

  Oorspronkelijke prijs was: €149.Huidige prijs is: €49.
  9
  51

  Leer werken met Engelen/Orakelkaarten zonder Tarot. Deze introductiecursus door Bert Back, bekend van spirituele beurzen en tv, helpt je verschillende legmethodes en interpretaties te begrijpen, zodat je kaarten kunt lezen en duiden.

 • Gids naar je Ware Zelf

  Oorspronkelijke prijs was: €50.Huidige prijs is: €30.
  3
  42

  Leer je Ware Zelf kennen en ervaren. Kom in je eigen kracht staan. Kijk met andere ogen naar het leven. Is dat je wens? Dan is deze cursus een must voor jou! Je krijgt lessen, tools en meditaties die jou naar je ware Zelf brengen.

 • Cursus Astrologie – Wat onthult jouw horoscoop?

  Oorspronkelijke prijs was: €59,95.Huidige prijs is: €49,95.
  6
  108

  Verken de wereld van astrologie! In 10 thema-gerichte lessen ontdek je de basis van astrologie, die je perspectief op jezelf en anderen zal veranderen. Leer gericht in je eigen horoscoop kijken en ontdek meer over sterrenbeelden en horoscopen.

Wat leer je met een cursus over spiritualiteit?

Spiritualiteit gaat over het ontdekken van diepere lagen van onszelf en de wereld om ons heen. Het biedt inzichten, verbinding en vaak ook innerlijke rust. In onze online cursussen leren enthousiaste instructeurs je over verschillende vormen van spiritualiteit.

Diverse online cursussen over spiritualiteit

In de spirituele cursussen op Soofos leer je o.a. over astrologie, orakelkaarten, innerlijke vrijheid en hoe je in je eigen kracht kunt komen te staan. Altijd onder begeleiding van deskundige instructeurs.

Vind dé online cursus over spiritualiteit die bij je past

Heb je enkel interesse in een onderdeel van spiritualiteit? Schaf dan een losse cursus aan. Liever onbeperkt cursussen volgen? Kies in dat geval voor een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Spiritualiteit

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.