Art Journal Cursussen

Ben je op zoek naar een creatieve uitlaatklep of een manier om je artistieke reis te documenteren? Ga aan de slag met art journaling met onze online cursussen. Schrijf je in en begin vandaag nog met het creëren van je unieke art journal!

Gerelateerd

creativiteit Kunst
 • Een Art Journal maken / mixed media – Vervolg

  29
  1
  20

  Jij weet vast al hoe leuk het is om een Art Journal te maken en bij te houden. In deze cursus ontdek je verschillende technieken en mogelijkheden. Je merkt hoe heerlijk het is om bezig te zijn met kleuren en vormen, soms gedachteloos en instinctief een andere keer bewust gepland. Laat je dagelijkse beslommeringen even los met deze cursus.

 • Een Art Journal Pocket Doodler maken

  10
  9
  114

  Deze cursus is speciaal als je even niks te doen hebt en toch creatief bezig wilt zijn. Lekker leren doodlen! Have fun en ontwikkel je creativiteit. Erg leuk om te doen!

 • Art Journal maken Beginnerscursus Inkt en meer

  29
  3
  52

  Een Art Journal maken, een soort kunstdagboek, is erg leuk om te doen. Je kunt met allerlei materialen werken. In deze beginnerscursus 2 wordt ingezoomd op het werken met Ecoline, inkt en brushpennen in combinatie met andere materialen en technieken.

 • Art Journal maken Beginnerscursus Acrylverf en meer

  29
  11
  78

  Art Journaling is ontspannend en creatief; laat dagelijkse zorgen los met kleuren en vormen. Leer jezelf uiten en emoties verwerken in deze cursus. Veel plezier!

Wat is een Art Journal?

Een art journal is een persoonlijk kunstdagboek waarin je kunt tekenen, schilderen, schrijven en experimenteren met verschillende creatieve technieken. Het is een ruimte voor zelfexpressie, reflectie en artistieke groei. Een art journal kan dienen als een visueel dagboek, een plek voor inspiratie, of een portfolio van je kunstwerken.

Wat Heb Je Nodig om een Art Journal te Maken?

Om te starten met art journaling heb je slechts enkele basisbenodigdheden nodig: een notitieboek of schetsboek, pennen, verf, penselen, en eventuele andere kunstmaterialen waar je graag mee werkt. Wij leiden je door de keuze van materialen en helpen je een startpakket samen te stellen dat past bij jouw persoonlijke stijl en behoeften.

Cursus Art Journal Maken

Duik in de boeiende wereld van art journaling met een cursus die je door alle stappen van het proces leidt. Van het kiezen van het juiste journal tot het toepassen van verschillende artistieke technieken, onze cursussen bieden alles wat je nodig hebt om te beginnen en te groeien in je art journaling avontuur.

De Voordelen van Art Journaling

Art journaling is niet alleen een manier om je creativiteit te uiten, maar het biedt ook therapeutische voordelen. Het kan helpen bij stressverlichting, zelfontdekking en het verbeteren van je artistieke vaardigheden. Ontdek hoe art journaling je dagelijks leven kan verrijken en bijdragen aan je persoonlijke welzijn.

Begin met een Online Cursus Art Journal Maken

Begin aan een art journal cursussen en ontdek jouw eigen creativiteit. Of je nu diepgaande emoties wilt verkennen, artistieke ideeën wilt vastleggen, of simpelweg wilt ontspannen door kunst, onze cursussen bieden de begeleiding en inspiratie die je nodig hebt. Kies vandaag nog jouw cursus en start met het maken van een art journal dat helemaal van jou is.

Deze instructeurs geven les over Art Journal

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.