Cursussen Over Kunst

Ga aan de slag met kunst. Ontwikkel je creatieve vaardigheden en leer meer over kunst. Ontdek het op Soofos.

Gerelateerd

Aquarelleren Art Journal Audio bewerken ChatGPT creativiteit Dj Grafische Vormgeving Handletteren Leren Midjourney Muziek Mixen Olieverf Photoshop Portretbewerking Portrettekenen procreate Schilderen Tekenen virtual assistant Zelfvertrouwen Toon alle
 • Cursus Mandala Tekenen: Maak jouw unieke mandala voor aan de muur

  47
  6
  8

  In de Cursus Mandala Tekenen maak je in vijf stappen jouw eigen unieke mandala die je kunt laten lasersnijden. Van tekenen tot digitale bewerking, tot het bestellen en laten printen van je ontwerp. Perfect voor iedereen die iets persoonlijks en creatiefs aan de muur wil hangen.

 • ChatGPT & Midjourney: Kunstmatige Intelligentie (AI)

  Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €14,95.
  3
  43

  Ontdek de kracht van ChatGPT en Midjourney! Leer vanaf nul hoe je deze AI-tools effectief gebruikt in het dagelijkse leven, werkprocessen optimaliseert en digitale kunst maakt. Perfect voor beginners!

 • Online Procreate Cursus: Leer digitaal tekenen

  Oorspronkelijke prijs was: €30.Huidige prijs is: €19,99.
  13
  38

  Procreate is een app voor de iPad en is geliefd onder digitale kunstenaars. Met een goede reden: Het programma is gebruikersvriendelijk en echt gericht op het maken van digitale kunst. Ontdek het in deze cursus!

 • Cartoon in Popart stijl schilderen

  Oorspronkelijke prijs was: €25.Huidige prijs is: €14,99.
  5
  18

  Creëer je eigen kunstwerk! Leer een cartoon schilderen in popart stijl en verbreed je vaardigheden.

 • AI in Photoshop CC

  39
  8
  117

  Ontdek de kracht van AI in Photoshop 2024 met onze baanbrekende online cursus! In 24 diepgaande lessen onthul ik de geheimen van geavanceerde AI-functies in Photoshop 2024.

 • Midjourney; van Beginner tot Pro

  Oorspronkelijke prijs was: €129.Huidige prijs is: €49.
  7
  38

  Midjourney is meer dan een tool, het is een revolutie in kunst & design! Zet ideeën om in meesterwerken met geavanceerde AI. Leer alle basis- én geavanceerde functies en join een creatieve online community. Plus tips om valkuilen te vermijden.

 • Quickstart Text to image met Adobe Firefly

  9,99
  3
  42

  Leer hoe je Adobe Firefly (kunstmatige intelligentie) kunt gebruiken om snel generatieve kunst te maken voor drukwerk, web en meer.

 • Abstract portret schilderen in acryl

  Oorspronkelijke prijs was: €25.Huidige prijs is: €14,99.
  12
  45

  Dompel je onder in abstract portret schilderen met acryl. Of je nu al ervaring hebt met tekenen en schilderen, of nog nooit een kwast hebt aangeraakt, deze cursus is ontworpen om je te begeleiden bij elke stap van schets tot schilderij.

 • Midjourney: Razendsnel originele afbeeldingen maken!

  Oorspronkelijke prijs was: €59.Huidige prijs is: €34.
  8
  88

  Bespaar jezelf de eindeloze zoektocht naar de perfecte afbeelding. Met Midjourney genereer je moeiteloos en op maat gemaakte afbeeldingen die precies passen bij wat jij wilt!

 • Digitale kunst met Midjourney

  49
  16
  130

  Met Midjourney AI maak je in een mum van tijd de mooiste afbeeldingen. Van fotorealistische landschappen tot fantastische karakters tot abstracte beelden die van je scherm afspatten; in deze cursus laat ik je alles zien.

 • Techno muziek produceren in Ableton voor beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €47.
  3
  57

  Droom jij ervan om je eigen muziek te maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? In deze cursus leer je een Techno track produceren van begin tot eind in Ableton Live 11. Leer de basis van muziekproductie zonder moeilijke theorie.

 • Portrettekenen Deel 2

  85
  5
  33

  Heb je deel 1 Portrettekenen gedaan en wil je verder? Ontdek deel 2: focussen op donker/licht contrast. Leer van meesters en pas dit toe op fotoportretten. Doe mee!

Ontdek de wereld van kunst met onze online kunstcursussen

Ben je geïnteresseerd in kunstgeschiedenis, beeldende kunst, moderne kunst, kunstenaars en verschillende kunstvormen? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan online kunstcursussen waarmee je op een leuke en interactieve manier meer kunt leren over de fascinerende wereld van kunst.

Leer alles over kunstgeschiedenis en beeldende kunst

Onze kunstcursussen nemen je mee op een reis door de geschiedenis van de kunst. Leer alles over de verschillende kunststromingen, beroemde kunstenaars en hun meesterwerken. Van de Renaissance tot het impressionisme en van de barok tot het surrealisme, je leert alles over de belangrijkste periodes en stijlen in de kunstgeschiedenis. Daarnaast krijg je inzicht in de technieken en materialen die worden gebruikt in de beeldende kunst. Of je nu een beginner bent of al enige kennis hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst.

Verdiep je in moderne kunst en ontdek nieuwe kunstvormen

Moderne kunst is een fascinerend en vaak uitdagend onderwerp. Onze cursussen bieden een diepgaande kijk op de moderne kunst en de kunstenaars die deze beweging hebben gevormd. Leer meer over abstracte kunst, popart, conceptuele kunst en nog veel meer. Daarnaast ontdek je ook nieuwe kunstvormen, zoals digitale kunst en street art. Onze cursussen bieden niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische tips en oefeningen om zelf aan de slag te gaan met moderne kunst.

Wil je meer leren over kunst en je creatieve vaardigheden ontwikkelen? Start vandaag nog met een kunstcursus op Soofos.

Deze instructeurs geven les over Kunst

Blogs over Kunst

ai kunst maken

AI art: hoe maak je kunst met artificial intelligence?

Je ziet het opeens overal: AI art, kunst gemaakt door computers. Hoe werkt deze technologie en hoe maak je zelf AI kunst?

13 augustus 2023

Zelf schilderen met olieverf zoals Rembrandt. Waar begin je?

In 7 stappen schilderen zoals in Project Rembrandt

Ben je ook zo benieuwd wie de nieuwe Rembrandt wordt in het programma ‘Project Rembrandt’ van de NTR? Kriebelen jouw vingers ook wanneer je de…

6 februari 2019

Ontmoet de instructeurs op Soofos: Hilde Reurink

Ontmoet de instructeurs op Soofos: Hilde Reurink

Wij vertellen graag over de instructeurs en instructrices op Soofos. Zelf vinden we het namelijk reuze interessant wat de instructeurs op Soofos te vertellen hebben.…

1 februari 2019

Kalligrafie - Aan de slag met deze Beeldende Kunstvorm

Kalligrafie – Aan de slag met deze Beeldende Kunstvorm

Het is iets waar we elke dag mee in aanraking komen: schrift. Tegenwoordig zijn er mensen die het schrift tot een hoger niveau kunnen tillen.…

11 januari 2019

Ga aan de slag met fotografie en ga kunst maken

Zelf kunst maken met fotografie. Jij kan het!

Wereldberoemde fotografen verdienen met de fotocamera hun brood. Iedereen kan het leren en dat betekent natuurlijk dat jij óók aan de slag kan gaan met…

12 november 2018

Ontmoet de instructrice op Soofos: Sasja Bork

Ontdek de instructeurs op Soofos: Sasja Bork

Wij vertellen graag over de instructeurs op Soofos. Zelf vinden we het namelijk reuze interessant wat de instructeurs op Soofos te vertellen hebben. Hopelijk kunnen…

29 augustus 2018

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.