Portretbewerking Cursussen

Leer alles over Portretbewerking met onze cursussen. Start vandaag nog met het verbeteren van je portretbewerking vaardigheden!

 • Quickstart Fotorestauratie en -retouche

  9,99
  1
  13

  Doe mee en blaas oude foto's nieuw leven in! Schrijf je nu in voor de cursus Quickstart fotorestauratie en -retouche en transformeer je oude foto's in meesterwerken.

 • Spetterende retouche en trucs in Photoshop

  49
  4
  60

  Wil jij jouw foto's nóg mooier maken? Highlights in je haar en wittere tanden photoshoppen? In deze cursus leer je precies hoe je dat doet, en nog veel meer!

 • Portrettekenen Deel 2

  85
  5
  33

  Heb je deel 1 Portrettekenen gedaan en wil je verder? Ontdek deel 2: focussen op donker/licht contrast. Leer van meesters en pas dit toe op fotoportretten. Doe mee!

 • Portrettekenen Deel 1

  65
  8
  253

  Leer realistisch portrettekenen, zelfs als beginner. Deze cursus verbetert je tekenvaardigheid en maakt het verschil tussen aardig en uitstekend portrettekenen!

 • Schilderachtige Portretbewerking

  37,50
  7
  83

  Een aantal fotografen zijn zeer bekend geworden met het maken van foto's die de sfeer van een schilderij uitstralen. In deze cursus leer je hoe je dit kunt bereiken in Photoshop en je leert (be)werken als een professional. De methoden die voorbij komen zijn ook toepasbaar op andere soorten foto's. De tutorial wordt gegeven op een PC.

Opleidingen over Portretbewerking

Leer in deze opleiding alle gereedschappen van Photoshop onder de knie te krijgen om professioneel fotos te kunnen bewerken

Professioneel Photoshoppen

Alle niveaus
85 uur
5

Krijg alle gereedschappen van Adobe Photoshop onder de knie om professioneel afbeeldingen en foto's te bewerken.

995

Leer professionele technieken voor Portretbewerking online

Wil je graag je portretfotografie naar een hoger niveau tillen? Of ben je geïnteresseerd in beeldbewerking en retoucheren? Dan zijn de cursussen over portretbewerking op Soofos perfect voor jou! Leer professionele technieken en ontdek hoe je jouw foto’s kunt transformeren tot ware kunstwerken.

Ontdek de wereld van fotobewerking

Met de cursussen over portretbewerking op Soofos leer je alles wat je moet weten over fotobewerking. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen. Leer hoe je met behulp van Photoshop de perfecte belichting kunt creëren, hoe je oneffenheden kunt retoucheren en hoe je de kleuren in je foto’s kunt verbeteren. Met de professionele technieken die je leert, kun je jouw portretfoto’s naar een hoger niveau tillen en een unieke stijl ontwikkelen.

Leer van ervaren professionals

Onze cursussen over portretbewerking worden gegeven door ervaren professionals die hun kennis en expertise graag met jou delen. Stap voor stap nemen ze je mee door het proces van fotobewerking en laten ze zien hoe je de beste resultaten kunt behalen. Of je nu wilt leren hoe je een natuurlijke look kunt creëren of juist wilt experimenteren met creatieve effecten, onze docenten staan klaar om je te begeleiden.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos en ontdek de wereld van portretbewerking. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen! Waar wacht je nog op? Schrijf je in en leer professionele technieken voor portretbewerking online.

Deze instructeurs geven les over Portretbewerking

Blogs over Portretbewerking

Kunstenaresse Helene Gandolfi kan jou online leren portrettekenen

Ontmoet onze instructeurs: beeldend kunstenares Helene Gandolfi

Wil je de mooiste en meest realistische portretten leren tekenen? Dan is Helene de instructeur die je zoekt! Maak alvast kennis voor je met je cursus start.

4 december 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.