Dieren cursussen

In deze online cursussen leer jij alles over het trainen en verzorgen van (huis)dieren. Start vandaag nog en volg de cursus op jouw eigen tempo.

 • Spelenderwijs een sociale hond – Ontdek de geheimen van het spel

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €29.
  4
  15

  Wil jij ook een sociale hond die leuk speelt met andere honden? Een hond waar je heerlijk, ontspannen wandelingen mee kan maken? In deze cursus leer je de geheimen ontdekken in het spel van honden, de basis voor een sociale hond.  

 • Cursus Kattengedrag: Ontdek wat je kat echt denkt

  29
  12
  43

  Ontrafel de geheimen van kattengedrag en krijg een betere band met je kat! Leer hoe jouw kat haar wereld ervaart en krijg tips om katvriendelijk aan de slag te gaan.

 • Past mijn zadel eigenlijk wel bij mijn paard?

  39,95
  3
  13

  Wil je zelf ook meer inzicht hebben of je zadel past en het je paard ruimte geeft voor de beweging die nodig is? Dan is deze cursus voor jou. Je leert meer over de beweging van een paard en over de invloed van het zadel op je paard.

 • Dubbele Lange Lijnen (Deel 2) Opzetten

  25
  4
  11

  Wil jij ook graag leren werken aan de lange lijnen, dan is dit dé cursus voor jou !

 • Dubbele Lange Lijnen (Deel 1) Voorbereiding

  25
  4
  13

  In deze cursus de voorbereidende grondwerk oefeningen voor dat je gaat werken aan de dubbele lange lijnen.  Wil jij ook veilig leren werken aan de dubbele lange lijnen? Dan zijn dit dé lessen die jij nodig hebt. Een goede voorbereiding is het halve werk!

 • Introductie in Nose Work voor je hond

  Oorspronkelijke prijs was: €95.Huidige prijs is: €75.
  0
  39

  Voor alle hondenrassen en leeftijden. Nose Work past bij elke neus. Leeftijd bepaalt trainingsduur. Geschikt voor pup tot senior, zelfs beperkte honden. Niet-belastend en leuk!

 • Grondwerk met je Paard (Freestyle)

  Oorspronkelijke prijs was: €135.Huidige prijs is: €87,50.
  6
  37

  In deze online cursus Basis Grondwerk leer ik je de ins en outs van het grondwerk op basis van het freestyle systeem. Voor een goede/betere band met je paard. Ook geschikt voor jongere paarden die nog niet zadelmak zijn.

Wat leer je in onze cursussen over dieren?

Ken jij jouw trouwe viervoeters, paarden of andere (huis)dieren door en door? Meer inzicht in de wereld van jouw dier leidt tot meer begrip en waardering. Onze experts uit het veld leren je in onze cursussen meer over (het omgaan met) o.a. honden en paarden.

Voor welke cursus kies jij?

Het aanbod op Soofos wordt constant uitgebreid. Kies voor een enkele cursus of ga voor een Soofos Plus abonnement en volg onbeperkt álle cursussen.

Deze instructeurs geven les over Dieren

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.