Cursussen Over Honden

Cursussen voor een gelukkige en gezonde viervoeter: Leer je hond trainen, begrijpen en ontdek de diversiteit van hondenrassen.

 • Spelenderwijs een sociale hond – Ontdek de geheimen van het spel

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €29.
  4
  16

  Wil jij ook een sociale hond die leuk speelt met andere honden? Een hond waar je heerlijk, ontspannen wandelingen mee kan maken? In deze cursus leer je de geheimen ontdekken in het spel van honden, de basis voor een sociale hond.  

 • Introductie in Nose Work voor je hond

  Oorspronkelijke prijs was: €95.Huidige prijs is: €75.
  0
  39

  Voor alle hondenrassen en leeftijden. Nose Work past bij elke neus. Leeftijd bepaalt trainingsduur. Geschikt voor pup tot senior, zelfs beperkte honden. Niet-belastend en leuk!

Honden trainen en opvoeden

Wil jij graag meer leren over hondentraining, hondengedrag, hondenrassen en hondenverzorging? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze online cursussen bieden jou de mogelijkheid om op een flexibele en leuke manier alles te leren over het trainen en opvoeden van honden. Of je nu een nieuwe puppy hebt of al jarenlang een trouwe viervoeter in huis hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen die meer wil weten over honden.

Leer alles over hondentraining

In onze cursussen over hondentraining leer je stap voor stap hoe je jouw hond kunt trainen. Van basiscommando’s zoals zitten en liggen tot geavanceerdere oefeningen, onze ervaren trainers staan voor je klaar om jou te begeleiden. Door middel van duidelijke instructievideo’s en praktische oefeningen kun je direct aan de slag met het trainen van jouw hond. Leer hoe je positieve beloningen kunt gebruiken om gewenst gedrag te stimuleren en ontdek hoe je om kunt gaan met ongewenst gedrag.

Ontdek meer over hondengedrag en hondenrassen

Naast hondentraining bieden wij ook cursussen aan over hondengedrag en hondenrassen. Leer begrijpen waarom honden bepaald gedrag vertonen en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Ontdek de verschillende hondenrassen en leer welke rassen het beste bij jou en jouw levensstijl passen. Of je nu geïnteresseerd bent in kleine gezelschapshonden of juist in grote werkhonden, onze cursussen geven jou de kennis die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken.

Wil jij graag meer leren over hondenverzorging en hondenopvoeding? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen.

Deze instructeurs geven les over Honden

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.