Cursussen Over Paarden

Ontdek de wereld van paarden met onze cursussen – Leer paardrijden, paardenverzorging en paardentraining voor een sterke band met je paard.

Gerelateerd

Grondwerk
 • Past mijn zadel eigenlijk wel bij mijn paard?

  39,95
  3
  13

  Wil je zelf ook meer inzicht hebben of je zadel past en het je paard ruimte geeft voor de beweging die nodig is? Dan is deze cursus voor jou. Je leert meer over de beweging van een paard en over de invloed van het zadel op je paard.

 • Dubbele Lange Lijnen (Deel 2) Opzetten

  25
  4
  11

  Wil jij ook graag leren werken aan de lange lijnen, dan is dit dé cursus voor jou !

 • Dubbele Lange Lijnen (Deel 1) Voorbereiding

  25
  4
  13

  In deze cursus de voorbereidende grondwerk oefeningen voor dat je gaat werken aan de dubbele lange lijnen.  Wil jij ook veilig leren werken aan de dubbele lange lijnen? Dan zijn dit dé lessen die jij nodig hebt. Een goede voorbereiding is het halve werk!

 • Grondwerk met je Paard (Freestyle)

  Oorspronkelijke prijs was: €135.Huidige prijs is: €87,50.
  6
  37

  In deze online cursus Basis Grondwerk leer ik je de ins en outs van het grondwerk op basis van het freestyle systeem. Voor een goede/betere band met je paard. Ook geschikt voor jongere paarden die nog niet zadelmak zijn.

Paarden verzorgen en trainen - Online leren

Ben je een paardenliefhebber en wil je meer leren over paardenverzorging, paardentraining en verschillende paardenrassen? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze online cursussen bieden jou de mogelijkheid om op je eigen tempo en vanuit huis alles te leren over paarden. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met paardrijden, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Paardrijden en paardenverzorging

In onze cursussen leer je niet alleen hoe je moet paardrijden, maar ook hoe je de verzorging van paarden op de juiste manier aanpakt. Paardenverzorging is essentieel voor het welzijn van het paard en het bevordert de band tussen jou en het dier. Je leert onder andere hoe je een paard moet poetsen, hoe je de hoeven moet verzorgen en hoe je het paard moet voeren. Daarnaast leer je ook over de verschillende paardenrassen en hun specifieke behoeften.

Paardentraining en paardenwelzijn

Naast paardenverzorging is paardentraining een belangrijk onderdeel van onze cursussen. Je leert hoe je een paard kunt trainen op een respectvolle en effectieve manier. Hierbij komen verschillende trainingsmethoden aan bod, zoals grondwerk en rijden. Daarnaast leer je ook hoe je het gedrag van een paard kunt begrijpen en hoe je problemen kunt oplossen. Het welzijn van het paard staat altijd centraal in onze cursussen, dus je leert ook hoe je ervoor kunt zorgen dat het paard zich comfortabel en gelukkig voelt.

Wil jij meer leren over paardenverzorging, paardentraining en paardenrassen? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen.

Deze instructeurs geven les over Paarden

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.