Cursussen

 • 2 Hoofdstukken

  1-2-3 Speelgoedmethode

  47
  In deze cursus ga je spelenderwijs aan de slag met de ontwikkeling van je kind. Je gaat gebruik maken van de 1-2-3 speelgoedmethode.
 • 5 Hoofdstukken

  21 Dagen Ontspannen

  8

  Wat goed dat jij je je rust serieus neemt.
  Met dit programma hoef je niets anders dan iedere dag even te gaan liggen....

  De helft van de Nederlanders ervaart lichamelijke klachten door stress.
  Leer NU de gewoonte aan om iedere dag rust te nemen.

  Ontvang 21 dagen een audio of video met inspiratie en ga lekker liggen met een rustgevende meditatie.

  Met:
  Mindfulness Bodyscan,
  Shavasana,
  liggende iRest yoga nidra meditatie en
  Yoga Nidra.

  Voor jou samengesteld door zeer deskundige trainers.

  Garantie voor rust en inspiratie, leven vanuit flow!

 • 5 Hoofdstukken

  45+, Succesvol en Gelukkig

  4
  Dé loopbaantraining voor de hoogopgeleide 45+ vrouw. Voor als je jezelf, je drijfveren en je mogelijkheden beter wilt leren kennen, wilt ontdekken welke organisatie en baan goed bij je passen en blokkades uit de weg wilt ruimen om ook daadwerkelijk de loopbaanstap te maken waar jij blij van wordt. Gun jezelf deze training en meld je aan!
 • 13 Hoofdstukken

  ActiveCampaign E-mailmarketing – Word een Pro

  3
  Wil jij beginnen met e-mail marketing? Jouw sales-funnels automatiseren? ActiveCampaign is hier heel geschikt voor. In deze cursus leer je de basis van e-mailmarketing met ActiveCampaign. Van het opzetten en beheren van jouw account, tot het maken en versturen van campagnes en automatiseringen. Leer het allemaal in deze handige online cursus!
 • 8 Hoofdstukken

  Adobe Captivate – Basis

  0
  Introductiecursus tot het gebruik van Adobe Captivate, de e-learning authoring tool van Adobe. Maak eenvoudig je eigen e-learning met handige stap-voor-stapinstructies!
 • 2 Hoofdstukken

  Adobe DTP Praktijkvoorbeeld – Visitekaartje

  5
  Je hebt een of meerdere Adobe cursussen gevolgd en bezit nu een sterke fundamentele basiskennis van de programma’s. Je kunt nu bijna alles creëren dus tijd om zo snel mogelijk aan de slag te gaan, en te blijven, zodat de kennis zich kan verankeren.In deze praktijkvoorbeelden laat ik je zien hoe je de programma’s kan combineren om daadwerkelijke media te realiseren. Je ziet hoe ik als vormgever een project aanpak.
 • 11 Hoofdstukken

  Affinity Designer 1.7 – Maak illustraties, iconen en logo’s (Dé Adobe Illustrator concurrent)

  11
  *** Deze cursus gaat over Affinity 1.7. Zie mijn andere cursussen voor de laatste versie. *** Na het volgen van deze cursus kun je iconen, logo's en illustraties maken. Vanaf Affinity 1.9 zijn er enkele functies bij gekomen en ziet het programma er wat strakker uit. De functionaliteiten die in deze cursus behandeld worden werken nog steeds. ***Wil jij zelf vector illustraties, logo's, iconen of volledige infographics maken? Dan is Affinity Designer het programma voor jou. Dit programma kan bijna alles wat Adobe Illustrator kan, en dat voor een betere prijs. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. De kleine aantal functies die je niet in Affinity Designer vind ten opzichte van Adobe Illustrator zijn geen gemis. Je hoeft geen teken skills te bezitten. Werken met Affinity Designer is vooral analytisch en praktisch. Een ijzersterk programma om vector artwork mee te maken!
 • 12 Hoofdstukken

  Affinity Designer 1.9 – Leer illustraties, logo’s en iconen maken

  2
  *** Affinity Designer 1.9 is de laatste versie van Affinity. Volg deze cursus, gegeven door een allround vormgever, en word een pro in het maken van illustraties, logo's en iconen. ***Wil jij zelf vector illustraties, logo's, iconen of volledige infographics maken? Dan is Affinity Designer het programma voor jou. Dit programma kan bijna alles wat Adobe Illustrator kan, en dat voor een betere prijs. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. De kleine aantal functies die je niet in Affinity Designer vind ten opzichte van Adobe Illustrator zijn geen gemis. Je hoeft geen teken skills te bezitten. Werken met Affinity Designer is vooral analytisch en praktisch. Een ijzersterk programma om vector artwork mee te maken!
 • 9 Hoofdstukken

  Affinity Photo 1.7 – Fotobewerking (Dé Adobe Photoshop concurrent)

  19
  *** Deze cursus gaat over Affinity 1.7. Zie mijn andere cursussen voor de laatste versie. *** Na het volgen van deze cursus kun je al je foto's retoucheren, composities maken en kleuren bewerken. Vanaf Affinity 1.9 zijn er enkele functies bij gekomen en ziet het programma er wat strakker uit. De functionaliteiten die in deze cursus behandeld worden werken nog steeds. *** Wil jij zelf foto's gaan bewerken? Dan is Affinity Photo een uitstekend programma. Dit programma kan bijna alles wat Adobe Photoshop kan, en wat het doet, doet het goed. En dat is fotobewerking. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. Als je nu vooral foto’s moet bewerken dan is Affinity een ontzettend sterk alternatief.
 • 14 Hoofdstukken

  Affinity Photo 1.9 – Leer fotobewerking van een vormgever (Dé Photoshop concurrent)

  3
  *** Affinity Photo 1.9 is de laatste versie van Affinity. Volg deze cursus, gegeven door een allround vormgever, en word een pro in beeldbewerking. *** Wil jij zelf foto's gaan bewerken? Dan is Affinity Photo een uitstekend programma. Dit programma kan bijna alles wat Adobe Photoshop kan, en wat het doet, doet het goed. En dat is fotobewerking. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. Als je nu vooral foto’s moet bewerken dan is Affinity een ontzettend sterk alternatief.
 • 7 Hoofdstukken

  Affinity Publisher 1.7 – Printwerk en PDF’s maken (Dé Adobe InDesign concurrent)

  14
  *** Deze cursus gaat over Affinity 1.7. Zie mijn andere cursussen voor de laatste versie. *** Na het volgen van deze cursus kun je al je foto's retoucheren, composities maken en kleuren bewerken. Vanaf Affinity 1.9 zijn er enkele functies bij gekomen en ziet het programma er wat strakker uit. De functionaliteiten die in deze cursus behandeld worden werken nog steeds. ***Met Affinity Publisher kun jij je eigen drukwerk opmaken, zoals bijvoorbeeld visitekaartjes, posters, brochures en briefpapier. Dit programma kan bijna alles wat Adobe InDesign kan, en dat voor een betere prijs. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. Een ijzersterk programma om vector artwork mee te maken!
 • 10 Hoofdstukken

  Affinity Publisher 1.9 – Leer printwerk en PDF’s maken van een allround vormgever (Dé Adobe InDesign concurrent)

  2
  *** Affinity Publisher 1.9 is de laatste versie van Affinity. Volg deze cursus, gegeven door een allround vormgever, en word een pro in beeldbewerking. ***Met Affinity Publisher kun jij je eigen drukwerk opmaken, zoals bijvoorbeeld visitekaartjes, posters, brochures en briefpapier. Dit programma kan bijna alles wat Adobe InDesign kan, en dat voor een betere prijs. Waar je bij Adobe een maandbedrag betaald, koop je bij Affinity eenmalig het programma. Voor veel cursisten is dat een fijn idee. Een ijzersterk programma om vector artwork mee te maken!

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.