Privacy Policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

 

Soofos B.V.
Amstelveenseweg 63-IV
1075 VV, Amsterdam
KVK: 63225255
BTW: NL855145006B01

 

E-mailadres

1. Wij kunnen u, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.

2. Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

3. Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

 

Postadres

4. Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.

 

Telefoonnummer

5. Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

 

Overige persoonsgegevens

6. Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

a. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:

          • de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
          • de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
          • de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren),

b. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

7. Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

 

Bijzondere persoonsgegevens

8. De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

 

Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

9. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

 

Veiligheid opslag van gegevens

10. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.

 

Toegang tot uw gegevens

11. Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

 

Monitoren gedrag bezoeker

12. Wij maken gebruik van verschillende technieken om gebruikersgedrag te analyseren en op die manier de gebruikerservaring te verbeteren. De informatie die we, via o.a. cookies, registreren bestaat o.a. uit de bezochte pagina's, het browsegedrag en het klikgedrag. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

 

Volledige cookie beleid
Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Via onze privacy policy kunt u altijd uw voorkeuren wijzigen of uw toestemming intrekken.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.


Cookie-namen Type cookie Geplaatst door Soofos of Derden Kan worden geblokkeerd Sessie of aanhoudend Vervaldatum Doel
sbjs_current, sbjs_current_add, sbjs_first, sbjs_first_add, sbjs_session, sbjs_udata, sbjs_promo Statistieken Derden Sessie Analyseren van geanomiseerde aankoopgegevens om betere aanbevelingen te kunnen geven
__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, _gat, _ga, _gid Statistieken Derden Sessie 1 dag Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.
__kla_id, __zlcmid Statistieken Derden Aanhoudend 2 jaar Deze cookie wordt gebruikt om gegevens over het gedrag van de bezoeker te verzamelen. Deze informatie zal voor intern gebruik op de website worden opgeslagen – interne analyse wordt gebruikt om de websites te optimaliseren of om te registreren of de gebruiker zich heeft aangemeld voor een nieuwsbrief.
woocommerce_*, wp_woocommerce_*, wc_cart_hash_*, wc_fragments_* Noodzakelijk Derden Sessie Noodzakelijk voor de functionaliteit van de winkelwagen en het afrekenprocess op de website.
act, wd, xs, datr, sb, presence, c_user, fr, pl, reg_ext_ref, reg_fb_gate, reg_fb_ref Marketing Derden Aanhoudend 3 maanden Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.
NID Noodzakelijk Derden Aanhoudend 6 maanden Registreert een uniek ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. Het ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties.
wordpress_sec_0d7d26a5975cb3a8adfc2a1e9b329bf6 Noodzakelijk Soofos Sessie Inloggen op website
_lscache_vary Noodzakelijk Soofos Aanhoudend 1561631450.746
nelioab_userid Functioneel Soofos Aanhoudend 1592994651 Verzorgen van de juiste en kloppende afrekenpagina
bp-activity-oldestpage Noodzakelijk Soofos Sessie Verzorgen van account, activiteit en cursussen voor gebruikers
wordpress_logged_in_0d7d26a5975cb3a8adfc2a1e9b329bf6 Noodzakelijk Soofos Sessie Inloggen op website
aelia_user_logged_in Noodzakelijk Derden Sessie Verzorgen van inloggen en aanmaken accounts op de afrekenpagina
JW_GCID Functioneel Derden Aanhoudend 1577226806.7986 Verzorgen van het streamen van video lessen
Trengo_VisitorToken Noodzakelijk Soofos Sessie Verzorgen van chat mogelijkheid en identificeren van de gebruiker
__cfduid Noodzakelijk Soofos Aanhoudend 1 jaar Gebruikt om vertrouwd webverkeer te identificeren.
AWSELB Statistieken Derden Sessie Analyseren van bezoek gedrag in de vorm van heatmaps
bp-course-filter Noodzakelijk Soofos Sessie Onthouden van zoektermen van cursist voor gebruikersgemak
bp-course-scope Noodzakelijk Soofos Sessie Inladen van cursussen voor gebruikers
bp-course-extras Noodzakelijk Soofos Sessie Verzorgen van account, activiteit en cursussen voor gebruikers
ct-ultimate-gdpr-cookie Noodzakelijk Derden Aanhoudend 1 jaar Slaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein
JSESSIONID Noodzakelijk Soofos Sessie Houdt gebruikersstatussen over paginabezoeken bij.
PHPSESSID Noodzakelijk Soofos Sessie Houdt gebruikerssessiestatus voor alle pagina-aanvragen bij.
jwplayer.bandwidthEstimate Functioneel Soofos Sessie Registreert de snelheid en prestaties van de website. Deze functie kan worden gebruikt ivoor statistieken en trafficverdeling.
jwplayerLocalId Functioneel Derden Sessie Gebruikt om de optimale videokwaliteit te bepalen op basis van het apparaat van de bezoeker en netwerkinstellingen.
PREF Functioneel Derden Aanhoudend 8 maanden Registreert een unieke ID die door Google wordt gebruikt om statistieken bij te houden over hoe de bezoeker YouTube-video's op verschillende websites gebruikt.
VISITOR_INFO1_LIVE Functioneel Soofos Sessie 179 dagen Probeert de bandbreedte van gebruikers te schatten op pagina's met geïntegreerde YouTube-video's.
affwp_ref, affwp_ref_visit_id Functioneel Soofos Sessie 4 dagen Bepalen herkomst van verkeer wanneer instructeurs cursisten aandragen
GPS Statistieken Derden Sessie 1 dag Registreert een uniek ID op mobiele apparaten om tracking mogelijk te maken op basis van geografische GPS-locatie.
vuid Statistieken Derden Aanhoudend 2 jaar Verzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals welke pagina's zijn gelezen.
IDE Marketing Derden Aanhoudend 1 jaar Gebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder met het doel de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren.
rc::c Marketing Derden Sessie Gebruikt in context met video-advertenties. De cookie beperkt het aantal keren dat een bezoeker dezelfde advertentie te zien krijgt. De cookie wordt ook gebruikt om de relevantie van de video-advertentie voor de specifieke bezoeker te waarborgen.
tve_leads_unique Marketing Derden Aanhoudend 29 dagen De cookie wordt gebruikt om de mailinglijst te beheren, als de bezoeker geabonneerd is op nieuwsbrieven of blogposts.
YSC Marketing Derden Sessie Registreert een unieke ID om statistieken bij te houden van welke video's van YouTube de gebruiker heeft gezien.
yt-remote-cast-installed, yt-remote-connected-devices, yt-remote-device-id, yt-remote-fast-check-period, yt-remote-session-app, yt-remote-session-name Functioneel Derden Sessie Bewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-video

Bewerk Cookie Instellingen




Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

© 2019 - Soofos B.V.