Privacy Policy

Inleidende bepalingen

Op deze pagina treft u de privacyverklaring van Verantwoordelijke aan. U wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen. Verantwoordelijke is statutair gevestigd te Hattem aan de Hommelbrink 6 (8051 PV) en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder 63225255 en draagt de naam Soofos. Verantwoordelijke is per e-mail te bereiken via [email protected] en telefonisch via 085 130 15 47.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Verantwoordelijke omgaat met de verwerking van de persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorieën) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt. Tevens geeft Verantwoordelijke aan welke rechtsgrond ten grondslag ligt aan het verwerken van de persoonsgegevens.

De verwerking van persoonsgegevens door Verantwoordelijke valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Om die reden is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Verantwoordelijke behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 22 oktober 2020.

Soorten, doelen, rechtsgronden en termijn van verwerking van persoonsgegevens

Aan de verwerking van uw gegevens liggen de volgende rechtsgronden ten grondslag:

  • Toestemming van de persoon/bezoeker voor het verwerken van zijn persoonsgegevens;
  • Het verwerken is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst; en
  • Het verwerken is noodzakelijk om te voldoen aan wettelijke verplichtingen die op Verantwoordelijke rusten.

De persoonsgegevens worden gebruikt voor:

  • Het uitserveren en leveren van cursussen;
  • Het bijhouden van de studievoortgang;
  • Het uitgeven van certificaten op naam;
  • Het maken van statistische modellen;
  • Indien opt-in voor marketing cookies: personaliseren van aanbiedingen en mogelijkheden; en
  • Het behouden van het account van de gebruiker.

Verantwoordelijke verzamelt uw persoonsgegevens via de Website. Dit zijn NAW-gegevens, uw browsergedrag, bestel- en rekeninggegevens en het IP-adres. Daarnaast worden gegevens over het leerproces verzameld, die onder te verdelen zijn in: activiteiten, duur, voortgang, resultaat, rating (optioneel). Bij websessies worden het IP-adres, logtijden, de browser en het Operating System verzameld.

Via het account op de website wordt ook uw e-mailadres gevraagd. Het e-mailadres is nodig voor het contact, maar wordt ook gebruikt om u in de toekomst op de hoogte te stellen van producten of diensten die interessant voor u kunnen zijn. De persoonsgegevens worden opgeslagen voor een termijn zo lang als dat u een account heeft op Soofos.nl, waarbij minimaal het e-mailadres, de gebruikersnaam en voor- en achternaam worden opgeslagen. Na 5 jaar van inactiviteit op uw account worden de persoonsgegevens door Verantwoordelijke verwijderd.

Cookies

Verantwoordelijke maakt op haar website gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer u de website van verantwoordelijke bezoekt, verzamelt zij basis technische informatie zoals via welke website u op deze website terecht bent gekomen. Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies en soortgelijke technologie.  Deze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen, en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt Verantwoordelijke om een goede gebruikservaring aan u te kunnen leveren.

Cookie-namen Type cookie Eerste of derde partij Kan worden geblokkeerd Sessie of aanhoudend Vervaldatum Doel
vgo Statistieken Derde partij Sessie Bijhouden van bezoeker gedrag
_calendly_session Functioneel Derde partij Aanhoudend Reserveren en boeken van kalender afspraak
referrer_user_id Noodzakelijk Eerste feest Aanhoudend Verzorgen van website sessie voor gebruiker
_ju_pn Marketing Derde partij Aanhoudend Serveren van cursus content in dynamische blokken
_ju_dc Marketing Derde partij Aanhoudend Serveren van cursus content in dynamische blokken
_ju_dn Marketing Derde partij Aanhoudend Serveren van cursus content in dynamische blokken
_ju_v Marketing Derde partij Aanhoudend Serveren van cursus content in dynamische blokken
__cflb Noodzakelijk Derde partij Aanhoudend Verzorgen van website sessie voor gebruiker
prism_89302804 Statistieken Derde partij Aanhoudend Bijhouden van bezoeker gedrag
sbjs_current, sbjs_current_add, sbjs_first, sbjs_first_add, sbjs_session, sbjs_udata, sbjs_promo Statistieken Derde partij Sessie Analyseren van geanomiseerde aankoopgegevens om betere aanbevelingen te kunnen geven
__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, _gat, _ga, _gid, ga, gid Statistieken Derde partij Sessie Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.
woocommerce_*, wp_woocommerce_*, wc_cart_hash_*, wc_fragments_* Noodzakelijk Derde partij Sessie Noodzakelijk voor de functionaliteit van de winkelwagen en het afrekenprocess op de website.
act, wd, xs, datr, sb, presence, c_user, fr, pl, reg_ext_ref, reg_fb_gate, reg_fb_ref, fbp, _fbp Marketing Derde partij Aanhoudend Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.
NID Noodzakelijk Derde partij Aanhoudend Registreert een uniek ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. Het ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties.
_lscache_vary Noodzakelijk Eerste feest Aanhoudend 27 Jun 2019 10:30:50 Verzorgen van cache op de site, zodat deze sneller geladen wordt
nelioab_userid Functioneel Eerste feest Aanhoudend 24 Jun 2020 10:30:51 Verzorgen van de juiste en kloppende afrekenpagina
bp-activity-oldestpage Noodzakelijk Eerste feest Sessie Verzorgen van account, activiteit en cursussen voor gebruikers
aelia_user_logged_in Noodzakelijk Derde partij Sessie Verzorgen van inloggen en aanmaken accounts op de afrekenpagina
JW_GCID Functioneel Derde partij Aanhoudend 24 Dec 2019 22:33:26 Verzorgen van het streamen van video lessen
Trengo_VisitorToken Noodzakelijk Eerste feest Sessie Verzorgen van chat mogelijkheid en identificeren van de gebruiker
__cfduid Noodzakelijk Eerste feest Aanhoudend Gebruikt om vertrouwd webverkeer te identificeren.
AWSELB Statistieken Derde partij Sessie Analyseren van bezoek gedrag in de vorm van heatmaps
bp-course-filter Noodzakelijk Eerste feest Sessie Onthouden van zoektermen van cursist voor gebruikersgemak
bp-course-scope Noodzakelijk Eerste feest Sessie Inladen van cursussen voor gebruikers
bp-course-extras Noodzakelijk Eerste feest Sessie Verzorgen van account, activiteit en cursussen voor gebruikers
ct-ultimate-gdpr-cookie Noodzakelijk Derde partij Aanhoudend Slaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein
JSESSIONID Noodzakelijk Eerste feest Sessie Houdt gebruikersstatussen over paginabezoeken bij.
PHPSESSID Noodzakelijk Eerste feest Sessie Houdt gebruikerssessiestatus voor alle pagina-aanvragen bij.
jwplayer.bandwidthEstimate Functioneel Eerste feest Sessie Registreert de snelheid en prestaties van de website. Deze functie kan worden gebruikt ivoor statistieken en trafficverdeling.
jwplayerLocalId Functioneel Derde partij Sessie Gebruikt om de optimale videokwaliteit te bepalen op basis van het apparaat van de bezoeker en netwerkinstellingen.
PREF Functioneel Derde partij Aanhoudend Registreert een unieke ID die door Google wordt gebruikt om statistieken bij te houden over hoe de bezoeker YouTube-video's op verschillende websites gebruikt.
VISITOR_INFO1_LIVE Functioneel Eerste feest Sessie Probeert de bandbreedte van gebruikers te schatten op pagina's met geïntegreerde YouTube-video's.
affwp_ref, affwp_ref_visit_id Functioneel Eerste feest Sessie Bepalen herkomst van verkeer wanneer instructeurs cursisten aandragen
GPS Statistieken Derde partij Sessie Registreert een uniek ID op mobiele apparaten om tracking mogelijk te maken op basis van geografische GPS-locatie.
vuid Statistieken Derde partij Aanhoudend Verzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals welke pagina's zijn gelezen.
IDE Marketing Derde partij Aanhoudend Gebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder met het doel de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren.
rc::c Marketing Derde partij Sessie Gebruikt in context met video-advertenties. De cookie beperkt het aantal keren dat een bezoeker dezelfde advertentie te zien krijgt. De cookie wordt ook gebruikt om de relevantie van de video-advertentie voor de specifieke bezoeker te waarborgen.
tve_leads_unique Marketing Derde partij Aanhoudend De cookie wordt gebruikt om de mailinglijst te beheren, als de bezoeker geabonneerd is op nieuwsbrieven of blogposts.
YSC Marketing Derde partij Sessie Registreert een unieke ID om statistieken bij te houden van welke video's van YouTube de gebruiker heeft gezien.
yt-remote-cast-installed, yt-remote-connected-devices, yt-remote-device-id, yt-remote-fast-check-period, yt-remote-session-app, yt-remote-session-name Functioneel Derde partij Sessie Bewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-video

Bewerk Cookie Instellingen

Verwijzing naar andere websites

Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op deze website.

Het kan zo zijn dat deze website links bevat naar andere website die niet worden beheerd en/of eigendom zijn van de Verantwoordelijke. Indien u door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van die website. Verantwoordelijke is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze website of voor de privacyverklaring op deze website. Verantwoordelijke raadt u aan bij bezoek van deze website om hun privacyverklaring goed door te lezen, alvorens verder te gaan op hun website.

Doorgifte aan verwerkers en derden

Persoonsgegevens worden verwerkt door bedrijven die door Verantwoordelijke zijn ingeschakeld voor de uitvoering van de overeenkomst. De wet noemt deze bedrijven 'verwerkers'. U kunt hierbij denken aan het bedrijf welke de hosting van de website van Verantwoordelijke verzorgt. De verwerkers handelen onder verantwoordelijkheid van Verantwoordelijke.

Ook zullen uw persoonsgegevens worden gedeeld met derden als Verantwoordelijke op grond van een wettelijke verplichting gehouden is uw persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

Beveiliging

Verantwoordelijke heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van u te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden. Daarnaast maakt Verantwoordelijke gebruik van een two-factor authenticatie voor alle medewerkers en verwerkers die toegang hebben tot persoonsgegevens alsmede van een beveiligde opslag en encryptie van wachtwoorden.

Uw persoonsgegevens worden opgeslagen op servers binnen en buiten de EU.

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. U kunt Verantwoordelijke hiervoor contacteren door een e-mail te zenden aan [email protected]

Indien u vragen heeft over deze privacyverklaring, dan kunt u eveneens een e-mail zenden aan [email protected]

Indien u een klacht wil indienen over Verantwoordelijke met betrekking tot het verwerken van uw persoonsgegevens, dan kunt u dit doen bij een toezichthoudende autoriteit (bijvoorbeeld de Autoriteit Persoonsgegevens).

U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te zenden aan [email protected]

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Gemaakt met in NL © 2020 - Soofos B.V.