Mindfulness cursussen

Vind innerlijke rust en balans met onze online Mindfulness-cursussen. Leer stress te verminderen, in het moment te leven en een leven van bewustzijn en geluk te omarmen.

Gerelateerd

Autisme Breintraining Burn-out Coachen Concentratie Levensstijl Lichaam Loopbaan Mindset Stress Voldoening Zelfvertrouwen Toon alle
 • Zielsmissie @work: zelfvertrouwen en voldoening op je werk

  58
  0
  2

  Wil je meer zelfvertrouwen hebben op je werk? Zou je je werkweek met een voldaan gevoel willen afsluiten? Deze cursus is voor jou als je het meeste uit jezelf en uit je werkplek wilt halen!

 • Mindfulness bij autisme of adhd

  84
  1
  14

  Ontdek het effect van mindfulness op ADHD en autisme. Deze cursus helpt je bij het vinden van dagelijkse rust, het voorkomen van overprikkeling en het verminderen van stress.

 • Mindful hardlopen – Rust in je hoofd

  Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €47.
  1
  21

  Krijg binnen 8 weken meer rust in je hoofd! Wil je ontspannen, gezond en relaxed leven? Dan is mindful hardlopen echt iets voor jou! Het is een plezierig pauzemoment en een ideale manier om je werk los te laten. Met deze praktische training kun je nu aan de slag.

 • Online cursus Zelfheling; De stress de baas en kom in je kracht staan!

  Oorspronkelijke prijs was: €80.Huidige prijs is: €39.
  0
  13

  In deze Online cursus Zelfheling krijg je tools aangereikt om stress te verminderen waardoor je je snel weer beter voelt en weer in je kracht kunt komen te staan. We werken o.a. met de meridianen, de ademhaling en we gaan Mindful wandelen.

 • Stress de baas met Mindfulness

  89
  0
  18

  Mindfulness leidt tot herstel bij stress, depressie en burn-out. Ontdek 8 modules die je naar het heden en jezelf brengen. Werkboek en audio-oefeningen bevorderen rust en verminderen klachten.

 • Mindfulness Coaching

  Oorspronkelijke prijs was: €60.Huidige prijs is: €50.
  2
  50

  Leren omgaan met negatieve gedachten. Stress in een vroeg stadium herkennen en actie ondernemen om te vermijden dat deze uit de hand loopt. Via meditatie en oefeningen greep krijgen op je eigen gedachten om de rust in jezelf vinden.

 • Online Cursus Lief zijn voor jezelf en voluit leven

  35
  4
  55

  Ontdek zelfliefde en verbondenheid in 8 sessies, geïnspireerd door neurowetenschap en mindfulness. Leer leven vanuit je diepste waarden en laad jezelf op.

 • 21 Dagen Ontspannen

  139
  10
  306

  Wat goed dat jij je rust serieus neemt. Met deze cursus hoef je niets anders dan elke dag even te gaan liggen.De helft van de Nederlanders ervaart lichamelijke klachten door stress. Leer NU de gewoonte aan om iedere dag rust te nemen. Superzelfzorg!

 • Online Cursus Mindfulness

  40
  16
  271

  Word je meer bewust van jouw gevoel en emotie, voel je levendiger en meer in overeenstemming met jezelf en anderen. Ontdek wat mindulness voor jou kan betekenen in deze 8-weekse online mindfulness cursus.

Opleidingen over Mindfulness

In deze opleiding op Soofos leer je alles over de mind-walk methode zodat je zelf als trainer aan de slag kunt

Mind-Walk trainer

Alle niveaus
40 uur
4

Leer alles over de Mind-Walk methode zodat je zelf als trainer aan de slag kunt.

595

Wat leer je met een cursus over mindfulness?

Mindfulness draait om het bewust aanwezig zijn in het huidige moment, zonder oordeel. Het is een krachtige methode om stress te verminderen, concentratie te verhogen en je bewuster te zijn van je eigen gedachten en gevoelens. Leer in onze online cursussen je de principes van mindfulness en hoe je deze kunt toepassen in je dagelijks leven.

Online cursussen over mindfulness

Met begeleiding van ervaren instructeurs ontdek ademhalingsoefeningen, meditatietechnieken en de theoretische fundamenten achter mindfulness. Leer écht ontspannen, omgaan met stress of zelfs mindful hardlopen voor meer rust in je hoofd.

Vind dé online cursus over mindfulness die bij je past

In een wereld vol afleidingen biedt mindfulness ontspanning en kalmte. Of je nu zoekt naar manieren om beter om te gaan met stress of simpelweg meer aanwezig wilt zijn in je dagelijks leven, bij ons vind je de online cursus die jou hierbij gaat helpen. Kies voor een enkele cursus of volg onbeperkt alle cursussen met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Mindfulness

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.