Profielfoto van
Instructeur

Greta

Persoonlijke ontwikkeling, Energetisch werk, Coaching, Reiki, Seichem, Rigpa Energetic Healing, Law of Attraction, Mindfullness, Fonoforese, hypnose en yager therapeut

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Greta

Als Natuurgeneeskundig Therapeut en Coach is het mijn doel om mensen te helpen zich te ontwikkelen en weer in hun eigen kracht te komen. Om hen te leren dat ze zichzelf kunnen helpen. Daar zijn veel tools voor en een aantal van die tools deel ik via deze online cursussen. In mijn ogen zijn we allemaal uniek en ieder heeft zijn eigen speciale kwaliteiten die andermans kwaliteiten weer kunnen aanvullen, dus we zijn allemaal bijzonder. Ik voel me dan ook enorm dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Mijn grootste hobby is; Ontdekken hoe het leven in elkaar zit, het leven doorgronden a.h.w. Ik zie mezelf dan ook als een Levens-ontdekker. Hoe prachtig is het als je ineens iets begrijpt en daardoor oplossingen gaat zien die eerst buiten je bereik leken te liggen. Dat zijn voor mij de cadeautjes van het Universum. Omdat ik daar zo van geniet, geef ik dat graag door. Ik doe dit oa. via mijn website;

www.innerbelief.nl  , via mijn meditaties en Vlogs op Youtube

Naast mijn praktijk ben ik ook beeldend kunstenaar www.innerbelief.nl , maak ik graag digital Art www.gretalipman.werkaandemuur.nl .

Waar ik ook veel van geniet is schrijven, edelstenen, mijn dromen beschrijven, fotograferen en genieten van de natuur. Ik heb diverse opleidingen gevolgd voor Persoonlijke ontwikkeling, Energetisch werk, Malva Therapeut, Coaching, Reiki, Seichem, Rigpa Energetic Healing, Law of Attraction, Mindfullness, Fonoforese en nog veel meer.  Daarnaast geef ik ook cursussen in Reiki en Seichem maar niet via Soofos, zie mijn website als je daar interesse in hebt.

Ik ben ervan overtuigd dat het leven precies goed is zoals het is, je moet het alleen durven waarderen, ondanks de uitdagingen. Alles wat op je pad komt heeft je iets te vertellen. En het is aan jou om daar de mooie dingen in te ontdekken.

Cursussen

 • Online cursus Zelfheling; De stress de baas en kom in je kracht staan!

  Oorspronkelijke prijs was: €80.Huidige prijs is: €39.
  0
  13

  In deze Online cursus Zelfheling krijg je tools aangereikt om stress te verminderen waardoor je je snel weer beter voelt en weer in je kracht kunt komen te staan. We werken o.a. met de meridianen, de ademhaling en we gaan Mindful wandelen.

 • Gids naar je Ware Zelf

  Oorspronkelijke prijs was: €50.Huidige prijs is: €30.
  3
  42

  Leer je Ware Zelf kennen en ervaren. Kom in je eigen kracht staan. Kijk met andere ogen naar het leven. Is dat je wens? Dan is deze cursus een must voor jou! Je krijgt lessen, tools en meditaties die jou naar je ware Zelf brengen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.