Dansen cursussen

Laat je passie voor dans tot leven komen met onze energieke danscursussen. Leer o.a. alles over Salsa en Bachata. Volg de cursussen op jouw eigen tempo.

Gerelateerd

Bachata Locking Salsa
 • Improvers Bachata: Solo dance

  Oorspronkelijke prijs was: €25.Huidige prijs is: €20.
  1
  20

  Ontdek Bachata dansen en verfijn je techniek in deze cursus. Verbetert houding, bevordert breinontwikkeling en vermindert stress. Geen partner nodig. Word een meester in Bachata

 • Salsa dansen niveau 4

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  1
  10

  Heb jij salsa dans al aardig onder de knie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? In deze cursus salsa leer je de outside turn toe te passen in diverse dansfiguren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de guiro en de maracas.  

 • Intermediate: Bachata Dansen met uitdagende Figuren.

  Oorspronkelijke prijs was: €120.Huidige prijs is: €74.
  0
  7

  Bachata Intermediate: Leer uitdagende figuren, versterk je brein, verminder stress en dans met flair! Klaar om te schitteren?

 • Salsa dansen niveau 3

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  0
  5

  Heb jij de salsa beginners cursus al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus salsa leer je de inside turn toe te passen in diverse figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de piano en de bongo.  

 • Bachata beginners: Solo dance

  Oorspronkelijke prijs was: €120.Huidige prijs is: €59.
  1
  21

  Ontdek bachata: verbeter techniek, houding en brein. Verminder stress. Geen partner nodig. Leer en geniet!

 • Improvers plus: Bachata dansen met passie

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  1
  4

  Na de beginnersfase klaar voor meer? In de improvers: nieuwe figuren, houding finesse, guira diepgang en de essentiële bachata-instrumenten herontdekken. Doe mee!

 • Improvers Bachata: Verfijn je Dansvaardigheden Online

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  0
  6

  Heb je de beginnerscursus afgerond? Deze improvers cursus biedt meer: nieuwe figuren, verfijnde houding en dieper in op basgitaar en bongo. Klaar voor de volgende stap?

 • Bachata beginners: het vervolg

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  0
  5

  Heb je de beginnerscursus bachata al voltooid? Ga voor meer uitdaging naar het vervolg. Leer nieuwe figuren, verbeter je danshouding en verken Requinto en Segunda.

 • Bachata dansen voor beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  1
  17

  Leer bachata dansen en ervaar positieve veranderingen. Ontdek de essentie en technische finesse. Voor betere houding, breinontwikkeling en minder stress. Doe nu mee!

 • Salsa dansen niveau 2

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  0
  8

  Heb jij de salsa beginners cursus al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus salsa leer je de linkerdraai toe te passen in diverse figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de conga en de koebel.

 • Salsa dansen voor beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  4
  86

  In deze cursus salsa leer je wat salsa dansen inhoudt en hoe je technisch beter kan worden in salsa dansen. Naast dat salsa dansen gewoon heel leuk is, verbetert salsa ook je houding, zorgt het voor een goede ontwikkeling van het brein en zorgt het voor minder stress.

 • Online Danscursus – Locking Dance

  Oorspronkelijke prijs was: €50.Huidige prijs is: €29.
  1
  48

  Altijd al willen dansen? Geen gevoel voor ritme?  Geen probleem. Met deze online dans cursus, leer je dansen in het gemak van uw eigen omgeving. Met deze cursus leer je de stijl Locking. Deze cursus wordt gegeven door Ricardo, ervaren dans instructeur.

Wat leer je met een danscursus op Soofos?

Wil jij shinen op de dansvloer? Van de basisstappen tot gecompliceerde choreografieën, onze instructeurs staan klaar om je op weg te helpen. Bij ons vind je cursussen over diverse soorten dans.

Online cursussen over verschillende dansstijlen

Onze enthousiaste instructeurs leren je de bewegingen en technieken van verschillende dansstijlen, zoals salsa, bachata en locking. Ze zijn er om je te begeleiden, te inspireren en te zorgen dat je vooral veel plezier hebt op de dansvloer. We hebben cursussen voor zowel beginners als gevorderden.

Vind dé online danscursus die bij je past

Heb jij een voorkeur voor een specifieke dansstijl? Of wil je alles leren over verschillende soorten dans? Bij Soofos kun je ervoor kiezen om een enkele cursus aan te schaffen óf onbeperkt cursussen te volgen met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Dansen

Blogs over Dansen

nieuwe hobby starten

Een nieuwe hobby starten? 5 online cursussen onder de 20 euro

Wil je aan maanden een nieuwe hobby starten maar weet je niet hoe je moet beginnen? Een online cursus geeft je de structuur die je zoekt!

8 februari 2024

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.