Improvers Bachata: Verfijn je Dansvaardigheden Online

Yvonne & Samantha · 11 Augustus 2023

Heb je de beginnerscursus afgerond? Deze improvers cursus biedt meer: nieuwe figuren, verfijnde houding en dieper in op basgitaar en bongo. Klaar voor de volgende stap?

 • Beginner
 • 19 Lessen
 • 1u 30min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Nieuwe bachata dans figuren, alleen en/of samen
 • De basgitaar en de bongo herkennen in de bachata muziek.
 • Vergroten van de bewegingsuitslag.
 • Focus op de sensuele stijl van bachata dans

Heb jij bachata al op een aardig niveau onder de knie? Of heb je cursus ‘Bachata dansen niveau 2’ gevolgd en wil je meer leren over deze sensuele dansstijl? Dan is dit je kans om in beweging te komen én verder te gaan met bachata dansen! Bachata niveau 3 is hét online lesprogramma waarin wij nieuwe figuren en shines gaan leren.

Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

De cursus in het kort:

 • Ontwikkeling van jouw gevoel voor ritme en muziekbeleving.
 • Het aanleren en eigen maken van nieuwe danstechnieken.
 • Herkennen van de basgitaar en de bongo in de bachata muziek.

Wat kun je verwachten?

In elke les staat een specifiek onderwerp centraal. De lessen zijn daardoor kort en toegankelijk. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen, zelfs met een volle agenda. Elke les gaat in op één onderdeel van de bachata dans. Zo kun jij je elk element eigen maken voordat je verder gaat naar de volgende les. Je bepaalt zelf jouw lestempo. En ben je iets vergeten? Geen probleem, je kunt de lessen zo vaak terugkijken als je wilt. De lessen zijn zeer gevarieerd en sluiten naadloos op elkaar aan. Aan het einde van dit lesprogramma heb jij de basis elementen van bachata onder de knie. Ook zul je merken dat jouw lichaam soepeler is geworden, jouw balans is verbeterd en je spieren zijn versterkt. Maar bovenal ben je… klaar voor de dansvloer!

Wil je toch nog even terug naar de basis van Bachata? Volg dan onze basiscursus Bachata dansen voor beginners of Bachata dansen niveau 2!

Over de instructeur

Ontmoet onze gecertificeerde dansinstructeurs, Yvonne Karbodin en Samantha van Doorn. Met hun rijke dansachtergrond en onderwijservaring, maken ze salsa dansen toegankelijk en begrijpelijk. De gestructureerde lesopbouw van U Can Dance maakt leren dansen voor iedereen mogelijk.

Yvonne vond in dansen haar vreugde en positiviteit terug na een periode van zelfverwaarlozing. Ze gelooft sterk dat de wil om te leren dansen essentieel is, niet je huidige vaardigheden.

Samantha's dansreis begon als een zoektocht naar zelfacceptatie en succes. Dansen bracht haar niet alleen plezier, maar ook vrijheid. Als docent en assistent inspireert ze anderen om hun potentieel te ontdekken en te omarmen. Iedereen kan dansen, volgens haar.

45Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 3 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →