Intermediate: Bachata Dansen met uitdagende Figuren.

Yvonne · 11 Augustus 2023

Bachata Intermediate: Leer uitdagende figuren, versterk je brein, verminder stress en dans met flair! Klaar om te schitteren?

  • Gevorderd
  • 30 Lessen
  • 3u 27min
  • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

  • Nieuwe dans figuren voor de Bachata, alleen en/of samen.
  • Herkennen van de verschillende secties in de Bachata muziek
  • Vergroten van de bewegingsuitslag.
  • Focus op de sensual style.

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Duik in de wereld van Bachata met onze Intermediate Online Cursus! Leer intrigerende koppelfiguren en voetenwerk-technieken die je dans naar een hoger niveau tillen. Ontdek de perfecte balans tussen samen dansen en individuele expressie. Schrijf je nu in en domineer de dansvloer!

Wil je bij het begin beginnen? Volg dan onze beginnerscursus Bachata dansen, Bachata dansen niveau 2, of Bachata dansen niveau 3.

Over de instructeur

Yvonne

11 Cursussen

Maak kennis met onze gecertificeerde dansinstructeurs, Yvonne Karbodin en Samantha van Doorn. Met hun uitgebreide dansachtergrond en onderwijservaring maken ze salsa en bachata dansen toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. De gestructureerde lesopbouw van U Can Dance zorgt ervoor dat leren dansen een plezierige ervaring is, ongeacht je huidige vaardigheden.

Voor Yvonne was dansen een bron van vreugde en positiviteit na een periode van zelfverwaarlozing. Ze gelooft sterk dat de bereidheid om te leren dansen essentieel is, ongeacht je huidige dansvaardigheden. Met haar passie voor dans en onderwijs heeft Yvonne per januari 2024 de leiding genomen als eigenaar van de dansschool U Can Dance.

Samantha's dansreis begon als een persoonlijke zoektocht naar zelfacceptatie en succes. Dansen bracht niet alleen plezier in haar leven, maar ook een gevoel van vrijheid. Als docent en assistent moedigt ze anderen aan om hun potentieel te ontdekken en te omarmen. Volgens Samantha kan iedereen dansen en ze deelt haar inspirerende verhaal om anderen te motiveren.

Met Yvonne aan het roer als eigenaar van U Can Dance, blijft de school een plek waar iedereen welkom is om de vreugde van dansen te ervaren en hun eigen dansreis te beginnen.

74Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 4 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.