Profielfoto van
Instructeur

Yvonne

Dans

11

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Yvonne

Maak kennis met onze gecertificeerde dansinstructeurs, Yvonne Karbodin en Samantha van Doorn. Met hun uitgebreide dansachtergrond en onderwijservaring maken ze salsa en bachata dansen toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. De gestructureerde lesopbouw van U Can Dance zorgt ervoor dat leren dansen een plezierige ervaring is, ongeacht je huidige vaardigheden.

Voor Yvonne was dansen een bron van vreugde en positiviteit na een periode van zelfverwaarlozing. Ze gelooft sterk dat de bereidheid om te leren dansen essentieel is, ongeacht je huidige dansvaardigheden. Met haar passie voor dans en onderwijs heeft Yvonne per januari 2024 de leiding genomen als eigenaar van de dansschool U Can Dance.

Samantha's dansreis begon als een persoonlijke zoektocht naar zelfacceptatie en succes. Dansen bracht niet alleen plezier in haar leven, maar ook een gevoel van vrijheid. Als docent en assistent moedigt ze anderen aan om hun potentieel te ontdekken en te omarmen. Volgens Samantha kan iedereen dansen en ze deelt haar inspirerende verhaal om anderen te motiveren.

Met Yvonne aan het roer als eigenaar van U Can Dance, blijft de school een plek waar iedereen welkom is om de vreugde van dansen te ervaren en hun eigen dansreis te beginnen.

Yvonne geeft les over deze onderwerpen

Bachata Dansen Gezondheid Salsa Sport Vrije Tijd

Cursussen

 • Improvers Bachata: Solo dance

  Oorspronkelijke prijs was: €25.Huidige prijs is: €20.
  1
  20

  Ontdek Bachata dansen en verfijn je techniek in deze cursus. Verbetert houding, bevordert breinontwikkeling en vermindert stress. Geen partner nodig. Word een meester in Bachata

 • Salsa dansen niveau 4

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  1
  10

  Heb jij salsa dans al aardig onder de knie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? In deze cursus salsa leer je de outside turn toe te passen in diverse dansfiguren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de guiro en de maracas.  

 • Intermediate: Bachata Dansen met uitdagende Figuren.

  Oorspronkelijke prijs was: €120.Huidige prijs is: €74.
  0
  7

  Bachata Intermediate: Leer uitdagende figuren, versterk je brein, verminder stress en dans met flair! Klaar om te schitteren?

 • Salsa dansen niveau 3

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  0
  5

  Heb jij de salsa beginners cursus al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus salsa leer je de inside turn toe te passen in diverse figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de piano en de bongo.  

 • Bachata beginners: Solo dance

  Oorspronkelijke prijs was: €120.Huidige prijs is: €59.
  1
  21

  Ontdek bachata: verbeter techniek, houding en brein. Verminder stress. Geen partner nodig. Leer en geniet!

 • Improvers plus: Bachata dansen met passie

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  1
  4

  Na de beginnersfase klaar voor meer? In de improvers: nieuwe figuren, houding finesse, guira diepgang en de essentiële bachata-instrumenten herontdekken. Doe mee!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.