Juridische cursussen

Vind hier cursussen die je helpen om door het complexe juridische landschap te navigeren. Al onze online cursussen kun je op jouw eigen tempo volgen. Start vandaag nog.

 • Wet op de ondernemingsraden voor nieuwe OR-leden

  95
  6
  10

  Deze inleiding in de Wet op de Ondernemingsraden geeft u als nieuw OR-lid de onmisbare kennis over de rechten en bevoegdheden van een OR.

 • Starten met Moneybird inrichten

  69
  6
  77

  Bespaar op onverwacht hoge boekhoudkosten en krijg grip op je financiën met deze cursus. Leer categoriseren, begrijp btw-tarieven en beheer klant- en leveranciersgegevens zelf.

 • de WIA beoordeling (het SV College)

  125
  5
  29

  In de cursus DE WIA BEOORDELING wordt uitgelegd wanneer een WIA uitkering aan de orde is, hoe de WIA beoordeling tot stand komt, welke verschillende uitkeringen er zijn, wat de voorwaarden zijn en wat de consequenties zijn bij wijziging in inkomsten uit arbeid en/of beperkingen. Deze cursus is voor arbeidsdeskundigen door de NVVA geaccrediteerd met 5 PE punten.

 • De kilometervergoeding in Moneybird

  28
  1
  15

  Ondernemer onderweg met eigen vervoer? Leer de kilometervergoeding benutten. In deze cursus ontdek je wanneer je er recht op hebt, leer over administratieve trucs en alles over btw-teruggave.

 • Maak in 8 stappen eenvoudig jouw algemene voorwaarden

  Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €37.
  9
  58

  Leer in 8 eenvoudige stappen zelf je algemene voorwaarden te maken. Wanneer jij als ondernemer een bedrijf hebt of wilt starten dan is het aan te raden Algemene Voorwaarden op te stellen. Hierin maak je basisafspraken voor je bedrijf. Met deze eenvoudige en korte basistraining maak je op een eenvoudige manier jouw algemene voorwaarden volgens een helder juridisch kader. Hierdoor bespaar je hoge (juridische) kosten terwijl je alles toch juridisch goed geregeld hebt als ondernemer. Een must voor iedere ondernemer.

Wat leer je met een juridische cursus?

Het recht kan complex zijn, maar een goed begrip ervan is belangrijk, zowel of persoonlijk als zakelijk vlak. Bij Soofos vind je cursussen die juridische ondersteuning bieden voor jouw bedrijf.

Diverse cursussen over juridische onderwerpen

Deskundige instructeurs met praktijkervaring delen hun kennis en inzichten, zodat je het recht niet alleen begrijpt, maar ook kunt toepassen in realistische scenario’s. Bijvoorbeeld voor het opstellen van algemene voorwaarden.

Zoek de juridische cursus die bij jou past

Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kies dan voor een enkele cursus. Wil je onbeperkt cursussen volgen? Ga dan voor een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Juridisch

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.