Gezondheid cursussen

Ontdek online cursussen over gezondheid. Leer je welzijn te verbeteren, gezonde gewoonten te ontwikkelen en een gebalanceerd leven te leiden.

Uitgelicht

 • Kennismakingscursus: Leer je menstruatiecyclus kennen

  Oorspronkelijke prijs was: €35.Huidige prijs is: €22,50.
  1
  6

  Ontdek de geheimen van je menstruatiecyclus. Leer je hormonen begrijpen, identificeer je vruchtbare dagen en verbeter je gezondheid. Een voorproefje op de complete cursus!

 • Stress management: Tools voor het verminderen van stress en burn-out klachten

  Oorspronkelijke prijs was: €57.Huidige prijs is: €37.
  2
  12

  Deze cursus biedt effectieve technieken om stress en burn-out te beheersen, inclusief ademhalingsoefeningen en koudetraining. Verbeter je mentale en fysieke gezondheid.

 • AandachtsModel: Breng balans in werk en privé!

  Oorspronkelijke prijs was: €27,50.Huidige prijs is: €7,50.
  1
  7

  Ontdek in deze training over het AandachtsModel de strategieën en vaardigheden die je nodig hebt om bewuste keuzes te maken, je omgeving te begrijpen en zelfkennis te vergroten op het gebied van aandacht en concentratie.

 • Slow Yoga & Yoga Nidra

  35,95
  2
  8

  Yoga Nidra is een diepe ontspanning en meditatie. We liggen op onze rug, vaak ondersteund door kussens en bedekt door dekens. Ik noem dit je yogacocon, waarin je je even inkapselt en veilig af kunt dalen in de diepere lagen van jouw wezen.

 • Stress management – Introductie tot zelfzorgtechnieken

  Oorspronkelijke prijs was: €57.Huidige prijs is: €37.
  4
  16

  Zelf afrekenen met stress? Leer hoe je zelfzorgtechnieken kunt toepassen en ervaar innerlijke rust en meer energie. Grijp deze kans om jezelf te herontdekken en te genieten van een leven met minder stress en meer voldoening!

 • Stoelyoga Relax & Restore – Pilates & Yoga mix in 3 minuten

  57
  3
  30

  Pijnlijke schouders? Je bovenrug is gemaakt om in alle richtingen te bewegen. Deze zeven korte video's van 3 tot 4 min helpen je de spierspanning verminderen door simpele bewegingen. Krijg meer grip op pijnlijke spieren in je schouders, rug en nek.

 • Yin yoga, meditatie en restorative yoga

  35,95
  6
  26

  In deze cursus beoefenen we ruim 4 uur Yin Yoga en meditatie, en sluiten we af met een uur lang rustende Restorative houdingen. Want juist door het te beoefenen leren we het meest.

 • Reiki cursus – In 21 dagen meer in contact met jezelf

  Oorspronkelijke prijs was: €199.Huidige prijs is: €66.
  0
  23

  Een cursus vol zelfbehandelingen, meditaties en meer. Neem elke dag een moment voor jezelf en ontdek wat jouw lijf jou te vertellen heeft.

 • Zacht met angst: Transformeer jouw leven met zachtheid en begrip

  89,95
  0
  14

  Wil jij minder angst en meer zelfvertrouwen en rust? Volg deze cursus vol praktische technieken, yoga, meditaties en opdrachten en start vandaag nog met jouw angstvrije leven.

 • Het Burn-out Herstelplan: Compleet én holistisch stappenplan bij burn-out

  69
  3
  17

  Compleet én holistisch stappenplan bij burn-out. Je gaat in deze leerzame cursus aan de slag op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Stap voor stap bouw je energie, vertrouwen en zelfinzicht op en werk je toe naar herstel.

 • Gezichtsfitness voor een mooi en stralend uiterlijk

  Oorspronkelijke prijs was: €77.Huidige prijs is: €47.
  7
  37

  In deze cursus leer jij hoe je de gezichtsspieren traint en daardoor er zolang mogelijk jong en stralend uit blijft zien.

 • Vruchtbaarheid na je bevalling – FEMM methode

  247
  2
  13

  Na je bevalling ben je tijdelijk niet vruchtbaar. Maar hoe tijdelijk is tijdelijk? Deze cursus leert je alles over je vruchtbaarheid in deze levensfase. Heb je na je bevalling nog geen drie regelmatige cyclussen gehad? Dan is deze cursus voor jou.  

Opleidingen over Gezondheid

Productafbeelding voor de opleiding Slaap expert op Soofos, gegeven door Leo van Woerden

Slaap expert opleiding – Optimaliseer je slaap, maximaliseer je leven

Alle niveaus
10 uur

Worstel je met slaapproblemen, of wil je gewoon meer uit je wakkere leven halen? Deze opleiding is jouw geheime wapen voor een energieker leven.

399
In deze opleiding op Soofos leer je alles over de mind-walk methode zodat je zelf als trainer aan de slag kunt

Mind-Walk trainer

Alle niveaus
40 uur
4

Leer alles over de Mind-Walk methode zodat je zelf als trainer aan de slag kunt.

595

Waarom een cursus volgen over gezondheid?

Ontdek cursussen over gezondheid op Soofos, waar kennis en welzijn samenkomen. Denk aan manieren om je levensstijl te verbeteren, meer leren over voeding en beweging, of leren hoe je het beste omgaat met bepaalde aandoeningen of intoleranties. Wij geloven we dat een gezonde levensstijl niet alleen van invloed is op je fysieke welzijn, maar ook een positieve invloed heeft op hoe gelukkig je je voelt.

Cursussen over verschillende aspecten van jouw gezondheid

Bij Soofos hebben we een gevarieerd aanbod aan gezondheidscursussen die je kunnen helpen om bewuste keuzes te maken voor een gezondere levensstijl. Denk aan sport, voeding, ontspanning, afvallen, yoga of algemene gezondheid.

Vind dé online gezondheidscursus voor jou!

Klaar om meer te leren over jouw gezondheid? Start vandaag nog met een online cursus op Soofos. Of je nu wilt genieten van toegang tot alle cursussen over gezondheid met een Soofos Plus abonnement, of liever een enkele cursus wilt uitproberen, de keuze is aan jou!

Deze instructeurs geven les over Gezondheid

Blogs over Gezondheid

online zwangerschapscursus

Je voorbereiden op de bevalling met een online zwangerschapscursus – waarom zou je!?

Met een online zwangerschapscursus hoef je de deur niet uit, en volg je lessen wanneer je dat zelf wilt. Lees er hier alles over.

21 mei 2024

burn-out

Burn-out en bore-out, en de rol van persoonlijke ontwikkeling

Steeds meer mensen ervaren een burn-out of bore-out, of zelfs een combinatie van de twee. In dit artikel leggen we het verschil uit.

21 maart 2024

vegan zwanger

Vegan zwanger: Jantine maakte er een online cursus over 

Ben je vegan en zwanger, of wil je als vegan zwanger worden? Jantine maakte er een cursus over en schreef een blog met meer tips.

4 december 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.