Cursussen Over Salsa

Leer de magie van Salsa dansen en ontdek verschillende stijlen! Schrijf je vandaag nog in en laat je meeslepen door de passie van Salsa!

 • Salsa dansen niveau 4

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  1
  10

  Heb jij salsa dans al aardig onder de knie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? In deze cursus salsa leer je de outside turn toe te passen in diverse dansfiguren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de guiro en de maracas.  

 • Salsa dansen niveau 3

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  0
  5

  Heb jij de salsa beginners cursus al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus salsa leer je de inside turn toe te passen in diverse figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de piano en de bongo.  

 • Salsa dansen niveau 2

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  0
  8

  Heb jij de salsa beginners cursus al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus salsa leer je de linkerdraai toe te passen in diverse figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de conga en de koebel.

 • Salsa dansen voor beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  4
  85

  In deze cursus salsa leer je wat salsa dansen inhoudt en hoe je technisch beter kan worden in salsa dansen. Naast dat salsa dansen gewoon heel leuk is, verbetert salsa ook je houding, zorgt het voor een goede ontwikkeling van het brein en zorgt het voor minder stress.

Leer Salsa dansen met onze online cursussen

Wil je graag leren Salsa dansen? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Met onze online cursussen kun je op je eigen tempo en vanuit het comfort van je eigen huis de kunst van de Salsa onder de knie krijgen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen bieden voor ieder wat wils.

Ontdek de wereld van Salsa dans en muziek

In onze Salsa cursussen leer je niet alleen de basispassen en technieken van deze opzwepende dans, maar maak je ook kennis met de rijke geschiedenis en diverse stijlen van Salsa. Van de traditionele Cubaanse Salsa tot de moderne Salsa LA-stijl, onze ervaren instructeurs nemen je mee op een reis door de wereld van Salsa dans en muziek.

Leer Salsa dansen met een partner

Een belangrijk aspect van Salsa dansen is het samenwerken met een danspartner. In onze cursussen besteden we dan ook veel aandacht aan het vinden van de juiste connectie en het leiden en volgen tijdens het dansen. Of je nu al een vaste danspartner hebt of op zoek bent naar iemand om mee te oefenen, onze cursussen bieden handige tips en oefeningen om het dansen met een partner soepel te laten verlopen.

Of je nu wilt leren Salsa dansen voor een speciale gelegenheid, als hobby of om je dansvaardigheden te verbeteren, onze online cursussen bieden de perfecte oplossing. En het beste van alles is dat je onze cursussen gratis kunt volgen met een abonnement op Soofos Plus. Wacht dus niet langer en start vandaag nog met een Salsa cursus op Soofos. Voor je het weet sta jij te stralen op de dansvloer en geniet je van de opzwepende ritmes van de Salsa muziek!

Deze instructeurs geven les over Salsa

Blogs over Salsa

Samantha en Yvonne van You can dance leren jou in hun online danscursus de salsa of bachata

Ontmoet onze online instructeurs: Samantha en Yvonne van U Can Dance!

Altijd al willen leren dansen? U Can Dance! Nu ga je aan de slag met salsa, vanuit je eigen woonkamer. Ontmoet je instructeurs!

23 juni 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.