E-mailmarketing cursussen

Laat je e-mails opvallen in een overvolle inbox! Leer met behulp van onze online cursussen over e-mailmarketing hoe je campagnes maakt die converteren.

 • Winstvol Campagne voeren via E-mailmarketing met ActiveCampaign

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €29.
  7
  105

  In deze Online Training leer je hoe je e-mailmarketing slim toepast in jouw bedrijf, en hoe daar je ActiveCampaign voor inzet. We delen onze 8 manieren hoe wij 2 keer naar een e-maillijst met 10.000+ abonnees zijn gegroeid (in 2 verschillende branches). Je krijgt een Technische handleiding van Active Campaign. Je leert succesvolle campagnes opzetten. Hoe je kunt verkopen door op de behoefte van je abonnees in te spelen. Zo verlies je ook meteen minder abonnees. Lekker praktisch en to-the-point.

 • Automatiseren Zonder Programmeren (E-mail en Marketing Automation)

  87
  12
  64

  Terugkerende, online handelingen die je steeds handmatig moet uitvoeren. Contacten die je steeds importeert en exporteert, waardoor het één grote warboel wordt in je CRM- of e-mailprogramma. Offertes die je handmatig wilt opvolgen. Automatisch je e-book verzenden naar mensen die 'm hebben gedownload. Zomaar een greep uit taken die onnodig veel tijd kosten. In deze basiscursus "automatiseren zonder programmeren" leg ik je de basisbeginselen uit. De video's duren tussen de 10 - 30 minuten, met een totale tijdsduur van 2,5 uur. Het volgen van de totale cursus duurt zo'n 3 uur (incl. eindtoets). Meer weten over de tools die ik in mijn cursus behandel? Download dan m'n gratis whitepaper via deze link: https://www.getthelead.nl/diensten/automatiseren-zonder-programmeren

 • Online Cursus MailChimp

  Oorspronkelijke prijs was: €75.Huidige prijs is: €45.
  51
  349

  E-mailmarketing is een van de meest gebruikte marketingmethodes. In deze cursus leer je hoe je dit kunt doen met MailChimp. Leer hoe je gebruikers toevoegt en segmenteert, hoe je campagnes opmaakt en hoe je e-mails kunt verzenden.

 • ActiveCampaign E-mailmarketing – Word een Pro

  Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €47.
  3
  68

  Wil jij beginnen met e-mail marketing? Jouw sales-funnels automatiseren? ActiveCampaign is hier heel geschikt voor. In deze cursus leer je de basis van e-mailmarketing met ActiveCampaign. Van het opzetten en beheren van jouw account, tot het maken en versturen van campagnes en automatiseringen. Leer het allemaal in deze handige online cursus!

 • Succes met MailChimp – E-mailmarketingcursus

  Oorspronkelijke prijs was: €75.Huidige prijs is: €49.
  11
  128

  Leer moeiteloos succesvolle nieuwsbrieven maken in MailChimp, laat je expertise zien en bouw een band op met je lezer. In deze cursus leer je alle functies van MailChimp kennen én wervende campagnes maken.

 • ActiveCampaign E-mailmarketing – Meer klanten uit je mailinglijst (vernieuwd 2024)

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €27.
  6
  67

  In deze cursus ActiveCampaign ontdek je hoe je ActiveCampaign succesvol kunt inzetten in jouw bedrijf zodat je meer leads, klanten en omzet krijgt met e-mailmarketing.

Opleidingen over E-mailmarketing

Leer in deze opleiding de basis van online marketing, van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne

Online Marketeer

Alle niveaus
100 uur
5

Leer de basis van online marketing. Van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne en het schrijven van SEO teksten.

800

Wat leer je met een cursus over e-mailmarketing?

E-mailmarketing is een krachtig instrument om je boodschap direct in de inbox van je doelgroep te krijgen. Het is meer dan alleen het versturen van nieuwsbrieven; het gaat om segmentatie, personalisatie en het bouwen van duurzame relaties. Onze instructeurs leren je d.m.v. online cursussen hoe je e-mail effectief inzet en automatiseert, een mailinglijst opbouwt campagneresultaten analyseert.

Online cursussen over e-mailmarketing tools

Soofos biedt een gevarieerd aanbod aan e-mailmarketing cursussen die elke facet van dit dynamische vakgebied behandelen, voor zowel ActiveCampaign als Mailchimp gebruikers. Of je nu de basis van automatisering wilt begrijpen, wilt leren hoe je boeiende nieuwsbrieven ontwerpt, of de geheimen van een hoge open-rate wilt ontrafelen, je vindt hier de expertise die je zoekt. Met hands-on opdrachten en interactieve video’s word je begeleid door ervaren professionals.

Vind dé online cursus over e-mailmarketing voor jou

Kies voor een losse cursus of volg onbeperkt online cursussen over e-mailmarketing én meer met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over E-mailmarketing

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.