E-mailmarketing cursussen

Laat je e-mails opvallen in een overvolle inbox! Leer met behulp van onze online cursussen over e-mailmarketing hoe je campagnes maakt die converteren.

Opleidingen over E-mailmarketing

Leer in deze opleiding de basis van online marketing, van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne

Online Marketeer

Alle niveaus
100 uur
(5)

Leer de basis van online marketing. Van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne en het schrijven van SEO teksten.

800

Wat leer je met een cursus over e-mailmarketing?

E-mailmarketing is een krachtig instrument om je boodschap direct in de inbox van je doelgroep te krijgen. Het is meer dan alleen het versturen van nieuwsbrieven; het gaat om segmentatie, personalisatie en het bouwen van duurzame relaties. Onze instructeurs leren je d.m.v. online cursussen hoe je e-mail effectief inzet en automatiseert, een mailinglijst opbouwt campagneresultaten analyseert.

Online cursussen over e-mailmarketing tools

Soofos biedt een gevarieerd aanbod aan e-mailmarketing cursussen die elke facet van dit dynamische vakgebied behandelen, voor zowel ActiveCampaign als Mailchimp gebruikers. Of je nu de basis van automatisering wilt begrijpen, wilt leren hoe je boeiende nieuwsbrieven ontwerpt, of de geheimen van een hoge open-rate wilt ontrafelen, je vindt hier de expertise die je zoekt. Met hands-on opdrachten en interactieve video’s word je begeleid door ervaren professionals.

Vind dé online cursus over e-mailmarketing voor jou

Kies voor een losse cursus of volg onbeperkt online cursussen over e-mailmarketing én meer met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over E-mailmarketing

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.