Adobe cursussen

Ontdek de kracht van Adobe-software met onze online cursussen. Leer professionele ontwerpen, foto’s en video’s te creëren met behulp van bijv. Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere Pro en meer.

 • Maak je eigen brochure met Adobe of Affinity (praktijkvoorbeeld)

  24,95
  0
  5

  Heb je de basis van Adobe of Affinity onder de knie en wil je deze kennis toepassen in de praktijk? In deze cursus kijk je mee over mijn schouder en ontdek hoe je een multi-page brochure ontwerpt.

 • AI in Photoshop CC

  39
  8
  115

  Ontdek de kracht van AI in Photoshop 2024 met onze baanbrekende online cursus! In 24 diepgaande lessen onthul ik de geheimen van geavanceerde AI-functies in Photoshop 2024.

 • Quickstart Geanimeerde video maken met Adobe Express

  9,99
  2
  18

  Leer in 34 min. hoe je met Adobe Express geanimeerde video's kunt maken. Pas sjablonen aan, animeer objecten, en voeg muziek/voice-over toe.

 • 3D met Adobe After Effects en Cinema 4D Lite

  149
  0
  10

  Deze cursus is voor ervaren After Effects gebruikers die de overstap willen maken naar 3D via Cinema 4D Lite. Een programma dat bij uitstek geschikt is voor het animeren van logo’s, of het plaatsen van eenvoudige 3D objecten in bestaand videomateriaal.

 • Adobe Audition voor podcasts en vlogs

  45
  0
  12

  Leer de belangrijkste gereedschappen en functies van Adobe Audition kennen, zodat je je eigen podcasts en vlogs kunt maken en publiceren.

 • AI in Photoshop Bèta

  9,99
  5
  60

  Leer werken met de nieuwe AI functionaliteiten binnen Photoshop Bèta en maak de mooiste fotobewerkingen in een handomdraai.

 • Camera Raw met Photoshop

  75
  2
  25

  Leer hoe je Raw-foto’s nabehandelt tot de perfecte afdruk die het beste uit je foto haalt en leer om te gaan met instellingen als witbalans, belichting, contrast, kleur en scherpte.

 • Starten met Cinema 4D

  99
  0
  17

  Leer 3D-modellen maken die je kunt toepassen in illustraties, motion-(info)graphics, productvisualisaties, 3D-printmodellen, games en nog veel meer soorten producties.

 • CAD patroontekenen in Illustrator CC

  179
  1
  22

  Wil je je naaipatronen digitaal tekenen op je eigen computer in je eigen patroontekenmethode? In deze cursus leer je hoe je nauwkeurig en efficiënt patronen tekent en deze verwerkt tot professionele pdf-patronen in je eigen huisstijl in Illustrator.

 • CAD patroontekenen in Adobe Illustrator CS6

  179
  0
  7

  Wil je je naaipatronen digitaal tekenen op je eigen computer in je eigen patroontekenmethode? In deze cursus leer je hoe je nauwkeurig en efficiënt patronen tekent en deze verwerkt tot professionele pdf-patronen in je eigen huisstijl in Illustrator.

 • CAD patroontekenen in Valentina

  149
  4
  17

  Wil je je naaipatronen digitaal tekenen op je eigen computer in je eigen patroontekenmethode? In deze cursus leer je hoe je nauwkeurig en efficiënt patronen tekent en deze in een handomdraai in een andere maat zet in patroontekensoftware Valentina.

 • Interactieve CV maken met InDesign

  35
  0
  50

  Met InDesign maak je fantastische geanimeerde publicaties die je met één druk op de knop publiceert via het gratis Publish Online systeem van Adobe.

Opleidingen over Adobe

Leer in deze opleiding op Soofos hoe je je eigen publicaties zoals brochures, flyers en magazines kunt maken met Adobe InDesign

Maak professionele publicaties met InDesign

Alle niveaus
45 uur
2

Leer alles over InDesign zodat je jouw eigen brochures, flyers en magazines kunt ontwerpen.

795
In deze opleiding leer je alles over grafische vormgeving, van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking

Grafisch Vormgever worden

Gevorderd
85 uur
18

Leer alles over grafische vormgeving. Van het ontwerpen van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking.

995
Leer in deze opleiding op Soofos alles over DTP, met de Adobe programma's Indesign, Ilustrator en Photoshop

Allround DTP-er met Adobe

Alle niveaus
100 uur
5

Leer alles van Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop zodat jij zelf professionele publicaties kunt maken, geprint en digitaal.

995
Leer in deze opleiding alle gereedschappen van Photoshop onder de knie te krijgen om professioneel fotos te kunnen bewerken

Professioneel Photoshoppen

Alle niveaus
85 uur
5

Krijg alle gereedschappen van Adobe Photoshop onder de knie om professioneel afbeeldingen en foto's te bewerken.

995
Leer in deze opleiding op Soofos hoe je met Adobe Illustrator je eigen logo of huisstijl kunt ontwerpen

Ontwerpen met Adobe Illustrator

Alle niveaus
85 uur
6

Leer alles over vormgeving, grafisch ontwerp, typografie, en het gebruik van kleuren met Adobe Illustrator en ontwerp jouw eigen logo en huisstijl.

800

Wat leer je met een cursus over Adobe?

Adobe-producten staan wereldwijd bekend als de gouden standaard voor creatieve software. Of het nu gaat om grafisch ontwerp, videobewerking, animatie of digitale kunst, met Adobe-tools kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan. Met behulp van onze cursussen, gegeven door echte experts, leer je het maximale uit de Adobe-programma’s te halen.

Online cursussen over de verschillende Adobe software

Photoshop, Illustrator, InDesign en After Effects zijn slechts een paar van de programma’s in Adobe’s indrukwekkende softwareportfolio. Elk programma heeft zijn eigen specialisatie, en onze ervaren instructeurs staan klaar om je stap voor stap te begeleiden. Leer bijv. de fijne kneepjes van fotobewerking, duik in de wereld van illustraties of geef je videoprojecten een professionele touch.

Vind dé online cursus Adobe die bij je past

Verken ons uitgebreide cursusaanbod om jouw Adobe kennis te vergroten. Met het Soofos Plus abonnement krijg je onbeperkt toegang, waardoor je op je eigen tempo onbeperkt Adobe-programma’s (en meer!) kunt ontdekken en beheersen.

Deze instructeurs geven les over Adobe

Blogs over Adobe

adobe vs affinity

Affinity Designer vs Adobe Illustrator: wie wint de troon?

In dit artikel analyseren we de wedstrijd tussen Affinity Designer vs Adobe Illustrator: welke is de beste optie voor jou?

16 oktober 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.