Ontdek de beste online cursussen voor Creative Cloud

Ontdek de mogelijkheden van Adobe Creative Cloud met uitgebreide software, trainingen en cloudopslag. Til je creatieve vaardigheden naar een hoger niveau!

Uitgelicht

Opleidingen over Creative Cloud

Leer alles over Adobe After Effects in deze opleiding en leer hoe je animaties, flitsende video-overgangen, animaties in 3D en special effects kunt toevoegen aan jouw videos

After Effects

Alle niveaus
60 uur
(3)

Leer alles over animaties, flitsende video-overgangen, animeren in 3D, karakteranimatie en special effects.

995
In deze opleiding leer je alles over grafische vormgeving, van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking

Grafisch Vormgever worden

Gevorderd
85 uur
(14)

Leer alles over grafische vormgeving. Van het ontwerpen van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking.

995

Wat is Adobe Creative Cloud?

Adobe Creative Cloud is een uitgebreide suite van software en services die speciaal is ontworpen voor creatieve professionals. Met een Creative Cloud abonnement krijg je toegang tot een breed scala aan krachtige tools en applicaties die je helpen bij het maken van prachtige ontwerpen, afbeeldingen, video’s en nog veel meer. Of je nu een grafisch ontwerper, fotograaf, videobewerker of webontwikkelaar bent, Creative Cloud heeft alles wat je nodig hebt om je creatieve visie tot leven te brengen.

Leer alles over Creative Cloud applicaties

Wil je graag leren hoe je het maximale uit Adobe Creative Cloud kunt halen? Dan zijn de cursussen over Creative Cloud op Soofos perfect voor jou! Onze online trainingen bieden een uitgebreide en gebruiksvriendelijke manier om de verschillende applicaties binnen Creative Cloud te leren kennen en beheersen. Of je nu een beginner bent die nog nooit met de software heeft gewerkt, of een ervaren gebruiker die zijn vaardigheden wil verbeteren, er is altijd een cursus die bij jou past.

Verbeter je vaardigheden met Creative Cloud training

Met de Creative Cloud trainingen op Soofos kun je op je eigen tempo leren en oefenen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap door de verschillende functies en mogelijkheden van de applicaties. Of je nu wilt leren hoe je prachtige afbeeldingen kunt maken in Photoshop, professionele video’s kunt bewerken in Premiere Pro, of een indrukwekkende website kunt bouwen met Dreamweaver, onze cursussen bieden de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Adobe Creative Cloud. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen! Wacht niet langer en zet de eerste stap naar het verbeteren van je creatieve vaardigheden.

Deze instructeurs geven les over Creative Cloud

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →