Volg een Online Taalcursus en begin direct

Ontdek online taalcursussen op Soofos en leer o.a. Frans, Engels en Spaans. Direct te beginnen en op jouw eigen tempo te volgen. Start direct met jouw nieuwe online cursus.

 • Taalcursus Frans voor beginners – Leer Frans spreken en schrijven 0.2

  50
  1
  18

  Kan je jezelf al voorstellen in het Frans en wil je je conversaties iets uitgebreider maken? Heb je de eerste cursus gevolgd en ben je klaar voor de volgende stap? Begin dan maar snel aan dit tweede deel van Frans voor beginners!

 • Taalcursus Frans voor beginners – Leer Frans spreken en schrijven 0.1

  40
  2
  36

  Wil je graag de fundamenten van de Franse taal onder de knie krijgen? Krijg je Franse les op school, maar heb je extra uitleg nodig? Vertrek je binnenkort op reis en wil je je kunnen redden in het Frans? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

 • Taalcursus Spaans – virtueel op Spaanse taalreis

  13,95
  2
  100

  "La vida española" - Het Spaanse leven..... ​ In deze online cursus Spaans waan jij je in het Spaanse leven. Je wordt meegenomen in online lessen in Spaanse sferen, persoonlijke lessen opgenomen vanuit Spanje zelf, en je krijgt het gevoel alsof je op reis bent in een Spaanstalig land.

 • Pedacitos de español – Van A1 naar A2

  9,95
  6
  607

  Breng jouw Spaans van A1 naar A2 met deze online taalcursus. Het A2-niveau is een stevige basis. ISBN: 9789082691894

 • Pedacitos de español – Van A0 naar A1

  9,95
  13
  1200

  Breng jouw Spaans van niveau A0 naar A1 in deze online taalcursus. Ideaal als je wilt beginnen met de Spaanse taal. ISBN: 9789082691870

 • Cursus Nederlands (EN-NL) – Deel 2

  14
  0
  26

  Ga in deze vervolgcursus Nederlands (van Engels naar Nederlands) meer leren over de Nederlandse taal. Deze cursus gaat verder waar deel 1 stopte.

 • Cursus Nederlands (EN-NL) – Lezen, Spreken en Schrijven

  14
  2
  43

  In deze online cursus ga je stap voor stap aan de slag met de Nederlandse taal. Zo leer je vertalen naar het Nederlands, het spreken van de Nederlandse taal, de Vlaamse uitspraak kennen en nog veel meer...

 • Oost-Vlaamse Dialect – Taalcursus voor Beginners

  9
  3
  27

  Voor een betere integratie in Gent, Aalst of elders in de provincie Oost-Vlaanderen: een cursus met vele dialectwoorden.

 • Cursus Nederlands met Gebaren (NmG)

  39
  14
  205

  Wil je Nederlands met Gebaren leren? Dan is deze cursus ideaal voor jou! We gaan aan de slag en zullen veel oefenen, zodat je jezelf binnen de kortste keren verstaanbaar kunt maken in het Nederlands met Gebaren.

 • Cursus Nederlandse Gebarentaal (NGT)

  49
  33
  574

  Wil je de Nederlandse Gebarentaal leren? Dan is deze cursus ideaal voor jou! We gaan aan de slag en zullen veel oefenen, zodat je jezelf binnen de kortste keren verstaanbaar kunt maken in de Nederlandse Gebarentaal.

 • Online Beginnerscursus Frans (NL-FR)

  14
  13
  353

  Verbeter jouw Frans met deze online cursus voor beginners. Oefen en leer de Franse taal beter spreken. Je gaat aan de slag met grammatica, woorden en uitspraak.

 • Online Beginnerscursus Engels (NL-EN)

  14
  23
  318

  Zoek je naar een online cursus om Engels beginnen te leren? Wil je beginnen of ben je pas begonnen? Dan is deze opleiding ideaal om ermee te beginnen! We gaan Engels leren… in het Engels.

Wat leer je met een Online taalcursus?

Het leren van een nieuwe taal opent deuren naar nieuwe culturen, ervaringen en mogelijkheden. Met onze cursussen dompel je jezelf onder in een nieuwe taal. Leer je eerste woorden Spaans, til je Engels naar een hoger niveau of verken de Franse taal.

Diverse online taalcursussen

Of het nu gaat om zakelijke communicatie, reizen of een persoonlijke interesse, het beheersen van een nieuwe taal brengt tal van voordelen met zich mee. Bij ons vind je cursussen voor verschillende talen en niveaus. Kies uit Frans, Engels, Nederlands, Spaans, Vlaams en zelfs gebarentaal. Onze ervaren docenten begeleiden je stap voor stap.

Vind dé online taalcursus die bij je past

Heb je interesse in een specifieke taal? Blader door onze cursussen om te kijken welke cursus het beste past bij jouw niveau en interesse. Wil je onbeperkt nieuwe talen leren (én meer)? Kies dan voor een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Talen

Blogs over Talen

frans leren

Leer Frans online: tips voor het verbeteren van je taalvaardigheid

Bonjour! Leer Frans online met Soofos en spreek binnen de kortste keren een van de mooiste talen ter wereld.

12 februari 2024

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.